Aparatele Becker Dilema TMC Pro

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 566
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 722 ori

Moderare

#1

Lun Apr 09, 2018 6:11 pm

Detin 5 aparate becker , un active 7SL , doua active 6s plus , un active 6 CE care intre timp sa transformat in active 6 LMU Plus si un becker revo 2.

Am tot incercat pe active 6 CE sa ii fac TMC-ul Pro sa mearga ca pe becker revo 2 , am rescris pe aparat firmware cu OEM Platform , licenta ( in kernel se trece licenta aparatului sub forma BBF40 sau BHH depinde de aparatul de pe care este luata ) , si UUID de pe diferite aparate becker , am instalat igo primo si am avut un rezultat, cel mai mult am prins 70 de evenimente in orasul in care firma pentru care lucrez isi are sediul, bucurie mare, bucuria insa a fost de scurta durata , cum am parasit orasul gata si TMC-ul, am stat cu aparatul in parbriz toata ziua , ba chiar am fost si in Londra ( daca nici astia nu au relee de transmis .... ) si nimic, din intamplare detin si Garmin Fleet 660 pe android , aplicatia smartphonelink de la Garmin nu este functionala decat pe aparatele garmin cu linux nu si android asa ca am comandat un incarcator cu TMC, sambata a venit posta , astazi am luat la mine becker-ul in cauza si Garminul , le-a montat pe amandoua pe parbriz , conectat la prizele masinii si de aici mi-am dat seama care este problema cu becker-ele , nu are nici-o legatura cu licentele ci doar cu receptorul avanteq de proasta calitate , garminul peste 100 de evenimente , beckerul 7 , in afara orasului beckerul 0 , garmin la fel 100 si ceva de evenimente

Concluzie : nu va mai puneti intrebari de ce beckeru-l vostru va arata doar 3-5 evenimente TMC , acum stiti de ce !

L.E pentru cei care nu si-au activat aparatele becker la timp pentru a primii updateuri tin sa va informez ca pe active 7sl , active 7s , 6s, 6 se poate schimba UUID fara sa rescrieti Firmware , tool-ul se afla in posesia mea , il gasiti si pe gpsforum.biz si este creatia marelui maestru ablbd
Fişiere ataşate
IMG_20180409_115850.jpg
IMG_20180409_115848.jpg
IMG_20180409_115107.jpg
IMG_20180409_115102.jpg
IMG_20180409_115057.jpg
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 566
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 722 ori

Moderare

#2

Lun Apr 09, 2018 6:14 pm

Ah ma intrebam si eu asa , oare de ce Garmin are receptorul TMC pe cablul de la incarcator ? oare nu o avea loc pe placa de baza ?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 566
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 722 ori

Moderare

#3

Mie Apr 11, 2018 5:41 pm

Desi nu prea ma simt incantat in a ma dezice acum chiar trebuie sa o fac , toti gresim.
Am refacut Firmware becker active 6 prin adaugarea catorva elemente , editat mai atent data zip la igo primo si astazi chiar am avut placuta surpriza sa vad cum averstismentele TMC au devenit realitate

Poza igo primo becker active 6 si poza de pe becker revo 2
revo 2 este facuta ieri
igo primo astazi
Fişiere ataşate
IMG_20180410_161859.jpg
IMG_20180411_120956.jpg
Sallee
Mesaje: 10
Membru din: Mie Mar 15, 2017 7:53 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 1 data

#4

Dum Aug 26, 2018 12:27 pm

salutare !!! in aceeasi situatie sunt si eu . Am un becker ready 50 bdc0ce ,am inlocuit executabilul navigator cu o versiune de igo primo cu tmc ,nu imi vede meai mult de 10 evenimente (modificat in sys , adaugat dll).
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 566
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 722 ori

Moderare

#5

Dum Aug 26, 2018 7:24 pm

urca aici data.zip original de la beckerul tau plus sys.txt tot de la becker
Sallee
Mesaje: 10
Membru din: Mie Mar 15, 2017 7:53 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 1 data

#6

Lun Aug 27, 2018 11:13 am

https://fisier.ro/download?f=09cd90a464d sys
https://fisier.ro/download?f=7e3dfd5a06e data

daca esti amabil, am un kit de ready 43 (merge bine pe ready 50),am reusit sa il fac sa vada cipsetul GPS ,dar nu reusesc partea de TMC..
este plin cu toate porcariile https://fisier.ro/download?f=a16af389c86
Multumesc !!!
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 566
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 722 ori

Moderare

#7

Lun Aug 27, 2018 5:14 pm

trebuie sa ai dll originale ale aparatului plus fisierul .con ca sa mearga TMC
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 566
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 722 ori

Moderare

#8

Lun Aug 27, 2018 5:32 pm

Sallee
Mesaje: 10
Membru din: Mie Mar 15, 2017 7:53 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 1 data

#9

Lun Aug 27, 2018 6:21 pm

Problem cu fișierul .con(nu îl am original,am de la un ready 50 pro)
Momentan nu am o locație buna pentru tmc (sunt in Danemarca)
Versiune de ready 43 o poți trata ?
Costi93
Mesaje: 30
Membru din: Mie Noi 20, 2019 9:57 pm
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 3 ori

#10

Dum Dec 29, 2019 8:48 pm

Că sa nu mai deschid un alt topic legat cam pe aceași tema. In luna ianuarie revin in țară și intenționez să achiziționeze un dispozitiv. Becker Active 7s , am reușit să găsesc la ceva preț rezonabil intre 700 și 1000 Ron , optez pentru becker că din ce am citit e mult mai fiabil decât dispozitivele no name făcute pe vapor mare in China, am înțeles că Becker ar avea semnal mai bun la GPS și mai stabil probabil o antena mai buna sau un chipset mai bun nu știu sigur nu mă pricep .In bugetul asta mă incadrez iar că alternativă nu as avea decât un Garmin dezl 580 nou cu life map updates dar display cam micut..5 inch și despre care părerile sunt împărțite că e asemănător la rutare că IGo primo.

