iGO Primo Nextgen(Israel) 9.18.27.687519 (Jan 26 2017) Skin by Pongo 12.11.2018

Scrie răspuns
robert-romania
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Dec 30, 2017 1:56 pm

#91

Joi Ian 04, 2018 9:16 am

multumesc, am descarcat cladirile, le-am copiat in dir "building"
din pacate, nu mi le afiseaza, desi am bifata optiunea "building 3D" pe ON
vreo sugestie?
multumesc!
dorrut
Mesaje: 1
Membru din: Joi Ian 04, 2018 11:07 am

#92

Joi Ian 04, 2018 12:06 pm

buna , lam instalat pe un s8 insa imi da .eroare initializare harta,fisierele de harta nu pot fi gasite, am gresit eu ceva?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2707 ori

Moderare

#93

Joi Ian 04, 2018 1:05 pm

dorrut scrie:
Joi Ian 04, 2018 12:06 pm
buna , lam instalat pe un s8 insa imi da .eroare initializare harta,fisierele de harta nu pot fi gasite, am gresit eu ceva?
Verifica daca in content-map exista fisierele de harta tip fbl....
ubi
Mesaje: 16
Membru din: Lun Ian 09, 2017 1:53 pm

#94

Joi Ian 04, 2018 1:59 pm

Salut.am o tableta Nexus 7 generația II..se potrivește softul acesta la ea.Are rezoluția 1920x1200.Daca nu se potrivește poate mă ajutați cu un soft.Multesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2707 ori

Moderare

#95

Joi Ian 04, 2018 2:56 pm

ubi scrie:
Joi Ian 04, 2018 1:59 pm
Salut.am o tableta Nexus 7 generația II..se potrivește softul acesta la ea.Are rezoluția 1920x1200.Daca nu se potrivește poate mă ajutați cu un soft.Multesc
Am deschis pentru tine un topic aici, incearca:

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 580#p14580
ubi
Mesaje: 16
Membru din: Lun Ian 09, 2017 1:53 pm

#96

Joi Ian 04, 2018 2:59 pm

multumesc mult
ionut_vm
Mesaje: 42
Membru din: Mie Dec 14, 2016 3:07 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori

#97

Joi Ian 04, 2018 5:29 pm

Salut! Am un huawei p9 lite ma puteți ajuta cu un kit igo primo? Va mulțumesc anticipat.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2653 ori

Moderare

#98

Vin Ian 05, 2018 5:55 am

@ionut_vm kitul de aici nu functioneaza?
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=13989#p13989
ionut_vm
Mesaje: 42
Membru din: Mie Dec 14, 2016 3:07 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori

#99

Vin Ian 05, 2018 9:52 am

Mulțumesc încă odată dar in modul landscape apare ecranu negru, poate nu am făcut eu ceva bine, sunt începător.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2653 ori

Moderare

#100

Vin Ian 05, 2018 8:37 pm

Instaleaza din google play aplicatia Screen Size si vezi rezolutia exacta.
ionut_vm
Mesaje: 42
Membru din: Mie Dec 14, 2016 3:07 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori

#101

Sâm Ian 06, 2018 4:12 am

Am instalat. Are rezoluția 1920x1080. Te rog explica-mi pas cu pas poate greșesc eu undeva. Mulțumesc!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2653 ori

Moderare

#102

Sâm Ian 06, 2018 7:13 am

Deschide sys.txt si vezi linia [rawdisplay],stergi tot ce tine de acea linie si adaugi
[rawdisplay]
driver=engine
screen_x=1920
screen_y=1080
screen_x2=1080
screen_y2=1920
screen_xy="1024_768:1920x1104/1200x1824:fullscreen"
highres=1
stretch=1
________________________________________________
sau asa:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_x=1920
screen_y=1080
screen_x2=1080
screen_y2=1920
screen_xy="1024_768:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
highres=1
stretch=1

Stergi folderul SAVE.
ionut_vm
Mesaje: 42
Membru din: Mie Dec 14, 2016 3:07 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori

#103

Sâm Ian 06, 2018 7:49 am

Nu se mai deschide deloc apare ecranul negru in ambele moduri.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2653 ori

Moderare

#104

Sâm Ian 06, 2018 8:02 am

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
highres=1
driver="gdi"
screen_xy="1024_768:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
Stergi SAVE.
ionut_vm
Mesaje: 42
Membru din: Mie Dec 14, 2016 3:07 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori

#105

Sâm Ian 06, 2018 8:22 am

Sa deschis dar in landscape apare ecranul negru si iese din aplicatie.
Scrie răspuns

Înapoi la “Kituri testate iGO NextGen Android”