Mio Moov 330 N179

bogdanore
Mesaje: 28
Membru din: Vin Apr 07, 2017 6:54 am
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 2 ori

#1

Dum Aug 06, 2017 6:13 am

Salut

Ma poate ajuta cineva cu un unlock pentru Gps-ul din titlu!?

Multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2814 ori

Moderare

#2

Dum Aug 06, 2017 6:41 am

bogdanore scrie:Salut

Ma poate ajuta cineva cu un unlock pentru Gps-ul din titlu!?

Multumesc

Ai aici un unlock ptr. Mio moov 330, astfel:
-conectezi gps-ul la pc, in Program files se gaseste folderul MioMap pe care il redenumesti in MioMap_original
-langa folderul MioMap_original copii cele 3 foldere din arhiva (Apps, Launchpad si MioMap )
-deconectezi gps-ul de la pc, reset, pornesti, va porni o noua interfata de unde poti porni iGO Primo de pe card

http://fastupload.ro/f752afc8e669ebd07a3709bf14e6494f.html

Pe card copii kitul de iGO Primo, contine Romania map.

http://fastupload.ro/19c5f98abff12e77a4a9f6f4f73c511c.html

Succes.
adrianhisam
Mesaje: 92
Membru din: Mar Iun 06, 2017 4:10 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 6 ori

#3

Mar Feb 06, 2018 7:09 pm

Salutare , ma ajutati si pe mine ca nu inteleg cum se pune unlock pe mio moov 330 ? va multumesc
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 2130 ori
Been thanked: 1041 ori

Moderare

#4

Mar Feb 06, 2018 7:23 pm

Vezi aici.
Fiecare varianta are un HowTo.bmp
adrianhisam
Mesaje: 92
Membru din: Mar Iun 06, 2017 4:10 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 6 ori

#5

Mar Feb 06, 2018 7:30 pm

multumesc irinuca
test5647
Mesaje: 1
Membru din: Dum Feb 18, 2018 10:38 am

#6

Dum Feb 18, 2018 12:24 pm

rcv64 scrie:
Dum Aug 06, 2017 6:41 am
bogdanore scrie:Salut

Ma poate ajuta cineva cu un unlock pentru Gps-ul din titlu!?

Multumesc
Ai aici un unlock ptr. Mio moov 330, astfel:
-conectezi gps-ul la pc, in Program files se gaseste folderul MioMap pe care il redenumesti in MioMap_original
-langa folderul MioMap_original copii cele 3 foldere din arhiva (Apps, Launchpad si MioMap )
-deconectezi gps-ul de la pc, reset, pornesti, va porni o noua interfata de unde poti porni iGO Primo de pe card

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Pe card copii kitul de iGO Primo, contine Romania map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Succes.
Puteti reactualiza linkurile? Multumesc.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#7

Dum Mar 04, 2018 11:00 am

Salutare
Am schimbat displayul la un mio n179
-displayul pe care l-am montat e decalibrat

-va rog ma ajutati cu programul acela de calibrare care ruleaza direct de pe card ?

(am cautat pe site ,au expirat linkurile)
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 621
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 406 ori
Been thanked: 286 ori

#8

Dum Mar 04, 2018 3:03 pm

Aveti continut flash MIO n 179 cu interfata (icon mare calibrare ...mijloc display)+Primo harti ro .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#9

Dum Mar 04, 2018 8:04 pm

Multumesc Alex .

Functioneaza perfect.
baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#10

Vin Apr 13, 2018 7:59 am

alex1963 scrie:
Dum Mar 04, 2018 3:03 pm
Aveti continut flash MIO n 179 cu interfata (icon mare calibrare ...mijloc display)+Primo harti ro .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Puteti reactualiza linkul?
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 621
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 406 ori
Been thanked: 286 ori

#11

Vin Apr 13, 2018 8:28 am

baltazar scrie:
Vin Apr 13, 2018 7:59 am
alex1963 scrie:
Dum Mar 04, 2018 3:03 pm
Aveti continut flash MIO n 179 cu interfata (icon mare calibrare ...mijloc display)+Primo harti ro .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Puteti reactualiza linkul?
Aveti flash+interfata +Primo.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#12

Vin Apr 13, 2018 8:44 am

Multumesc!
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#13

Sâm Iun 06, 2020 9:56 am

Salutare colegi
Am si eu o problema cu acest model de mio

Se vede întunecat displayul

Ma ajutati va rog cu valorile pe care trebuie sa le pun in sys sa creasca lumina ?
S-au cu unlockul acela care ai acces la meniul lui original.
Aparatul e deblocat dar cu acest unlock nu mai am acces la meniul lui original.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2814 ori

Moderare

#14

Sâm Iun 06, 2020 10:20 am

Incearca:

[power]
backlight_manage_values=1
backlight_manage_keys=1
backlight_min=1
backlight_max=19
backlight_methods=50
backlight_day=100
backlight_day_battery=100
backlight_night=100
backlight_night_battery=100
tunnel_backlight_enabled=1
backlight_tunnel=80
power_off_mode=1
poweroff_timeout=1
powermgm_state=0
skip_suspend_process_all=1
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#15

Sâm Iun 06, 2020 1:12 pm

Am pus linia in sys dar nu face nici o modificare ramane tot intunecat.
(am sters save inainte)
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”