Prima intrebare: Becker Active 7s am văzut în fișa tehnică că are doar 4Gb stocare interna față de versiunea Transit 7Sl care care 8Gb stocare interna.
Voi putea instala IGo primo sau IGo truck in condițiile care hărțile 2019 de 5-6 GB? Daca se pune igo pe card nu va rula mai greu?

A doua întrebare observ că vine cu TMC aparatul se poate folosi TMC ul si pe I go primo? Sau doar pe softul original ? Eu unul intenționez pe el sa pun IGo primo si cum Becker Active 7s vine doar cu harta pentru turisme și eu am nevoie pentru camion.

A treia întrebare ar fi daca se merita ceea ce vreau sa fac sau mai bine incerc sa mă.orientez spre alt dispozitiv ...? Știu că Becker e dispărut de pe piata nu știu dacă se mai pot update hărțile.
Aștept și alternative daca se poate intr un buget de 1000 Ron .

Mulțumesc și sărbători fericite alaturi de cei dragi!
ALEXMMRO
Mesaje: 37
Membru din: Sâm Ian 27, 2018 6:30 am
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 7 ori

#11

Dum Dec 29, 2019 9:30 pm

Eu am un activ 6, ce imi place la el este ca se vede bine in lumina soarelui ,in privinta tmc.ul nu te astepta la mare lucru,tmc.ul din igo primo,eu cand vad ceva evenimete consult google maps iar in privinta hartilor undeva la 3gb de memorie asta si pt camion dar eu nu am pus harta rusiei,turciei,ucraina si unde nu ajung
eauto
Mesaje: 66
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 8 ori

#12

Sâm Feb 15, 2020 1:16 am

secuiu scrie:
Lun Apr 09, 2018 6:11 pm
Detin 5 aparate becker , un active 7SL , doua active 6s plus , un active 6 CE care intre timp sa transformat in active 6 LMU Plus si un becker revo 2.

Am tot incercat pe active 6 CE sa ii fac TMC-ul Pro sa mearga ca pe becker revo 2 , am rescris pe aparat firmware cu OEM Platform , licenta ( in kernel se trece licenta aparatului sub forma BBF40 sau BHH depinde de aparatul de pe care este luata ) , si UUID de pe diferite aparate becker , am instalat igo primo si am avut un rezultat, cel mai mult am prins 70 de evenimente in orasul in care firma pentru care lucrez isi are sediul, bucurie mare, bucuria insa a fost de scurta durata , cum am parasit orasul gata si TMC-ul, am stat cu aparatul in parbriz toata ziua , ba chiar am fost si in Londra ( daca nici astia nu au relee de transmis .... ) si nimic, din intamplare detin si Garmin Fleet 660 pe android , aplicatia smartphonelink de la Garmin nu este functionala decat pe aparatele garmin cu linux nu si android asa ca am comandat un incarcator cu TMC, sambata a venit posta , astazi am luat la mine becker-ul in cauza si Garminul , le-a montat pe amandoua pe parbriz , conectat la prizele masinii si de aici mi-am dat seama care este problema cu becker-ele , nu are nici-o legatura cu licentele ci doar cu receptorul avanteq de proasta calitate , garminul peste 100 de evenimente , beckerul 7 , in afara orasului beckerul 0 , garmin la fel 100 si ceva de evenimente

Concluzie : nu va mai puneti intrebari de ce beckeru-l vostru va arata doar 3-5 evenimente TMC , acum stiti de ce !

L.E pentru cei care nu si-au activat aparatele becker la timp pentru a primii updateuri tin sa va informez ca pe active 7sl , active 7s , 6s, 6 se poate schimba UUID fara sa rescrieti Firmware , tool-ul se afla in posesia mea , il gasiti si pe gpsforum.biz si este creatia marelui maestru ablbd
Your experience with Becker devices.
Has anything changed in TMC after two years?
I have Becker 6S, what does TMC need to work normally?
fecioara74
Mesaje: 28
Membru din: Lun Ian 02, 2017 6:56 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#13

Mar Mar 31, 2020 9:23 am

secuiu scrie:
Mie Apr 11, 2018 5:41 pm
Desi nu prea ma simt incantat in a ma dezice acum chiar trebuie sa o fac , toti gresim.
Am refacut Firmware becker active 6 prin adaugarea catorva elemente , editat mai atent data zip la igo primo si astazi chiar am avut placuta surpriza sa vad cum averstismentele TMC au devenit realitate

Poza igo primo becker active 6 si poza de pe becker revo 2
revo 2 este facuta ieri
igo primo astazi
SALUT.
AM SI EU becker active 6 LMU.
MA POTI AJUTA CU CEVA ELEMENTE VACCINATE,ASTFEL INCAT SA-L POT UTILIZA.
DUPA CUM STI,CU SOFTUL ORIGINAL, DOAR DACA PLATESTI.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 566
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 722 ori

Moderare

#14

Mie Apr 01, 2020 10:42 am

@fecioara74

dezarhivezi doar cu 7zip , eu am presupus ca inca ai softul original pe aparat , faci un recovery la folderul license , data.zip, executabil , branding,zip si sys.txt apoi inlocuiesti cu ce am pus in pachet



Parola este : d3ff3ct
fecioara74
Mesaje: 28
Membru din: Lun Ian 02, 2017 6:56 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#15

Mie Apr 01, 2020 4:00 pm

Am softul original, dar nu-mi iese treaba cu parola de dezarhivare.Am trims pe privat.

L.E am editat parola
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker”