Promisiunea este promisiune asa ca revin cu un
FW Evolio Hi-Speed 5 care, dupa o serie de verificari amanuntite (compararea softului cu salvarile tale si cu inca un rind de salvari din acelasi aparat) are sanse de functionare 99,5%. Totusi trebuie sa fac o precizare: salvarile mai vechi sint identice atit dpdv al wince cit si al continutului folderului UI dar salvarea ta(implicit modelul tau) are wince identic si un continut mai restrins al UI, care nu cred ca te deranjeaza. Logo este de la mine, provine dintr-un Evolio E205.
Faptul ca am depistat acest FW se datoreaza colaborarii excelente din partea ta si cred ca metoda de "localizare" ar putea fi utila si altora in aceiasi situatie, asa incit merita citeva rinduri in plus. Am dat o cautare pe tot textul de sub banda adeziva, adica "MSB2531-GPS+BT+TMC+AV-M84-V2.2 2014-06-13". Am gasit o singura informatie intr-o pagina ruseasca, unde (ne)fericitul posesor al unui aparat numit Manta GPS471 cu aceiasi inscriptie pe placa de baza cauta in disperare FW. De aici am ajuns in paginile poloneze (Manta este "marca" poloneza asa cum Evolio este "marca" romaneasca) si dupa oarece cautari am gasit un link care ducea catre paginle de download ale firmei. Aceasta pagina de download NU este accesibila de nicaieri din pagina principala Manta... Au urmat verificarile( adresele XIPKERNEL si NK, continut registrii din ROM, care program este lansat din ROM si ce aplicatii cauta pe card si in mem interna, etc.) , deci speram sa avem un FW complet.
La multi ani si tie!
PS: Sper ca stii modul de resoftare: card <2GB obligatoriu formatat FAT16 inainte de orice resoftare (foloseste
SD Formatter) ; primul fisier copiat este UPD apoi toate celelalte, inclusiv folderul UI. Vezi sa nu rescrii UPD la copiere!
PS1: Din salvarea ta rezulta ca aparatul tau se prezenta astfel la informatii sistem:
OS=84HMC-L2-128-1716120605
Model=Hi-Speed 5
HVersion=RN100
SVersion=20150707
App=AF201604000007/507160001-4G
Au existat multe erori la registrii si la sistem(puzderie de fisiere "dump"), mai vad ca ai avut instalat MortScript si ca ai ascultat Alexandra Stan - Unlocked 2014 (Album CD Original)\\Alexandra Stan - Back to Light

)
Asta ca sa vezi ca mi-am facut bine temele inainte de a posta FW