MIO SPIRIT 7500 LM recovery flash

tonyuras
Mesaje: 128
Membru din: Dum Feb 26, 2017 6:32 am

#1

Sâm Iul 14, 2018 8:02 am

va salut. am un mio 7500 spirit lm si l am sters din greseala .....se poate conecta la calculator dar in flash nu mai am decat device.xml si device.sig
daca ma poate ajuta cineva cu fisierele originale sa pot sa l deschid ,momentan apare doar logo mio.multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3620
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare

Moderare

#2

Sâm Iul 14, 2018 8:36 am

Imi place asta cu "sters din greseala", cand tu ai avut timp sa te gandesti la actiune, selectare fisiere, DELETE, windows-ul te-a intrebat daca vrei sa stergi ce-ai selectat......etc, etc.....
Ai aici continutul flash fara map si poi.....ca sa-ti porneasca si sa poti pune altceva pe el....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
tonyuras
Mesaje: 128
Membru din: Dum Feb 26, 2017 6:32 am

#3

Sâm Iul 14, 2018 9:22 am

multumesc rcv64 ...chiar a fost sters din greseala ....a fost conectata cu alte doua stick uri in paralel ...navigatia avea actualizari pe viata din ce am inteles,se mai poate rcupera softul original ca sa se poata actualiza gratuit?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 556
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am

Moderare

#4

Sâm Iul 14, 2018 9:36 am

evident ca da , descarci mio moore desktop
tonyuras
Mesaje: 128
Membru din: Dum Feb 26, 2017 6:32 am

#5

Sâm Iul 14, 2018 9:48 am

multumesc inca odata rcv64 ,secuiu,intregii comunitatii gpszone...cu multa stima!!!!
yolasfinx
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 15, 2016 10:58 am

#6

Sâm Aug 11, 2018 7:08 pm

salutare! am un mio spirit 7500 LM cu softul care se tot restarteaza.... dau accept ala da sa se incarce si apoi restart iar accept si tot asa.... am dvd-ul original .... nu stiu exact ce sa copii dupa el
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 556
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am

Moderare

#7

Sâm Aug 25, 2018 7:08 pm

aparatul are memoria interna corupta
Daniel Cristea
Mesaje: 216
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am

#8

Dum Aug 26, 2018 6:38 am

Sau si-a bagat cineva nasul prin el si a experimentat . Un FW compatibil pe un card si problema rezolvata !
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 556
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am

Moderare

#9

Dum Aug 26, 2018 7:25 pm

de ce un FW compatibil si nu FW original ?
Daniel Cristea
Mesaje: 216
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am

#10

Lun Aug 27, 2018 6:23 am

Deoarece un FW compatibil il transforma intr-un PNA obisnuit ! Pune ce vrea pe el da calea catre program si a scapat de probleme ! Nu mai risca sa faca ceva probleme pe el si sa nu-l mai poata conecta la calculator si alte gogorite ! Intrebarea mea este : de ce ar pastra cineva FW original pe el dupa achizitie ?! Cand pun mana pe asa ceva in 2 minute il fac PNA ! Modelele astea vin in felul urmator : cele cu BM exista in 3 versiuni de chipset cu 3 FW diferite compatibile iar cele LM cu 2 versiuni de FW !
In cazul lui sunt 2 optiuni ! Pe modelul lui merge ori un FW de prestigio 5055-57 sau versiunea cealalta merge FW de Serioux (cele pt 2531). Simplu ca buna ziua ! Sunt mult mai multe FW ce se pupa dar pe acestea le poate gasi si aici pe site ! Stima
andrei_stefan2000
Mesaje: 8
Membru din: Vin Feb 10, 2017 10:28 am

#11

Lun Mar 11, 2019 1:00 pm

Se poate reface link-ul din prima postare, cel cu fisierele continute in memoria interna? Va multumesc !
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 594
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#12

Lun Mar 11, 2019 3:41 pm

Aveti continut flash + interfata + primo harti ro la zi


Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
andrei_stefan2000
Mesaje: 8
Membru din: Vin Feb 10, 2017 10:28 am

#13

Mar Mar 12, 2019 7:33 am

Multumesc foarte mult alex1963 !
andrei_stefan2000
Mesaje: 8
Membru din: Vin Feb 10, 2017 10:28 am

#14

Mar Mar 12, 2019 8:26 am

Inca o scurta intrebare. Dupa ce am copiat continutul flash + deblocare primo, la repornire imi afiseaza logo-ul portocaliuy de la mio si apare pe centru o cruciulita de calibrare. Nu trece mai departe, aveti idee cum pot rezolva problema ?
Lostboy
Mesaje: 84
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm

#15

Mar Mar 12, 2019 9:10 am

AI facut calibrarea ecranului?
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”