Deblocare Becker + iGO +Navigon +RO

Scrie răspuns
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#31

Mar Dec 12, 2017 12:13 pm

Salut, @rcv64, @lemax55, am un becker be b60 (cu soft Becker Redy 5.), la care doresc schimbare harti (cele vechi is din 2013). Am procedat la inlocuirea lor cu unele din 2017.Q2, dar in gps, la informatii >harti imi scria cu rosul ca nu sunt ok (nu mai stiu exact cum zicea), m-am gandit ca o fi din cauza licentelor... Ei... aici am facut greseala sa suprascriu (fara sa fac un backup) hartile cu ce am gasit eu pe net si... acuma nu imi mai merge. Zice asa:

In :0
DBFile init error ...
ABORT | RETRY | IGNORE

Daca apas pe ignore, imi zice :Map initialization error > Cannot open the available map files with your license

Acuma... am umila rugaminte sa ma ajuti, dumneata, sau cine o putea si are experienta. Multumesc anticipat!
PS: am vazut ca tot ai pus fisiere spre descarcare, as fi incercat cu alea, dar nu mai merg - zice 404 not found.
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#32

Mar Dec 12, 2017 2:30 pm

Intre timp... am incercat sa pun pe un SD carrd un unlocker... si acum zice intr-un warning ca The application failed to start last time..., si daca dau Yes, pentru reset, sau NO, imi da o eroare Out of memory...
Deci nu mai stiu ce sa fac... :(
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#33

Mar Dec 12, 2017 3:10 pm

kozonake scrie:
Mar Dec 12, 2017 2:30 pm
Intre timp... am incercat sa pun pe un SD carrd un unlocker... si acum zice intr-un warning ca The application failed to start last time..., si daca dau Yes, pentru reset, sau NO, imi da o eroare Out of memory...
Deci nu mai stiu ce sa fac... :(
Inlocuieste softul original cu asta, am mai patit si eu , pana la urma il rezolvam....
Folderul navigator din gps il stergi sau il copii in pc, si il inlocuiesti cu cel din arhiva.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#34

Mar Dec 12, 2017 3:54 pm

Descarcat, inlocuit... am scapat de erori, cel putin deocamdata... adica nu stiu mai departe, pentru ca am ajuns la fereastra de selectie a limbii, dar nu pot trece mai departe. Am selectata engleza,dar nicicum nu pot confirma (OK)... zici ca nu simte display-ul apasarea mea. Cred ca ar fi o problema legata de rezolutie... inainte aceasta era 480x272 (parca)... acum vad in folderul trimis de dumneata ca e setat pentru 800x480... Oare cum sa fac mai departe?
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#35

Mar Dec 12, 2017 3:58 pm

Am trecut mai departe de selectia limbii, prin tinerea apasat pe Engleza (pentru a apasa pe ROmana, trebuia sa apas undeva cu 1 cm mai jos de buton. Acuma nu mai pot trecere de confirmarea Please observe the roadsign..., pentru ca nu pot apasa pe ok...
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#36

Mar Dec 12, 2017 4:00 pm

kozonake scrie:
Mar Dec 12, 2017 3:54 pm
Descarcat, inlocuit... am scapat de erori, cel putin deocamdata... adica nu stiu mai departe, pentru ca am ajuns la fereastra de selectie a limbii, dar nu pot trece mai departe. Am selectata engleza,dar nicicum nu pot confirma (OK)... zici ca nu simte display-ul apasarea mea. Cred ca ar fi o problema legata de rezolutie... inainte aceasta era 480x272 (parca)... acum vad in folderul trimis de dumneata ca e setat pentru 800x480... Oare cum sa fac mai departe?
Eu am crezut ca are rezolutie de 800x480, daca are alta rezolutie inlocuim kitul? Verific si urc altceva...asteapta..
Ti-am urcat un kit cu rezolutia 480x272, incearca, nu contine map.....le poti folosi pe cele din kitul anterior....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#37

Mar Dec 12, 2017 4:26 pm

Am asteptat... descarcat... inlocuit... pus maps si poi din celalt... si mergeeeee! Stimate... sunt cu palaria jos in fata ta!!! Oare pot sa pun si alte harti... descarcate, din astea, HERE? ...Sa le actualizez periodic?
Si inca o data - mii de multumiri!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#38

Mar Dec 12, 2017 4:34 pm

kozonake scrie:
Mar Dec 12, 2017 4:26 pm
Am asteptat... descarcat... inlocuit... pus maps si poi din celalt... si mergeeeee! Stimate... sunt cu palaria jos in fata ta!!! Oare pot sa pun si alte harti... descarcate, din astea, HERE? ...Sa le actualizez periodic?
Si inca o data - mii de multumiri!
Acum poti pune ce harti vrei, cate vrei, softul este tratat sa primeasca si pe mos Craciun...
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#39

