medion gopal

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 635
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
3
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 437 ori
Been thanked: 305 ori

#31

Dum Oct 29, 2017 6:42 pm

Gypyes scrie:
Dum Oct 29, 2017 6:14 pm
Are cineva vreo solutie? Am incercat cu mai multe softuri : igo, navon, dar la fel, e o problema la sateliti, nu ii vede.
Daca are mufa ptr.antena externa ... puneti una .
Eu am intalnit problema la un medion ..... si am rezolvat cu aceasta metoda.
maryus274
Mesaje: 11
Membru din: Mar Ian 10, 2017 6:12 pm
3
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#32

Sâm Mai 23, 2020 8:51 am

Buna ziua, am uin medion GOPAL E5270 M40 TA, as dori daca se poate un unlock pt el, tin sa precizez ca este fara slot de card.
Multumesc Frumos
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 635
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
3
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 437 ori
Been thanked: 305 ori

#33

Sâm Mai 23, 2020 10:33 am

Sal.
Faceti o copie de siguranta la folderul "Navigation" din flash.
Stergeti folderul "Navigation " si puneti folderul "Navigation " din arhiva .
Aveti Igo Primo si harti Ro. la zi cu pornire directa .
Am trimis de proba
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
.
maryus274
Mesaje: 11
Membru din: Mar Ian 10, 2017 6:12 pm
3
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#34

Lun Mai 25, 2020 9:05 am

Am descarcat arhiva data de dv, am facut cum ati spus dar imi da eroarea aceasta
Fişiere ataşate
error.jpg
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4178
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 850 ori
Been thanked: 3137 ori

Moderare

#35

Lun Mai 25, 2020 1:52 pm

Primeste eroare ptr. ca ce ti-a urcat colegul Alex este ptr. rezolutia 480x272, iar gps-ul tau ruleaza pe rezolutia 800x480....
Incearca asta, este un unlock, daca porneste poti pune iGO Primo ....
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Faci la fel, inlocuiesti folderul Navigation cu cel din arhiva...
Fişiere ataşate
Navigation.rar
(828.41 KiB) Descărcat de 47 ori
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
maryus274
Mesaje: 11
Membru din: Mar Ian 10, 2017 6:12 pm
3
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#36

Mar Mai 26, 2020 4:29 am

Tot nu vrea acum da asta
Fişiere ataşate
error2.jpg
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4178
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 850 ori
Been thanked: 3137 ori

Moderare

#37

Mar Mai 26, 2020 7:37 am

Incearca ceva simplu, inlocuieste folderul Navigation din memoria interna cu cel din arhiva:
Navigation.rar
(109.13 KiB) Descărcat de 40 ori
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
07wnb
Mesaje: 210
Membru din: Joi Dec 22, 2016 2:23 pm
3
Has thanked: 52 ori
Been thanked: 178 ori

#38

Mar Mai 26, 2020 12:23 pm

Eu pt deblocarea aparatelor Medion (si nu numai) folosesc aceste fisiere.
https://dfiles.eu/files/v1zfy7ueo
In MNAVDCE.mscr se modifica "My Flash Disk" in "Storage Card" daca vrei sa ruleze softul de pe card.
Mai ales pt aparatele care au o interfata de pornire proprie,la care nu porneste softul de navigare direct la pornirea aparatului.
Daca softul de navigare pleaca direct ,se poate adauga un MiniShell (un fel de interfata).
Se redenumeste MNAVDCE.EXE original in ce vreti voi si se copiaza cele trei fisiere in folderul de navigatie original din memoria interna.
Calea spre noul soft de navigare il dati din MNAVDCE.mscr.
maryus274
Mesaje: 11
Membru din: Mar Ian 10, 2017 6:12 pm
3
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#39

Joi Iun 04, 2020 7:54 am

Salut, scuze ca raspund asa tarziu am pus unlocku de la rcv64 si imi da asta. Se poate face ceva sa porneasca direct igo. Multumesc frumos
Fişiere ataşate
20200604_100605.jpg
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 200
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
3
Has thanked: 124 ori
Been thanked: 142 ori

#40

Joi Iun 04, 2020 12:33 pm

Unde ai copiat materialul de navigare?
maryus274
Mesaje: 11
Membru din: Mar Ian 10, 2017 6:12 pm
3
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#41

Joi Iun 04, 2020 5:33 pm

In folderul "Navigation"
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4178
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 850 ori
Been thanked: 3137 ori

Moderare

#42

Sâm Iun 06, 2020 5:25 am

Asta este un lucru bun.....inlocuieste ce ti-am dat cu asta:
Navigation.rar
(828.4 KiB) Descărcat de 33 ori
Daca porneste noua interfata, alaturi de folderul Navigation poti pune un kit de iGO Primo cu denumirea Primo/Primo.exe...
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
maryus274
Mesaje: 11
Membru din: Mar Ian 10, 2017 6:12 pm
3
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#43

Joi Iun 11, 2020 11:33 am

Salut, din nou tot nu vrea, da asta daca inlocuiesc continutu dat de dv cu cel din navigation iar daca sterg folderu navigation si pun si pun folderul din unlock da asta
Fişiere ataşate
15918750417049057248501002529527.jpg
20200611_130417.jpg
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4178
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 850 ori
Been thanked: 3137 ori

Moderare

#44

Joi Iun 11, 2020 1:34 pm

Continutul arhivei pune-l pe un card de max.8Gb, reseteaza gps-ul:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
maryus274
Mesaje: 11
Membru din: Mar Ian 10, 2017 6:12 pm
3
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#45

Joi Iun 11, 2020 3:31 pm

Acest model nu are slot de card
Daca stiti ca are unde este pozitionat? Ca pe laterale nu are
Fişiere ataşate
20200611_182723.jpg
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”