Actualizare site - anomalii

Avatar utilizator
NeeK
Mesaje: 580
Membru din: Lun Ian 02, 2017 4:06 pm
Localitate: Undeva
Contact:

#1

Sâm Iun 29, 2019 3:53 pm

Salutare

Zilele astea am vazut ca s-a lucrat la site si astfel astazi cand am dat pe bookmark-ul salvat mi-a deschis pagina astfel logat ca @soryin ....:
Imagine
am sters adresa din path sa pot ajunge in radacina si am ajuns in pagina ca alt cont @Pluto :
Imagine
Am incercat de a vedea daca ma lasa sa intru in acel cont dar nu s-a putut. Mi-a cerut login normal. :D

Ce nu imi place, personal, e ca in partea de sus nu mai am toata calea catre topic sa pot da click si sa ma pot intoarce inapoi pas cu pas pe structura site-ului.
MediaNav Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav Evolution 1.0.13.1 + Carbone

Sa stii sa lupti, cand vrei sa ai. Sa nu regreti cand pierzi sau dai.
*** Daca raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Multumesc! ***
wesa
Mesaje: 2
Membru din: Joi Ian 26, 2017 7:40 am

#2

Sâm Iun 29, 2019 5:51 pm

Salut,eu acum sunt conectat cu NeeK,cand am intrat la topic eram conectat in contul meu.
Avatar utilizator
NeeK
Mesaje: 580
Membru din: Lun Ian 02, 2017 4:06 pm
Localitate: Undeva
Contact:

#3

Sâm Iun 29, 2019 5:55 pm

Si eu, de cate ori vedeam ca logat cu un alt cont incercam sa dau delogare si imi afisa la fel alt cont si tot asa .... si astfel scanam toate conturile .... dar in realitate era doar afisarea.
In realitate nu eram logat.
MediaNav Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav Evolution 1.0.13.1 + Carbone

Sa stii sa lupti, cand vrei sa ai. Sa nu regreti cand pierzi sau dai.
*** Daca raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Multumesc! ***
Avatar utilizator
Andrei V
Site Admin
Mesaje: 166
Membru din: Dum Dec 11, 2016 8:48 pm
Localitate: Leipzig
Contact:

Administrare

Moderare

#4

Sâm Iun 29, 2019 9:41 pm

Salut!
S-a rezolvat! Incercam sa imbunatatim viteza de incarcare a siteului.
Acum totul este OK.
Multumim de sesizare!

P.S. Daca inca aveti probleme, un master refresh ajuta cu siguranta: CTRL+F5
Gil26
Mesaje: 29
Membru din: Dum Feb 24, 2019 8:01 am

#5

Lun Iul 01, 2019 4:19 pm

Aceeasi problema am avut-o si eu sambata.
Acum cand m-am logat, la fel. Am folosit CTRL+F5 e OK pe o pagina, dar cand trec pe alta pagina sau revin acasa apar ca si deconectat. Apoi chiar daca sunt logat nu pot vedea "hidden content" sau posta. Am revenit pe aceasta pagina si sper sa pot trimite postul.
Avatar utilizator
Andrei V
Site Admin
Mesaje: 166
Membru din: Dum Dec 11, 2016 8:48 pm
Localitate: Leipzig
Contact:

Administrare

Moderare

#6

Lun Iul 01, 2019 4:20 pm

Azi am umblat iar la anumite setari si problema reaparuse, dar acum am reparat (sper) problema.
Gil26
Mesaje: 29
Membru din: Dum Feb 24, 2019 8:01 am

#7

Lun Iul 01, 2019 4:25 pm

Da , e OK si este de inteles, deh "chinurile facerii".
Multumim mult pentru eforturile in imbunatatirea siteului
dplsdc
Mesaje: 57
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm

#8

Lun Iul 01, 2019 8:49 pm

Salut
Sa stiti ca nici eu nu pot sa descarc nimica imi apare ca si cum nu as fi logat iar la fiecare refresh apare alt cont.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 214
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm

