Din cate stiu iGO Primo My Way este pe 32 bit (atat aplicatia de instalare cat si kitul).luciluci44 scrie: ↑Joi Apr 30, 2026 4:30 pmAm incercat tot nimic.Cred ca fac ceva gresit.Igo my way functioneaza perfect pe android 16 ,ARM64,dar nu reusesc sa fac nextgen sa ruleze.
Next gen android 16
Ultima oară modificat Joi Apr 30, 2026 4:41 pm de către Gil26, modificat 1 dată în total.
-
luciluci44
- 9
- Has thanked: 13 ori
- Been thanked: 43 ori
Gil26 scrie: ↑Joi Apr 30, 2026 4:37 pmDin cate stiu iGO Primo My Way este pe 32 bit (atat aplicatia de instalare cat si kitul).luciluci44 scrie: ↑Joi Apr 30, 2026 4:30 pmAm incercat tot nimic.Cred ca fac ceva gresit.Igo my way functioneaza perfect pe android 16 ,ARM64,dar nu reusesc sa fac nextgen sa ruleze.
-
tanutirist
- 7
- Has thanked: 5 ori
- Been thanked: 38 ori
IGO WORLD, IGO AVIC SI IGO BASARSOFT NU FUNCIONA impreuna cu igo pe 64 bits trebuie SA fie igo Pal Nextgen sau ISRAEL
-
luciluci44
- 9
Deci igo my way blocheaza instalarea de nextgen?Ma asteptam sa dea un mesaj de incopatibilitate cum primeam pe o tableta mai vechetanutirist scrie: ↑Joi Apr 30, 2026 4:48 pmIGO WORLD, IGO AVIC SI IGO BASARSOFT NU FUNCIONA impreuna cu igo pe 64 bits trebuie SA fie igo Pal Nextgen sau ISRAEL
In postul #29 am scris destul de clar “… iar ecranul negru poate sa fie din cateva cauze de ex un alt program /ramasite iGO il poate bloca, aplicatia nu are permisiunile necesare, folderul iGO_xxxx cu denumire neconforma, locatie necorespunzatoare pe card si memoria interna a telefonului sau tabletei, licente, etc …”
iGO Primo My Way are lib doar armeabi pe 32 bit si nu are si arm64-v8a deci se instaleaza pe dispozitive ce au (si) arhitectura pe 32 bit , dispozitivul de pe care ai atasat captura are si supported ABIs armeabi :
-
luciluci44
- 9
OK,deci nextgen pe 64 nu o sa ruleze pe acelasi device cu igo my way.Era mai mult o provocare ,eu folosesc igo my way pe comunitate si tomtom pentru trafic.Multumesc oricum !Gil26 scrie: ↑Joi Apr 30, 2026 5:05 pmIn postul #29 am scris destul de clar “… iar ecranul negru poate sa fie din cateva cauze de ex un alt program /ramasite iGO il poate bloca, aplicatia nu are permisiunile necesare, folderul iGO_xxxx cu denumire neconforma, locatie necorespunzatoare pe card si memoria interna a telefonului sau tabletei, licente, etc …”
iGO Primo My Way are lib doar armeabi pe 32 bit si nu are si arm64-v8a deci se instaleaza pe dispozitive ce au (si) arhitectura pe 32 bit , dispozitivul de pe care ai atasat captura are si supported ABIs armeabi :
-
tanutirist
- 7
-
luciluci44
- 9
Multumesc!Am sa incerc cand am timp.
Da, trebuie ceva timp pentru ca este o “varza braziliana”
-
tanutirist
- 7
Domnule GIL CRED CA SUNTETI O VARZA ROMANEASCA CARE NU PUBLI CA NINIC UTIL PE FORUM DOAR DESCOMPRIMA ARHIVELE IGO NU INTELEG CE DEMONSTRATI PRIN ASTA IMPORTANT ESTE SA FUNCSIONEZE...SI CRED CA SUNTETI UN COMERCIANT CE NU FACETI NIMIC PENTRU A IMBUNATATI SOFTWARUL IGO.MULTE LINKURI NU SUNT FUNCTIONALE SI CRED CA ESTE BINE SA ,SE MAI PUBLICE
I'm agree with you tanutista. This guy Gil something is just a crybaby...tanutirist scrie: ↑Sâm Mai 02, 2026 9:15 pmDomnule GIL CRED CA SUNTETI O VARZA ROMANEASCA CARE NU PUBLI CA NINIC UTIL PE FORUM DOAR DESCOMPRIMA ARHIVELE IGO NU INTELEG CE DEMONSTRATI PRIN ASTA IMPORTANT ESTE SA FUNCSIONEZE...SI CRED CA SUNTETI UN COMERCIANT CE NU FACETI NIMIC PENTRU A IMBUNATATI SOFTWARUL IGO.MULTE LINKURI NU SUNT FUNCTIONALE SI CRED CA ESTE BINE SA ,SE MAI PUBLICE
@ozzycao , tot dumneavoastra ati scris ieri si asta:
Apoi va rog sa cititi /vedeti si postul #33, colegul @luciluci44 are deja instalat iGO Primo 9.6.29.636868, asta referitor si la “sunteti o varza romaneasca care nu public ca ninic util pe forum” (am citat fara majuscule dar cu toate greselile gramaticale prezente in tot postul dumneavoastra).
