Mio Mivue Drive 60 lm

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 491
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1875 ori
Been thanked: 967 ori

Moderare

#46

Vin Iul 05, 2019 10:09 am

Poate te ajuta postul 9 .
dmx78
Mesaje: 72
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#47

Vin Iul 05, 2019 10:24 am

irinuca scrie:
Vin Iul 05, 2019 10:09 am
Poate te ajuta postul 9 .
Am incercat tot ce am putut descărca și în flash și pe card, nu a mers nimic ori da eroare ori pur și simplu nu pornește. As prefera ceva unlock card. doar varianta cu total comander a pornit dar atât.
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 491
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1875 ori
Been thanked: 967 ori

Moderare

#48

Vin Iul 05, 2019 12:11 pm

Incearca acest unlock.
Dupa dezarhivare copiezi folderele MioAutorun si Default in radacina card si reset.
Daca nu functioneaza redenumeste folderul ---- HANNA_DS6210A in HANNA_DS6210A .
dmx78
Mesaje: 72
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#49

Sâm Iul 06, 2019 6:47 am

irinuca scrie:
Vin Iul 05, 2019 12:11 pm
Incearca acest unlock.
Dupa dezarhivare copiezi folderele MioAutorun si Default in radacina card si reset.
Daca nu functioneaza redenumeste folderul ---- HANNA_DS6210A in HANNA_DS6210A .
Am reușit să pornească unlockul dar nu pot seta calea către igo din set path. Vede doar folderele nu și executabilul Primo.exe
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 491
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1875 ori
Been thanked: 967 ori

Moderare

#50

Sâm Iul 06, 2019 8:16 am

Si daca apesi pe folder nu il deschide sa vezi in el fisierele .exe ?
Daca nu si nu, editeaza MioAutoRun\Unlock\Skin\Pages\Navi.ini :
ICONXPBUTTON
x = 8
y = 47
SizeNormal = 60
SizePushed = 75
NewIni = \SDMMC\folder_primo\exe_primo.exe
IconNormal = ..\Icons\icon11_a.ico
Scale=70
IconPushed = ..\Icons\icon11_a.ico

Veridica si denumirea card ( SDMMC ) folosind TC .
dmx78
Mesaje: 72
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#51

Sâm Iul 06, 2019 2:22 pm

Acum Vede exe de la Primo îmi da eroare și apoi dispar toate iconurile de aplicații gps. Am formatat cardul am copiat din nou unlockul și la fel după ce setez pathul dispar iconurile
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3706
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 739 ori
Been thanked: 2479 ori

Moderare

#52

Sâm Iul 06, 2019 2:57 pm

Incearca, continutul arhivei il copii pe card:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Daca incarca minishellul alegi calea catre Primo din Navpath....
Daca Primo nu porneste sau da eroare il muti pe memoria interna si dai calea din Navpath din nou....
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 491
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1875 ori
Been thanked: 967 ori

Moderare

#53

Sâm Iul 06, 2019 3:28 pm

Dupa ce selectezi exe, asteapta 10-15 sec.
dmx78
Mesaje: 72
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#54

Sâm Iul 06, 2019 9:09 pm

rcv64 scrie:
Sâm Iul 06, 2019 2:57 pm
Incearca, continutul arhivei il copii pe card:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Daca incarca minishellul alegi calea catre Primo din Navpath....
Daca Primo nu porneste sau da eroare il muti pe memoria interna si dai calea din Navpath din nou....
Din păcate nu pot descărca de pe anonfile merge cu câțiva kb și la 99% se întrerupe .
dmx78
Mesaje: 72
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#55

Sâm Iul 06, 2019 9:12 pm

irinuca scrie:
Sâm Iul 06, 2019 3:28 pm
Dupa ce selectezi exe, asteapta 10-15 sec.
Am așteptat și 10 min nu se întâmplă nimic. Apoi când apas orice buton dispar iconulire.
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 491
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1875 ori
Been thanked: 967 ori

Moderare

#56

Dum Iul 07, 2019 4:55 am

Poti sa pui un filmulet ...
Adica trebuie sa astepti putin dupa ce apesi butonul OK.
Pana auzi un sunet "ding".
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3706
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 739 ori
Been thanked: 2479 ori

Moderare

#57

Dum Iul 07, 2019 5:22 am

dmx78, am urcat pe alt site arhiva, incearca acum:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
dmx78
Mesaje: 72
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#58

Dum Iul 07, 2019 6:06 am

rcv64 scrie:
Dum Iul 07, 2019 5:22 am
dmx78, am urcat pe alt site arhiva, incearca acum:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu pot lua nici de pe fileshare. Am cont dar când apas download im deschide tab nou cu aceas pagina. Sunt in Belgia acum și probabil de aia.Am făcut hotspot de pe tel pe laptop și acum văd că merge downloadul. Am pus Primo pe Flash și acum pornește. După card nu vrea neam. Pun hărțile și îl butonez puțin. Multesc mult pentru ajutor.
dmx78
Mesaje: 72
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#59

Dum Iul 07, 2019 9:06 am

rcv64 scrie:
Dum Iul 07, 2019 5:22 am
dmx78, am urcat pe alt site arhiva, incearca acum:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Acum pornește și funcționează cu orice Primo dar din flash dar problema este că dacă imtrerup alimentarea sau se consuma bateria nu mai pornește decât cu reset din buton.
dmx78
Mesaje: 72
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#60

Dum Iul 07, 2019 9:35 am

irinuca scrie:
Dum Iul 07, 2019 4:55 am
Poti sa pui un filmulet ...
Adica trebuie sa astepti putin dupa ce apesi butonul OK.
Dupa ce auzi acel sunet.
Daca pun Primo pe Flash merge și unlockul pus de tine dar aceas problema când se oprește sau se consuma bateria nu mai pornește decât cu reset din buton
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”