Mio Spirit S8500LM unlock SDcard

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#16

Mar Mai 02, 2017 2:49 pm

liviuandrei scrie:Buna ziua..imi puteti spune va rog cum lucreaza unlock-ul asta? eu l-am pus pe un card sd..imi apare interfata..dar pentru cateva secunde. dupa care porneste soft-ul vechi. va multumesc

Daca este acelasi aparat ar trebui sa mearga, sunt colegi carora le-a mers, daca nu verifica cardul sa fie unul acceptat de gps (ca marime) sau mai poti incerca deblocarea din memoria interna.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#17

Dum Mai 07, 2017 6:18 pm

M-am jucat cu un Mio 8500.
Ecran 6,2 " , procesor 800 MHz, RAM 128 MB - cam mic.
Cardul e vazut fara probleme ca SDMMC, nu trebuie mount.
Asculta de fisierul magic_folder\auto.exe la pornire, fara sa trebuiasca reintroducerea acestuia .
Am adaptat un unlock Mega karelia
De pe card doar Primo 2.0 9.6.2.209584 si Becker 9.18.36.613614 ; alt exe NU ruleaza de pe card .
Tiestito
Mesaje: 27
Membru din: Mie Dec 28, 2016 9:32 pm
3
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 5 ori

#18

Dum Mai 07, 2017 10:42 pm

Kitul igo trebuie pus sub forma ..\Primo20\Primo.exe pe primul buton? Sau nu conteaza?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#19

Lun Mai 08, 2017 12:53 pm

Tiestito scrie:Kitul igo trebuie pus sub forma ..\Primo20\Primo.exe pe primul buton? Sau nu conteaza?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Pe interfata ai in dreapta sus doua sageti, apesi pe ele si intri in meniul de Navpath si aici poti atasa icoanelor ce soft pot deschide.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
bobby69ireland
Mesaje: 88
Membru din: Joi Ian 26, 2017 5:08 pm
3
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 128 ori

#20

Lun Mai 08, 2017 3:53 pm

Sau pt cine nu mai are nevoie de garantie dar si de batai de cap poate pe toate modelele noi de MIO cu procesor MSTAR 2531 sa rescrie FW cu unul de Serioux sau de la multe alte modele tinand cont de rezolutia corespunzatoare memoria ram si memoria rom ! Se scapa astfel de clasica temere de "bagare in balarii" si neconectare clasice pt interventii incorecte pe Mio !
utu93
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 8:17 pm
3

#21

Dum Mai 14, 2017 9:33 am

https://ibb.co/cTfrd5 bună ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu eroarea asta
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#22

Dum Mai 14, 2017 11:28 am

Pe acest aparat ruleaza :
- de pe card doar Primo 2.0 9.6.2.209584 si Becker 9.18.36.613614 ; alt exe NU ruleaza de pe card.
- de pe flash cam orice Primo iar Becker Revo nu are sunet
Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 123
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
3
Localitate: Botosani
Has thanked: 44 ori
Been thanked: 103 ori

#23

Mar Iul 11, 2017 12:07 pm

reusit cu ajutorul domnului irinuca !
respect si multumiri


O problema totusi a ramas....la fiecare deschidere cere calibrare ecran , se poate scapa de acest lucru ?
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#24

Mar Iul 11, 2017 12:43 pm

Cine cere calibrare ecran ?
Primo ?
Daca da, vezi in sys daca nu cumva ai :
[utility]
calibratefix=1
Daca da, sterge-l sau fa-l calibratefix=0 .
Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 123
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
3
Localitate: Botosani
Has thanked: 44 ori
Been thanked: 103 ori

#25

Mar Iul 11, 2017 1:01 pm

irinuca scrie:Cine cere calibrare ecran ?
Primo ?
Daca da, vezi in sys daca nu cumva ai :
[utility]
calibratefix=1
Daca da, sterge-l sau fa-l calibratefix=0 .


aparatul la fiecare deschidere...
ma poti ajuta cu un soft de igo care sa nu dea crash/...?

Primo 2.0 9.6.2.209584 ?
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#26

Mar Iul 11, 2017 1:03 pm

Nu-mi dau seama de ce cere calibrare.
Dar vezi ce registri scrie la calibrare, salveaza-l undeva in unlock si importa-l la fiecare pornire.
iGO gaseti pe forum ...
Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 123
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
3
Localitate: Botosani
Has thanked: 44 ori
Been thanked: 103 ori

#27

Mar Iul 11, 2017 1:08 pm

irinuca scrie:Nu-mi dau seama de ce cere calibrare.
Dar vezi ce registri scrie la calibrare, salveaza-l undeva in unlock si importa-l la fiecare pornire.
iGO gaseti pe forum ...


unde anume sa caut registri ?
Primo 2.0 9.6.2.209584 si versiunea 800x480 nu este
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#28

Mie Iul 12, 2017 4:54 pm

[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH]

Si eu am o problema la calibrare la MOOV500.

Asa arata inainte de calibrare :
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH]
"CalibrationData"="1010,548 607,700 618,396 1421,392 1403,700 "
"MaxCalError"=dword:00000007
[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH\Initialized]

si asa dupa calibrare :
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH]
"CalibrationData"="1016,552 607,724 618,396 1394,380 1408,724 "
"MaxCalError"=dword:00000007
[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH\Initialized]

La fiecare pornire import acel registru cu touch calibrat.
Osu
Mesaje: 23
Membru din: Dum Dec 18, 2016 5:50 pm
3
Has thanked: 19 ori
Been thanked: 3 ori

#29

Mar Ian 30, 2018 6:09 pm

Salutare, va rog frumos dacă ma poate ajuta cineva cu un chit de Igo Truck pentru Mio Spirit 8500 LM...am încercat mai multe și i-mi da eroare la pornire. Mulțumesc !
Sus
Fişiere ataşate
20180130_200424(0).jpg
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#30

Mar Ian 30, 2018 6:22 pm

Osu scrie:
Mar Ian 30, 2018 6:09 pm
Salutare, va rog frumos dacă ma poate ajuta cineva cu un chit de Igo Truck pentru Mio Spirit 8500 LM...am încercat mai multe și i-mi da eroare la pornire. Mulțumesc !
Sus
Ai aici un kit de Primo Truck cu Romania map. Stergi kitul pe care l-ai folosit pana acum, copii in locul care vrei (flash sau card) kitul din arhiva. Din meniul de NavPath dai calea catre Primo Truck/Primo.exe...(cred ca stii sa folosesti NavPath).

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”