iGO PRIMO 9.6.29.636868

Scrie răspuns
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3563
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 746 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#106

Lun Iul 31, 2017 3:22 pm

LMStudio scrie:Am pus linia dar nu funcioneaza. Am si dezinstalat si instalat din nou dar nu vrea.

PS Multumesc pt harti. Cum le pot pune pe card SD? Trebuie sa ii setez ceva cale catre harti?

Pe card se creeaza un folder addons si in interior se copii folderul contentdin kitul de iGO din memoria interna pe care il completezi cu restul de harti si poi.
In sys adaugi linia:

[folders]
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/0403-0201/addons"

Partea cu galben trebuie modificata cu denumirea exacta a cardului pe care o determini cu total commander

LMStudio
Mesaje: 12
Membru din: Sâm Iul 29, 2017 6:37 am

#107

Lun Iul 31, 2017 4:40 pm

Am reusit cu hartile pe card dar cu landscape-ul nu merge. Cand pun linia in sys imi deschide aplicatia cu ecran negru, ea cred ca merge dar nu vad nimic.
Ce ar fi de facut?

Merci
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3563
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 746 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#108

Lun Iul 31, 2017 5:42 pm

LMStudio scrie:Am reusit cu hartile pe card dar cu landscape-ul nu merge. Cand pun linia in sys imi deschide aplicatia cu ecran negru, ea cred ca merge dar nu vad nimic.
Ce ar fi de facut?

Merci


Ar trebui sa mearga, mai studiem. Totusi eu cred ca ai alta rezolutie, reala, fata de cea anuntata de producator.
Instaleaza aplicatia de mai jos si vezi cde rezolutie reala ai si pune o poza aici.

Screen Size-lt.andro.screensize-13-v2.10.rar
(628.1 KiB) Descărcat de 117 ori
Screen Size-lt.andro.screensize-13-v2.10.rar
(628.1 KiB) Descărcat de 117 ori


Salveaza folderul save in pc, dupa care il stergi din aparat si in sys inlocuiesti linia [rawdisplay] cu:

[rawdisplay]
driver="engine"
screen_x=1024
screen_y=552
screen_x2=600
screen_y2=976
screen_xy="800_480:1024x552/600x976:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=1
combine_dirty=0
LMStudio
Mesaje: 12
Membru din: Sâm Iul 29, 2017 6:37 am

#109

Lun Iul 31, 2017 6:20 pm

rcv64 scrie:
LMStudio scrie:Am reusit cu hartile pe card dar cu landscape-ul nu merge. Cand pun linia in sys imi deschide aplicatia cu ecran negru, ea cred ca merge dar nu vad nimic.
Ce ar fi de facut?

Merci


Ar trebui sa mearga, mai studiem. Totusi eu cred ca ai alta rezolutie, reala, fata de cea anuntata de producator.
Instaleaza aplicatia de mai jos si vezi cde rezolutie reala ai si pune o poza aici.

Screen Size-lt.andro.screensize-13-v2.10.rar

Salveaza folderul save in pc, dupa care il stergi din aparat si in sys inlocuiesti linia [rawdisplay] cu:

[rawdisplay]
driver="engine"
screen_x=1024
screen_y=552
screen_x2=600
screen_y2=976
screen_xy="800_480:1024x552/600x976:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=1
combine_dirty=0



Atasat prtscr din aplicatia de rezolutie.
Fişiere ataşate
Screenshot_2017-07-31-21-10-46.png
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3563
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 746 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#110

Mar Aug 01, 2017 4:54 am

Incearca cum ti-am spus mai sus, sunt diferente de rezolutie exact cum am dedus, pune in sys prin inlocuire linia:

[rawdisplay]
driver="engine"
screen_x=1024
screen_y=552
screen_x2=600
screen_y2=976
screen_xy="800_480:1024x552/600x976:fullscreen"
LMStudio
Mesaje: 12
Membru din: Sâm Iul 29, 2017 6:37 am

#111

Mar Aug 01, 2017 5:59 am

Am reusit dar inca "taie" putin din ecran in modul landscape, in partea dreapta si putin in portrait jos.

Sa mai micsoresz din rezolutie in sys?
Fişiere ataşate
Screenshot_2017-08-01-08-52-29.png
Screenshot_2017-08-01-08-51-53.png
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3563
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 746 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#112

Mar Aug 01, 2017 6:08 am

LMStudio scrie:Am reusit dar inca "taie" putin din ecran in modul landscape, in partea dreapta si putin in portrait jos.

Sa mai micsoresz din rezolutie in sys?

Restarteaza aparatul dupa care pornesti iGO, uneori se mai aseaza rezolutia.
LMStudio
Mesaje: 12
Membru din: Sâm Iul 29, 2017 6:37 am

#113

Mar Aug 01, 2017 10:22 am

Si dupa restart tot asa arata.
LMStudio
Mesaje: 12
Membru din: Sâm Iul 29, 2017 6:37 am

#114

Joi Aug 03, 2017 6:25 am

Se mai poate face ceva la rezolutia din sys?Este putin enervant ca taie ecranul.

Merci
Eduard Dutu
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Aug 19, 2017 1:29 pm

#115

Sâm Aug 19, 2017 1:55 pm

Va salut,se poate urga iar kit-ul pt j5 2016?
neghinita
Mesaje: 3
Membru din: Mie Noi 22, 2017 5:09 pm

#116

Sâm Noi 25, 2017 8:08 pm

rcv64 scrie:
Dum Iul 16, 2017 3:15 pm
djcosmines scrie:Nu pot descarca pentru S4 pentru ca Smart Security gaseste virus !
Descarcat, scanat cu Windows Defender Security Center din Win 10, nu exista virus. Probabil Smart Security vede executabilul ca virus pentru ca este venit din alta sursa decat din magazin play.
Vezi aici la postarea #43 este un kit cu instalare de pe card care functioneaza fara probleme pe multe telefoane. Citeste instructiunile de instalare.

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 8&start=30
Buna seara, se poate reactualiza acest link? Am un Huawei P10 Lite pe care nu am reusit sa instalez nici un kit functional pentru rezolutia 1920*1280. Practic telefonul se blocheaza in timpul setarilor de baza si nu pot trece mai departe. Multumesc anticipat.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2630 ori

Moderare

#117

Dum Noi 26, 2017 6:36 am

@neghinita este un topic deschis aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=12222#p12222
szipi
Mesaje: 1
Membru din: Vin Dec 15, 2017 7:09 pm

#118

Vin Dec 15, 2017 8:19 pm

Salut.
Pentru un Huawei Mediapad t3 ma ajuta cineva cu un igo functional. Am dat la copy-paste de m-am saturat. Unele sau instalat dar dupa repornie aveam un ecran negru.
Neaparat functional pentru camion.

Edit: Am reusit.
ionut_vm
Mesaje: 26
Membru din: Mie Dec 14, 2016 3:07 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori

#119

Mar Ian 02, 2018 5:18 pm

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu un kit pentru huawei p9 lyte?Va multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3563
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 746 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#120

Mie Ian 03, 2018 4:39 pm

ionut_vm scrie:
Mar Ian 02, 2018 5:18 pm
Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu un kit pentru huawei p9 lyte?Va multumesc.
Vezi aici cu instalare din memoria interna:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri si update-uri iGO Primo Android”