Sygic Truck v.28.2.8.247 Beta
-
- 7
- Has thanked: 26 ori
- Been thanked: 542 ori
High-quality GPS navigation designed for professional drivers & their large vehicles. Trusted by 4+ million drivers & many of the world's leading delivery fleets. Smart route planning and navigation, 3D offline maps, realtime traffic and precise ETA, speed cameras warnings and an easy-to-use interface provide an effective sat nav experience.
descarcare de pe site-ul oficial:
descarcare de pe site-ul oficial:
Ultima oară modificat Vin Mar 08, 2024 2:17 pm de către costygsm, modificat de 3 ori în total.
-
- 1
- Has thanked: 29 ori
- Been thanked: 46 ori
Thanks looks very promising I have never seen anything like this thank you very much
-
- 1
Nu stiu cat o sa Tina dar merita incercat e bunicel
Eu îl am instalat pe un Google Pixel 8pro,merge bine,dar este destul de greu de lucrat cu el pentru că nu are căutarea clasică cu țară sau adresă!!O variantă mai ușoară este să deschizi Google maps și să trimiți direct coordonatele prin Map2Geo. În rest are doar configurație de bază fără prea multe opțiuni care le regăsim la varianta clasică de sygic truck.Un alt lucru bun este că respectă bine configurările pentru camion,pe mine până acum nu m-a băgat pe nici un traseu greșit,dar e drept că nu îl folosesc zilnic.
-
- 7
- Has thanked: 26 ori
- Been thanked: 542 ori
nu te poti inregistra, asa e aplicatia preinregistrata
linkul e aici https://www.sygic.com/truck/beta-test-android
Reporting your feedback
To report your feedback, please visit "Feedback" in the menu. We would appreciate if you add screenshots to the input.
linkul e aici https://www.sygic.com/truck/beta-test-android
Reporting your feedback
To report your feedback, please visit "Feedback" in the menu. We would appreciate if you add screenshots to the input.
-
- 1
Încet încet ne ia și servarul și cam pana aici a fost oricum ma asteptam la asta