iGO_AVIC64_iGO_WORLD64_iGO_LUNA64!
-
regular_user
- 8
- Has thanked: 106 ori
- Been thanked: 184 ori
In noul kitt cu AVIC Pioneer (original zice autorul) din screenshot-uri vad ca e "personalizat" cu loading logo elite si numele forumului.
Ma maninca sa scot personalizarea pentru uz personal.Cum nu e cu branding sigur e in ux-uri.Loading-ul l-am gasit in rezolutia care ma intereseaza dar nu si descrierea cu numele forumului si personalizarea celui din grupul Elite.
Intrebare, ma indruma cineva sau ramine sa le iau la rind pe fiecare pina gasesc "about-ul" cu pricina ?

Ma maninca sa scot personalizarea pentru uz personal.Cum nu e cu branding sigur e in ux-uri.Loading-ul l-am gasit in rezolutia care ma intereseaza dar nu si descrierea cu numele forumului si personalizarea celui din grupul Elite.
Intrebare, ma indruma cineva sau ramine sa le iau la rind pe fiecare pina gasesc "about-ul" cu pricina ?
Nu am inteles de ce doresti sa faci asta ("Ma maninca sa scot personalizarea pentru uz personal ....") dar un "update" poate sa fie interesant, pentru ca in actualizarea din 30 August 2026 atat aplicatia de instalare cat si multe din folderul ux (inclusiv fisierul din arhiva personalizata) sunt diferite
de versiunile anterioare (de exemplu cea din 24/05/2026).
Multumim @EliteTeam
Multumim @EliteTeam
-
regular_user
- 8
- Has thanked: 106 ori
- Been thanked: 184 ori
Da, am observat ca au modificat, au modificat si la About Info.
Pentru uz personal nu vreau sa-mi apara personalizarea si pina la urma am dibuit unde au bagat in UX informatia personalizata de cel/cei care au modificat skin-ul.Au bagat si branding-ul de la Alain57.
Iar e o struto-camila in final...
Nu cred ca o sa-l tin de baza, oricum apreciez munca lor.
Pentru uz personal nu vreau sa-mi apara personalizarea si pina la urma am dibuit unde au bagat in UX informatia personalizata de cel/cei care au modificat skin-ul.Au bagat si branding-ul de la Alain57.
Iar e o struto-camila in final...
Nu cred ca o sa-l tin de baza, oricum apreciez munca lor.
-
vasileraz58
- 9
- Has thanked: 294 ori
- Been thanked: 33 ori
Se poate face sa clipeasca (blink) sagetile verzi care indica drumul pe care sa iei? Este in primul post o poza cu ele, pe jumatatea de sus a ecranului.
-
vasileraz58
- 9
- Has thanked: 294 ori
- Been thanked: 33 ori
Am asa ca mai jos, dar nu clipesc.
[navigation]
enable_offroad_maneuver_icon=1
autoreplan_action=AUTO
junction_view_blink_time=500
junction_view_blink_time_no_lane=500
Am incercat si varianta pusa de tine, (multumesc!) dar nu merge. Sagetile sunt fixe.
Doar ca exemplu eu asa am in sys.txt
[navigation]
junction_view_type=mixed
junction_view_at_maneuver=1
junction_view_blink_time=500 ; 0 => sageata benzii clipeste la fiecare 0.5 secunde
junction_view_blink_time_no_lane=500 ; 0 => sageata benzii clipeste la fiecare 0.5 secunde
……
dar asta mai depinde si de junctionview.zip din folderul ux eventual si fisierele aferente din data.zip, iar sagetile clipesc in versiunile iGO WinCE sau Andoid, Primo sau NextGen.
[navigation]
junction_view_type=mixed
junction_view_at_maneuver=1
junction_view_blink_time=500 ; 0 => sageata benzii clipeste la fiecare 0.5 secunde
junction_view_blink_time_no_lane=500 ; 0 => sageata benzii clipeste la fiecare 0.5 secunde
……
dar asta mai depinde si de junctionview.zip din folderul ux eventual si fisierele aferente din data.zip, iar sagetile clipesc in versiunile iGO WinCE sau Andoid, Primo sau NextGen.