iGO Primo 800x480_Player Auto 2Drive 9309

Etty77
Mesaje: 1
Membru din: Joi Noi 15, 2018 8:09 pm

#16

Joi Noi 07, 2019 6:15 pm

Salutare. Mă poate ajuta cineva și pe mine cu un igo Primo 800x480_pentru Player Auto 2Drive 9309 , vă rog.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 381
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 84 ori
Been thanked: 96 ori

#17

Vin Noi 08, 2019 7:38 am

Daca e cu win ce testeaza kitul acesta urcat de "rcv64" aici :
https://www108.zippyshare.com/v/7JOrxPRe/file.html
rusalexandru
Mesaje: 1
Membru din: Mar Noi 19, 2019 12:09 pm

#18

Mar Noi 19, 2019 3:23 pm

Ma puteti ajuta si pe mine cu un iGO Primo 800x480_Player Auto 2Drive 9309.va multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3706
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 739 ori
Been thanked: 2479 ori

Moderare

#19

Mar Noi 19, 2019 4:30 pm

Incearca, contine Roamnia map:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
nemesyss21
Mesaje: 1
Membru din: Lun Dec 02, 2019 10:21 am
Has thanked: 2 ori

#20

Lun Dec 02, 2019 10:50 am

Va rog, daca se mai poate sa mai incarcati iGO Primo 800x480_Player Auto 2Drive 9309, link-ul nu mai este functional.
Multumesc
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 381
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 84 ori
Been thanked: 96 ori

#21

Lun Dec 02, 2019 12:35 pm

testeaza acest primo truck daca merge pe aparatul tau
https://we.tl/t-YhmRzHQphr
dany888
Mesaje: 6
Membru din: Dum Dec 01, 2019 2:33 pm
Has thanked: 1 data

#22

Mie Dec 04, 2019 7:34 am

Va rog, daca se mai poate sa mai incarcati iGO Primo 800x480_Player Auto 2Drive 9309, link-ul nu mai este functional.
Multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3706
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 739 ori
Been thanked: 2479 ori

Moderare

#23

Mie Dec 04, 2019 10:23 am

Incearca , nu contine map si poi:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Harti gasesti aici:

viewtopic.php?f=16&t=2920
dany888
Mesaje: 6
Membru din: Dum Dec 01, 2019 2:33 pm
Has thanked: 1 data

#25

Joi Dec 05, 2019 4:45 pm

lam instalat dar apare pe Rusia ma poate ajuta cineva?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3706
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 739 ori
Been thanked: 2479 ori

Moderare

#26

Joi Dec 05, 2019 4:47 pm

Ce soft ai folosit, ce apare pe Rusia, pozitia sau meniul ?
Daca s-a conectat la sateliti ar trebui sa-ti arate pozitia in care te afli ?
dany888
Mesaje: 6
Membru din: Dum Dec 01, 2019 2:33 pm
Has thanked: 1 data

#27

Joi Dec 05, 2019 5:56 pm

rcv64 scrie:
Joi Dec 05, 2019 4:47 pm
Ce soft ai folosit, ce apare pe Rusia, pozitia sau meniul ?
Daca s-a conectat la sateliti ar trebui sa-ti arate pozitia in care te afli ?
nu reuseste sa se conecteze la satelit si imi apare ca sunt in Rusia daca scot cardu se conecteaza la satelit si imi da pozitia
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3706
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 739 ori
Been thanked: 2479 ori

Moderare

#28

Joi Dec 05, 2019 6:28 pm

La postul #23 ti-am urcat un kit l-ai incercat?
dany888
Mesaje: 6
Membru din: Dum Dec 01, 2019 2:33 pm
Has thanked: 1 data

#29

Joi Dec 05, 2019 7:59 pm

rcv64 scrie:
Joi Dec 05, 2019 6:28 pm
La postul #23 ti-am urcat un kit l-ai incercat?
da despre acela e vorba
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 381
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 84 ori
Been thanked: 96 ori

#30

Sâm Dec 07, 2019 10:25 am

sterge folderul save si verifica in sys daca ai
gps
port=auto
baud=auto

testeaza daca merge la tine
https://we.tl/t-AmyiA2JAYF
Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”