Despre “important este sa funcsioneze” cred ca este clar pentru toata lumea ca tot ceea ce ati oferit pana acum nici macar NU a fost testat de dumneavostra, inclusiv acest kit Primo 9.6.29.636868 oferit in postul #38 care este doar in portugheza si pentru Brazilia, evident si ca dumneavoastra “nu faceti nimic pentru a imbunatati softwarul IGO” doar ati facut copy-paste la acest link (la fel ca la toate celelalte oferite pe aici) fara NIMIC altceva si nici sa intelegeti ceea ce ati oferit pentru ca nici macar nu ati "descomprimat" arhiva inutila de 2.3 GB.
Legat de “multe linkuri nu sunt functionale” dupa o cautare rapida am descarcat opt kit-uri iGO Primo 9.6.29.636868 oferite cu generozitate de ceilalti colegi de forum, sunt functionale si unele foarte bine prelucrate (doresc sa le si multumesc colegilor pentru timpul si efortul depus) cu tot ceea ce este necesar si dupa preferinte.
Plus ca dumneavoastra nici macar NU ati postat unde trebuie, titlul si subiectul acestui topic este "Next gen android 16" iar sectiunea este "Kituri testate iGO NextGen Android"
Revenind:
Domnule @tanutirist in primul rand inainte de a posta este bine sa cititi si Regulamentul forumului, inclusiv punctul 4 despre scrierea exclusiv cu majuscule.tanutirist scrie: ↑Sâm Mai 02, 2026 9:15 pmDomnule GIL CRED CA SUNTETI O VARZA ROMANEASCA CARE NU PUBLI CA NINIC UTIL PE FORUM DOAR DESCOMPRIMA ARHIVELE IGO NU INTELEG CE DEMONSTRATI PRIN ASTA IMPORTANT ESTE SA FUNCSIONEZE...SI CRED CA SUNTETI UN COMERCIANT CE NU FACETI NIMIC PENTRU A IMBUNATATI SOFTWARUL IGO.MULTE LINKURI NU SUNT FUNCTIONALE SI CRED CA ESTE BINE SA ,SE MAI PUBLICE
Apoi va rog sa cititi /vedeti si postul #33, colegul @luciluci44 are deja instalat iGO Primo 9.6.29.636868, asta referitor si la “sunteti o varza romaneasca care nu public ca ninic util pe forum” (am citat fara majuscule dar cu toate greselile gramaticale prezente in tot postul dumneavoastra).
Despre “important este sa funcsioneze” cred ca este clar pentru toata lumea ca tot ceea ce ati oferit pana acum nici macar NU a fost testat de dumneavostra, inclusiv acest kit Primo 9.6.29.636868 oferit in postul #38 care este doar in portugheza si pentru Brazilia, evident si ca dumneavoastra “nu faceti nimic pentru a imbunatati softwarul IGO” doar ati facut copy-paste la acest link (la fel ca la toate celelalte oferite pe aici) fara NIMIC altceva si nici sa intelegeti ceea ce ati oferit pentru ca nici macar nu ati "descomprimat" arhiva inutila de 2.3 GB.
Legat de “multe linkuri nu sunt functionale” dupa o cautare rapida am descarcat opt kit-uri iGO Primo 9.6.29.636868 oferite cu generozitate de ceilalti colegi de forum, sunt functionale si unele foarte bine prelucrate (doresc sa le si multumesc colegilor pentru timpul si efortul depus) cu tot ceea ce este necesar si dupa preferinte.
Plus ca dumneavoastra nici macar NU ati postat unde trebuie, titlul si subiectul acestui topic este "Next gen android 16" iar sectiunea este "Kituri testate iGO NextGen Android"
-
tanutirist
- 7
asta astepti dumneavoastra SA urc un softwar igo modificat dar momentan nu o SA mai public nimic pe acest forum iar administratorul daca crede ca am gresit cu Ceva ma poate elimna din acest forum
Ultima oară modificat Dum Mai 03, 2026 8:19 am de către tanutirist, modificat 1 dată în total.
-
luciluci44
- 9
Nu are rost sa va certati.Din cearta voastra putem pierde noi ceilalti care nu ne pricepem sa modificam,modam si sa inchegam kituri functionale.Multi dintre useri poate nu au timp sau rabdare sa cotrobaie in toate colturile forumului si aleg calea cea mai scurta:vreau asta pentru asta si sa functioneeze.Eu unu am incercat sa ma descurc singur apeland si la celelalte forumuri ,am reusit putin ,dar unde nu pot am apelat la voi si in nici intr-un caz nu vreau sa platesc la smecheri.