navigon 33xx

ionica
Mesaje: 131
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 4 ori

#1

Dum Iun 04, 2017 5:50 am

salut colegi cine are un soft original sa faca o pomana
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2684 ori

Moderare

#2

Dum Iun 04, 2017 6:14 am

ionica
Mesaje: 131
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 4 ori

#3

Dum Iun 04, 2017 12:45 pm

INCERC SI REVIN CU EXPLICATII
ionica
Mesaje: 131
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 4 ori

#4

Dum Iun 04, 2017 3:35 pm

mersi mult domnule moderator lemax55 am rezolvat cu ajutorul dumneavoastra am actualizat aparatul cu hartile noi si a mai ramas testarea pe teren
mosu86
Mesaje: 14
Membru din: Lun Mai 22, 2017 5:49 pm
Has thanked: 4 ori

#5

Mie Mai 30, 2018 6:53 pm

lemax55 scrie:
Dum Iun 04, 2017 6:14 am
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Cu respect.Am un jaf de navigon 43xx,era chel cand l-am lua si kitul postat mai sus l-a readus la viata.Sincere multumiri.Acum asi dori sa folosesc un kit de igo pe el,am incercat fel si chip cu tot ce am citit pe forum dar cu igo nu am receptie sateliti,nu vrea si pace sa se conecteze.ce este de facut?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2684 ori

Moderare

#6

Joi Mai 31, 2018 2:24 am

@mosu86 incearca metoda de aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=6621#p6621
_______________________________________________________
Dupa redenumire poti urma pasii de aici ca sa afli valorile la port si baud pe care le treci in sys.txt
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=12907#p12907
mosu86
Mesaje: 14
Membru din: Lun Mai 22, 2017 5:49 pm
Has thanked: 4 ori

#7

Dum Iun 03, 2018 7:59 pm

lemax55 scrie:
Joi Mai 31, 2018 2:24 am
@mosu86 incearca metoda de aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=6621#p6621
_______________________________________________________
Dupa redenumire poti urma pasii de aici ca sa afli valorile la port si baud pe care le treci in sys.txt
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=12907#p12907
[/q@mosulanul63 Multumesc citisem acest topic inainte de a intreba.nu vrea si pace,cu softul original se conecteaza in 5 secunde cu igo sau cu orice altceva nu.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 584
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 172 ori
Been thanked: 264 ori

#8

Mie Iun 24, 2020 9:40 am

Salulare colegi
va rog ma ajutati si pe mine cu o interfata cu port spliter sa redea primo de pe card pt. un navigon 33xx ?
Am testat mai multe interfate dar nu se conecteaza la sateliti.
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 120
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
Has thanked: 53 ori
Been thanked: 77 ori

#9

Mie Iun 24, 2020 1:55 pm

Salutări tuturor!
Cu asta, am rezolvat:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 584
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 172 ori
Been thanked: 264 ori

#10

Mie Iun 24, 2020 4:05 pm

Multumesc "varju" testez acum si revin.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 628
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 410 ori
Been thanked: 295 ori

#11

Mie Iun 24, 2020 4:24 pm

Poti incerca ce pun eu ...daca nu reusesti ...ai tot ce trbuie ...
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 584
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 172 ori
Been thanked: 264 ori

#12

Mie Iun 24, 2020 5:33 pm

Am pus continutul pe card de la '' alex1963'' nu reactioneaza.

Cu unlockul de la '' vraju'' daca copiez in folderul igo8 :
-un primo s-au un igo 8 ruleaza ok dar, nu am suficient spatiu pe flash sa copiez toata EUROPA.
-am incercat sa pun in folderul igo8 o interfata sa dau calea catre card dar se restartaza continu.

-Ce pot modifica sa intre o interfata ?

-s-au cum pot modifica unlockul sa redea primo de pe card ??
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 120
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
Has thanked: 53 ori
Been thanked: 77 ori

#13

Mie Iun 24, 2020 7:27 pm

Acest pachet este doar pentru card, încercați-l:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 584
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 172 ori
Been thanked: 264 ori

#14

Mie Iun 24, 2020 8:10 pm

Multumesc , functioneaza perfect
Cand il pornesc intra direct port spliterul
Ruleaza ok primo si pe card ,se conecteaza
rapid la sateliti.
:D :D ;)
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 120
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
Has thanked: 53 ori
Been thanked: 77 ori

#15

Joi Iun 25, 2020 6:49 am

Felicitări pentru creativitatea ta Imagine Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Navigon”