iGo Primo cu MapChanger

Scrie răspuns
vmarian12@gmail.com
Mesaje: 11
Membru din: Lun Mar 27, 2017 12:05 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#61

Lun Iun 26, 2017 3:00 pm

Da sunt in UK,o sa vin acasa Dar mai tarziu peste 1 luna
Mersi frumos
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2811 ori

Moderare

#62

Lun Iun 26, 2017 5:31 pm

vmarian12@gmail.com scrie:Da sunt in UK,o sa vin acasa Dar mai tarziu peste 1 luna
Mersi frumos

Astept sa-mi spui daca ti-a mers ce ti-am recomandat.
vmarian12@gmail.com
Mesaje: 11
Membru din: Lun Mar 27, 2017 12:05 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#63

Mar Iun 27, 2017 3:30 pm

Mersi,merge perfect
O sa incerc sa-i adaug si restul europei
Mersi
Fişiere ataşate
20170627_162432.jpg
mariusdej
Mesaje: 1
Membru din: Lun Iun 12, 2017 5:41 pm

#64

Mie Iun 28, 2017 6:22 pm

Salut,
Am instalat si eu IGO Primo pe un NavGear StreetMap GP-43. Harta Romaniei pe care o are la instalare functioneaza perfect. Am download-at hartile Here 2017 Q1, am copiat fisierele fbl in maps, poi in poi si fisierul de la license in license, dar dupa ce fac click pe navigatie imi apare un mesaj de eroare in care imi zice ca hartile nu pot fi gasile.
Ma puteti ajuta carva cu rezolvarea problemei?

Meultumesc,
Marius
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2811 ori

Moderare

#65

Joi Iun 29, 2017 5:44 am

mariusdej scrie:Salut,
Am instalat si eu IGO Primo pe un NavGear StreetMap GP-43. Harta Romaniei pe care o are la instalare functioneaza perfect. Am download-at hartile Here 2017 Q1, am copiat fisierele fbl in maps, poi in poi si fisierul de la license in license, dar dupa ce fac click pe navigatie imi apare un mesaj de eroare in care imi zice ca hartile nu pot fi gasile.
Ma puteti ajuta carva cu rezolvarea problemei?

Meultumesc,
Marius

In Map nu se pun foldere ci fisiere de harti.
kernel86
Mesaje: 5
Membru din: Mar Ian 24, 2017 7:19 am
Has thanked: 44 ori

#66

Lun Iul 10, 2017 6:06 am

Multumesc!
Neme2013
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 3 ori

#67

Mie Iul 12, 2017 8:11 pm

lemax55 scrie:Adauga in sys.txt
[tts]
accusative_case=0
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
correction_overspeed_unit=1
priority="HIGH"
skip_exit_numbers=2
tts_buffer=131072
tts_gc_size=524288
ttspro_da_voice_enabled=1
tts_logics=3
use_tts_lang=1

Din arhiva de mai jos copiezitts_nua_v5 si vautov5.dlllinga folderul content.
In folderulcontent>>voicecopiezi vocile(liana+simona).
Stergi folderul save dupa ce modifici.
descarca


de ce nu functioneaza si pe ultima versiune - iGO_Primo_v9.6.13.491814_Feb._2._2015_ ??
Avatar utilizator
nina
Mesaje: 418
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:03 pm
Has thanked: 189 ori
Been thanked: 938 ori

#68

Joi Iul 13, 2017 8:07 pm

Pe aceasta versiune nu functioneaza voci TTS
Neme2013
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 3 ori

#69

Vin Iul 14, 2017 7:24 pm

lemax55 scrie:Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin
test


are careva idee de ce imi da eroarea asta atunci cand pornesc navi si de la ultima oprire au trecut mai mult de 10 minute??

Error message:

The application failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?

ma inebunesteee ce cap..

versiunea lui lemax55 - Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2811 ori

Moderare

#70

Sâm Iul 15, 2017 4:37 am

Neme2013 scrie:
lemax55 scrie:Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin
test


are careva idee de ce imi da eroarea asta atunci cand pornesc navi si de la ultima oprire au trecut mai mult de 10 minute??

Error message:

The application failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?

ma inebunesteee ce cap..

versiunea lui lemax55 - Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin

Formateaza cardul si copie din nou kitul de navigatie. Inainte de formatare creeaza o copie de rezerva a ceea ce ai pe card.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2671 ori

Moderare

#71

Sâm Iul 15, 2017 4:42 am

Fat32 si debifezi formatare rapida,nu folosi MAC.
Neme2013
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 3 ori

#72

Sâm Iul 15, 2017 6:31 am

Ok multumesc .. am sa incerc varianta de mai sus ... insa mai am o problema .. cum rezolv asta??

eroare112.jpg
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2671 ori

Moderare

#73

Sâm Iul 15, 2017 7:55 am

Poti incerca sa adaugi in sys.txt

[address.multi]
allow_empty_categories = 1;
search_priority = "history; favourites; street; location; poi_container; kmlpoi; poi; gls";


Stergi folderul save dupa ce modifici.
Neme2013
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 3 ori

#74

Sâm Iul 15, 2017 9:31 am

lemax55 scrie:Fat32 si debifezi formatare rapida,nu folosi MAC.


am formatat am copiat din nou ce aveam pe card .. dar nu am scapat de eroare.. grrr
Fişiere ataşate
IMG_20170715_104536.jpg
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2671 ori

Moderare

#75

Sâm Iul 15, 2017 10:14 am

Alt kit sau card ai incercat?
Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”