Global_cfg - ultimele versiuni
Irinuca, Fișierul din folderul NextGen, ar putea fi bun și pentru Luna?
Pot seta vizualizarea 3D în Luna Navigare?
Noutăți noi:
Conform testelor, fișierul din pachetul NextGen funcționează în navigarea Luna!
Pot seta vizualizarea 3D în Luna Navigare?
Noutăți noi:
Conform testelor, fișierul din pachetul NextGen funcționează în navigarea Luna!
- irinuca
- Moderator
- 7
- Has thanked: 2801 ori
- Been thanked: 1687 ori
Fisierul din folderul primo contine doar fisiere de tip .bmp, interpretate de primo.
Fișierul din folderul NextGen contine si fisiere de tip .svg interpretate de NextGen / Luna.
Deci DA.
Mai multe.
Vizualizarea 3D se refera la icon DA, TMC, flags vazute din perspectiva, usor inclinat intr-o parte, fata de cele originale, plate.
Fișierul din folderul NextGen contine si fisiere de tip .svg interpretate de NextGen / Luna.
Deci DA.
Mai multe.
Vizualizarea 3D se refera la icon DA, TMC, flags vazute din perspectiva, usor inclinat intr-o parte, fata de cele originale, plate.
L-am descărcat și Kaspersky nu a găsit nimic. Bănuiala mea că ați putea avea probleme nu vă protejează computerul de infecțiile de pe Internet. Firefox bun nu vă va lăsa să descărcați lucruri virale.
- mgmm
- 7
- Has thanked: 310 ori
- Been thanked: 1849 ori
MULTUMESC @varju ,puteti sa urcati.....
Nu e nimeni la cheremul nimanui...daca vi se acorda un ajutor,acesta se face din dorinta de a ajuta nu din interes financiar!De obicei pe site sunt moderatori si useri seriosi.Vezi activitatea lui @varju inainte de a critica!Cu siguranta postarea lui nu contine virusi,dar ne place sa tragem la raspundere,parca am fi cineva!!
Un multumesc macar ar fi binevenit!
Kituri aici:
PrimoTruck Android viewtopic.php?f=86&t=3390
WINCe Truck viewtopic.php?f=18&t=4730
Nextgen Truck viewtopic.php?f=19&t=5853
PrimoTruck Android viewtopic.php?f=86&t=3390
WINCe Truck viewtopic.php?f=18&t=4730
Nextgen Truck viewtopic.php?f=19&t=5853