Moderare

#9

Sâm Iul 13, 2019 8:27 am

Din motive intemeiate laptopul pe care lucrez cel mai mult este xp pro si ultimele browsere permise pe acest sistem sint mozilla 52.9 si chrome 49.0. De la o vreme (aproximativ 7-8 zile) daca accesez gpszone se intimpla un fenomen ciudat: linkurile sint active pina la incarcarea completa a paginii dupa care se dezactiveaza si pagina aranjata corect trece pe un fond gri inchis. Stiu ca pe unele situri aceste versiuni mai vechi de browsere nu aranjeaza pagina (de ex olx, emag) insa linkurile, chiar daca apar haotic, ramin active.
Avatar utilizator
Andrei V
Site Admin
Mesaje: 166
Membru din: Dum Dec 11, 2016 8:48 pm
Localitate: Leipzig
Contact:

Administrare

Moderare

#10

Sâm Iul 13, 2019 12:56 pm

@ablbd pana acum functiona corect?
Incearca un refresh cu ctrl+f5 sau sa stergi din browser toate fisierele cahce, cookies si cam tot ce se salveaza pt domeniul gpszone.ro.
Daca problema persista te rog sa faci un screenshot.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 214
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm

Moderare

#11

Dum Iul 14, 2019 8:03 am

Da, pina de curind mergea, problema s-a manifestat dupa ce au disparut acele patrate mari ezoic si situl si-a recapatat aspectul normal. Am sters toate cookies legate de gpszone, refresh, face la fel.
Ecran. Ca sa pot accesa situl trebuie sa deschid un alt calculator (cu w7, mozilla 6.8)
Avatar utilizator
NeeK
Mesaje: 580
Membru din: Lun Ian 02, 2017 4:06 pm
Localitate: Undeva
Contact:

#12

Dum Iul 14, 2019 5:04 pm

Personal, ca si o observatie, eu cred ca acum se incarca mai greu paginile de site fata de inainte.
Am viteza de internet de 4-5MB/s si chiar si asa observ la deschiderea paginilor de forum ca se incarca prima oara link-uile adiacente si in final pagina in cam 6-7-8 secunde.
Poate e o impresie personala ....
MediaNav Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav Evolution 1.0.13.1 + Carbone

Sa stii sa lupti, cand vrei sa ai. Sa nu regreti cand pierzi sau dai.
*** Daca raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Multumesc! ***
Avatar utilizator
Andrei V
Site Admin
Mesaje: 166
Membru din: Dum Dec 11, 2016 8:48 pm
Localitate: Leipzig
Contact:

Administrare

Moderare

#13

Dum Iul 14, 2019 7:24 pm

@ablbd Incearca sa folosesti un AdBlocker. E posibil sa fie asta problema.
Altceva nu inteleg ce ar putea fi.
Alte modificari nu am facut pe forum.
Avatar utilizator
NeeK
Mesaje: 580
Membru din: Lun Ian 02, 2017 4:06 pm
Localitate: Undeva
Contact:

#14

Dum Iul 14, 2019 8:48 pm

Eu chiar folosesc si Adblock si chiar si astfel am tot intarziere la incarcare asa cum spuneam.
MediaNav Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav Evolution 1.0.13.1 + Carbone

Sa stii sa lupti, cand vrei sa ai. Sa nu regreti cand pierzi sau dai.
*** Daca raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Multumesc! ***
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 214
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm

Moderare

#15

Lun Iul 15, 2019 4:31 pm

Dupa o gramada de timp pierdut pina la urma am gasit solutia: daca antivirusul (sau setarile) NU blocheaza banerele atunci pagina este incarcata corect si linkurile sint active. Setarea am facut-o doar pentru gpszone, la restul paginilor banerele ramin blocate. Poate ca ar trebui "sapat" un pic in aceasta directie...

LE: Cu respectivele setari merge si chrome
Scrie răspuns

Înapoi la “Reclamatii useri si probleme forum”