Instalare soft IGO pe o navigatie auto (no name, china)

Scrie răspuns
sirotilc_man
Mesaje: 10
Membru din: Dum Iul 23, 2017 9:54 am
5

#16

Dum Iul 23, 2017 7:56 pm

Am incercat si cu varianta completa dar aceeasi problema...se pare ca nu gaseste soft-ul
sirotilc_man
Mesaje: 10
Membru din: Dum Iul 23, 2017 9:54 am
5

#17

Dum Iul 23, 2017 7:58 pm

E varianta cu 2 fisiere 2577 si igo
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
5
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2787 ori

Moderare

#18

Lun Iul 24, 2017 4:49 am

Ai mai jos acea varianta cu harta RO
testeaza
Daca ai modificat in memoria interna fisierul SETTING.INI atunci trebuie redenumit exact cum este acolo,stiu ca nu vezi mem.interna dar poate ai reusit si nu mai tii minte.Ceva de genul colt stanga sus>colt dreapta sus>colt dreapta jos si mai trebuie modificat ceva acolo?
sirotilc_man
Mesaje: 10
Membru din: Dum Iul 23, 2017 9:54 am
5

#19

Lun Iul 24, 2017 9:42 pm

Miracol! am descarcat varianta cu harta RO, in prealabil am formatat sd FAT32...si s-a deschis...
Acum nu gaseste satelitii...imi amintesc de ceva modificari in folderul igo SYS...dar nu mai stiu exact...
In meniul GPS am : GPS activat, PORT auto , VITEZA TRANSM. auto.....dar sus de tot imi apare Receptorul GPS nu poate fi gasit
Pana aici am reusit sa ajung...daca mai aveti rabdare cu mine reusesc...!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
5
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2787 ori

Moderare

#20

Mar Iul 25, 2017 4:45 am

Incearca cu
[gps]
port=2
baud=9600
Stergi folderul save dupa modificare.
sau
Intri in setari si debifezi GPS activat,apesi pe autodetectare.Valorile rezulate le treci in sys.txt
[gps]
port=...
baud=...
sirotilc_man
Mesaje: 10
Membru din: Dum Iul 23, 2017 9:54 am
5

#21

Mar Iul 25, 2017 7:50 pm

Supermultumesc! a mers cu a doua varianta... port=2 baud=38400
Trebuie sa testez practic....as avea nevoie de ceva harti europa est vest...acum este harta Romania 2017.Q1,2017 HERE,pot adauga si altceva?e de ajuns sa adug in anumite foldere alte tari?...unde as putea gasi?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
5
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2787 ori

Moderare

#22

Mie Iul 26, 2017 4:49 am

Da.Cauta in sectiunea IGO harti,este si un tutorial.
sirotilc_man
Mesaje: 10
Membru din: Dum Iul 23, 2017 9:54 am
5

#23

Mie Iul 26, 2017 5:03 pm

ok, o sa caut , multumesc din nou!
gimivasile
Mesaje: 5
Membru din: Lun Aug 07, 2017 2:50 pm
5
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 3 ori

#24

Lun Aug 07, 2017 4:13 pm

daca e asta : http://www.ebay.com/itm/7-HD-Double-2DI ... 2749.l2649
merge perfect softul de aici: http://fastupload.ro/ef5db3af6da65c063e ... 8befd.html trebuie modificat in sys cum scrie in threat si merge perfect ai harta 2017 in el imi vede 12 sateliti a pornit din prima la mn.
daca nu reusesti ai aici: http://www.china-rns.com/downloads/igo8 ... s-soft-17/ o gramada de igo-uri pentru chinazerii! :roll:
birdea
Mesaje: 1
Membru din: Vin Aug 25, 2017 10:12 am
5

#25

Vin Aug 25, 2017 10:28 am

Am un gps chinezesc scrie doar 7021g pe el ...ma puteti ajuta sa instalez harta romaniei doar ? va rog mult sunt prima zi aici nu stiu unde trebuie sa intreb ..
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
5
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2787 ori

Moderare

#26

Sâm Aug 26, 2017 4:40 am

Copiezi folderul Primo din arhiva de mai jos pe card.Introduci cardul in gps,intri in navi si din gps path setezi calea Primo>>Primo.exe
Imagine
Kitul contine harta RO.
jkl
Mesaje: 1
Membru din: Dum Aug 27, 2017 8:25 am
5

#27

Dum Aug 27, 2017 9:10 am

Scuze ca postez aici, dar tot de o chizanerie e vorba.
Salut. Un IGO bun se poate pentru modelul din link?
https://www.tomtop.com/car-dvr-video-16 ... 1493127721
Fata de datele de acolo mentionez ca are: RAM DDR3 1GB ,ROM 16GB , Micro TF Card Slot up to 64GB.
Cardul este pentru partea de supraveghere trafic.
Are IGO instalat in memoria aparatului. Vreau ceva mai bun, ca sa il inlocuiesc.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
misuC
Mesaje: 235
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
5
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 17 ori

#28

Lun Aug 28, 2017 6:27 am

jkl scrie:
Dum Aug 27, 2017 9:10 am
Scuze ca postez aici, dar tot de o chizanerie e vorba.
Salut. Un IGO bun se poate pentru modelul din link?
https://www.tomtop.com/car-dvr-video-16 ... 1493127721
Fata de datele de acolo mentionez ca are: RAM DDR3 1GB ,ROM 16GB , Micro TF Card Slot up to 64GB.
Cardul este pentru partea de supraveghere trafic.
Are IGO instalat in memoria aparatului. Vreau ceva mai bun, ca sa il inlocuiesc.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Nu inteleg ce cauti pe aici ? Aici se vorbeste de WinCE ... pt. android ai sectiune dedicata !
Claudiu93
Mesaje: 2
Membru din: Lun Oct 02, 2017 7:32 pm
4

#29

Sâm Oct 14, 2017 8:26 pm

am si eu o navigatie no name am avut m3gps i3 igo primo 2014 si din geseala lam sters oare cum as putea sa gasesc cu harti cu tot pe 2017 ma poate ajuta cineva va rog
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
5
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2787 ori

Moderare

#30

Dum Oct 15, 2017 4:13 am

Ai kitul mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Harti gasesti in acest topic
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=914
Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”