Kit-uri iGO Primo
-
- 1
- Been thanked: 1 data
salut, cum pot descărca fișiere de pe acest site? Sunt autentificat și nu pot vedea fișierele.
Bună ziua(
Puteți să mă ajutați cu un kit IGO PRIMO pentru un smartphone Xiaomi de 15.6”, rezoluție 1080x2040 pe care rulează Android 13. Eu am un kit instalat care nu se vede pe tot ecranul. De asemenea nu se mai deschidea iar la reinstalare mi-a dat mesaj că este pentru o versiune mai veche de android și este pozibil să dea erori. Plec la mare în Bulgaria și ași avea nevoie urgent de kit.
Vă mulțumesc!
Puteți să mă ajutați cu un kit IGO PRIMO pentru un smartphone Xiaomi de 15.6”, rezoluție 1080x2040 pe care rulează Android 13. Eu am un kit instalat care nu se vede pe tot ecranul. De asemenea nu se mai deschidea iar la reinstalare mi-a dat mesaj că este pentru o versiune mai veche de android și este pozibil să dea erori. Plec la mare în Bulgaria și ași avea nevoie urgent de kit.
Vă mulțumesc!
- daniel-gabriel
- 7
- Has thanked: 1075 ori
- Been thanked: 626 ori
Colegu ai aici dar nu ai explicat Igo sa resetat la la setări sau aparatul și nu ai Igo de fabrică.Apasă pe descăcați și ai să primești pe email.Dacă sa resetat Igo mai ai hărțile in el și trebuie să-i faci setări.