Mar Dec 12, 2017 10:50 pm

Revin cu un mic update.
Toate sunt perfecte si frumoase. L-am si testat, ca aveam treaba in oras. Am pus si alte cateva harti din Europa, + poi si buildings aferente. Are o singura problemuta, peste care, cu scârț, dar as putea trece. Cand setez o destinatie noua si fac clik pe campul cu tara (in ideea in care punctul de destinatie e in alta tara decat Romania), device-ul (aparatul, gps-ul, nu stiu cum sa ii zic) se inchide si isi da restart. Am incercat sa selectez punctul de destinatie manual, pe harta. A mers, am dat start la ruta (am incercat sa demarez chiar si o simulare) - e ok! Dar mi-e tare teama ca, in timpul utilizarii normale, atunci cand trec in alta tara, sa nu isi dea restart sau mai stiu eu ce minunatii sa iasa. Oare exista vreo rezolvare, a? ...sau e vreo "mostenire" ce vine la pachet cu tratarea softului?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#40

Mie Dec 13, 2017 7:29 am

kozonake scrie:
Mar Dec 12, 2017 10:50 pm
Revin cu un mic update.
Toate sunt perfecte si frumoase. L-am si testat, ca aveam treaba in oras. Am pus si alte cateva harti din Europa, + poi si buildings aferente. Are o singura problemuta, peste care, cu scârț, dar as putea trece. Cand setez o destinatie noua si fac clik pe campul cu tara (in ideea in care punctul de destinatie e in alta tara decat Romania), device-ul (aparatul, gps-ul, nu stiu cum sa ii zic) se inchide si isi da restart. Am incercat sa selectez punctul de destinatie manual, pe harta. A mers, am dat start la ruta (am incercat sa demarez chiar si o simulare) - e ok! Dar mi-e tare teama ca, in timpul utilizarii normale, atunci cand trec in alta tara, sa nu isi dea restart sau mai stiu eu ce minunatii sa iasa. Oare exista vreo rezolvare, a? ...sau e vreo "mostenire" ce vine la pachet cu tratarea softului?
Pune asta in sys:

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

si verifica daca in map ai fisierul Basemap_NNG, normal ar merge si fara, dar eu stiu....
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#41

Mie Dec 13, 2017 9:34 am

Am pus si chestia aia in sys... si am pus si Basemap_NNG_2012.03_151015.fbl si nu merge :(
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#42

Mie Dec 13, 2017 10:00 am

kozonake scrie:
Mie Dec 13, 2017 9:34 am
Am pus si chestia aia in sys... si am pus si Basemap_NNG_2012.03_151015.fbl si nu merge :(
Nu vrei tu sa-i punem un iGO primo si scapi de toate problemele....????!!!!
Sau inlocuieste softul cu asta, nu contine map si poi....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#43

Mie Dec 13, 2017 10:12 am

Ba da! La asta m-am gandit de la bun inceput! :)
Dar este un dar... dispozitivul tocmai a plecat intr-o calatorie prin tara (asa, pe neprinsa veste) si se mai intoarce peste vreo luna (i l-am dat unui prieten care chiar nu avea nimic; i-am zis de problema restartului, dar a zis ca nu are treaba cu alte tari). Asa ca nu o sa am ce face pana se intoarce.
Imi trimiti tu acum ceva, eu descarc si le testez atunci?
Apreciez enorm de mult munca voastra; chiar aseara vorbeam cu sotia de toata povestea asta si a zis ca nu credea ca mai sunt oameni pe lume care sa ajute, uite asa, neconditionat, pe un strain!
Multumesc enorm!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#44

Mie Dec 13, 2017 10:46 am

kozonake scrie:
Mie Dec 13, 2017 10:12 am
Ba da! La asta m-am gandit de la bun inceput! :)
Dar este un dar... dispozitivul tocmai a plecat intr-o calatorie prin tara (asa, pe neprinsa veste) si se mai intoarce peste vreo luna (i l-am dat unui prieten care chiar nu avea nimic; i-am zis de problema restartului, dar a zis ca nu are treaba cu alte tari). Asa ca nu o sa am ce face pana se intoarce.
Imi trimiti tu acum ceva, eu descarc si le testez atunci?
Apreciez enorm de mult munca voastra; chiar aseara vorbeam cu sotia de toata povestea asta si a zis ca nu credea ca mai sunt oameni pe lume care sa ajute, uite asa, neconditionat, pe un strain!
Multumesc enorm!
Astazi iti urc un kit iGO Primo truck......
kozonake
Mesaje: 9
Membru din: Mar Dec 12, 2017 11:31 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#45

Mie Dec 13, 2017 11:00 am

rcv64 scrie:
Mie Dec 13, 2017 10:46 am
Astazi iti urc un kit iGO Primo truck......
Multumesc anticipat! Sper sa nu fiu obraznic... dar, oare il pot folosi in mod obisnuit, masina? Nu e neaparat sa fie dedicat pentru camioane, ca nu am camion! Sau doar selectez profilul CAR?
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker”