Soft navigatie tableta

Forum dedicat instalarii pe diverse dispozitive - probleme, erori, setari,etc.
Scrie răspuns
buruemil
Mesaje: 11
Membru din: Vin Iul 07, 2017 11:02 am
Has thanked: 1 data

#136

Dum Noi 18, 2018 9:33 pm

Ok. Atunci, MULTUMESC!
licasurugiu
Mesaje: 20
Membru din: Dum Feb 05, 2017 11:29 am
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data

#137

Mie Dec 19, 2018 6:51 pm

buna!va rog un kit igo pt o tableta acer 1024x768 cu instalare din memoria interna. multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3565
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 746 ori
Been thanked: 2481 ori

Moderare

#138

Joi Dec 20, 2018 6:58 am

Incearca, folderul iGO din arhiva il copii pe memoria interna......., contine Romania map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
licasurugiu
Mesaje: 20
Membru din: Dum Feb 05, 2017 11:29 am
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data

#139

Joi Dec 20, 2018 4:17 pm

nu merge, apare user interface resolution[1024x720] is not supported or compatibil skin can not be found. Exiting application.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3565
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 746 ori
Been thanked: 2481 ori

Moderare

#140

Joi Dec 20, 2018 5:24 pm

Despre ce tableta este vorba ?
licasurugiu
Mesaje: 20
Membru din: Dum Feb 05, 2017 11:29 am
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data

#141

Joi Dec 20, 2018 5:55 pm

acer 10 inchi model ID A1-830 rezolutie orizontal 768x vertical 1024
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3565
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 746 ori
Been thanked: 2481 ori

Moderare

#142

Joi Dec 20, 2018 6:01 pm

Sterge save si modifica linia [rawdisplay] , astfel :

[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="1024_768:1024x720/768x980"
licasurugiu
Mesaje: 20
Membru din: Dum Feb 05, 2017 11:29 am
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data

#143

Joi Dec 20, 2018 6:37 pm

tot asa mi-a dat eroare, dar dupa aia am sters folderul ux si sa instalat. multumesc rcv64, te mai rog ceva un brading care sa arate iconite cu lidl, aldi, peco daca ai, multumesc si craciun fericit.
danielmarian
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Ian 05, 2019 2:15 pm

#144

Sâm Ian 05, 2019 2:43 pm

buna ziua,as vrea si eu un kit igo truck pentru tableta android 6.0 OS,quad core 1.1Ghz,Ram 1Gb DDR,marca Mediacom,1024*600.va multumesc foarte mult
danielmarian
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Ian 05, 2019 2:15 pm

#145

Sâm Ian 05, 2019 2:49 pm

Buna seara,as vrea un kit Igo truck pentru tableta mediacom cu android 6.0 OS,ram 1gb ddr,procesorMT8735D quad core 1.1ghz,display 1024*600. Va multumesc anticipat.
Avatar utilizator
danythedog78
Mesaje: 118
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
Has thanked: 102 ori
Been thanked: 92 ori

#146

Sâm Ian 05, 2019 6:19 pm

te documentezi putin AICI
dupa care cauti un kit de igo sau igo nextgen (in folderul map pui doar ce este cu extensia ”fbl,fda si ftr”),il instalezi si gata.
pe Ro si I sa nu ai asteptari prea mari,trebuie sa fi atent la indicatoare de tonaj te baga pe interzis iar pe unde se poate merge te ocoleste in mare parte.(pe unele tari cred ca sunt prost facute fisierele ”ftr”,acestea contin restrictiile de camion)
harti gasesti tot aici pe forum ,ultimele sunt here q3 2018
DaN_82
Mesaje: 3
Membru din: Vin Dec 14, 2018 11:16 am

#147

Vin Feb 08, 2019 2:05 pm

Salut ! V-as ruga frumos sa ma ajutati si pe mine cu un soft Igo Truck pt o tableta Lenovo TB-7304I (ANDROID 7.0 , rezolutie 1024x600 ) . Am istalat soft-ul in Ro la un "specialist" dar cum pierde un pic semnalul imi iese mereu din aplicatie ( " Igo s-a oprit " sau " Igo se opreste incontinuu " ) . Domnul "specialist" a avut buna vointa sa intre prin TeamViewer la mine in calculator ( sunt un UK ) si a incercat cu 3-4 soft-uri diferite ( IGO Basar , Nextgen , etc. )
dar aceeasi problema.... Acum mi-a instalat IGO primo 9.6.29.596752 / 600x952 care merge doar pe verticala si cum pierde semnalul face acelasi lucru . Am vazut ca rcv64 a pus un soft pt o tableta TAB 3 care are aceeasi rezolutie si am inteles ca trebuie facuta instalarea doar pe card ... Precizez ca eu am instalat pana acum doar in memoria interna . Am incercat sa iau soft-ul lui rcv64 dar nu merge fastupload.ro , oare nu merge sa trag din UK ? In cateva zile incep munca si sunt pierdut in spatiu fara Ioana :) , v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta. Multumesc !
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2630 ori

Moderare

#148

Sâm Feb 09, 2019 6:58 am

@DaN_82 ai mai jos trei kituri pentru testare
1.Acest se instaleaza in memoria interna.Copiezi folderul iGO din arhiva de mai jos si instalezi,contine harta UK.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

2.Acest kit se poate instala si pe card.Copiezi folderul iGO pe card si dai instalare,vei primi o eroare,apesi OK si continui.La final apesi TERMINARE sau GATA si dai un RESTART la tableta.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

3.In link-ul de mai jos ai o versiune nextgen,urmezi pașii de acolo
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=26420#p26420
DUPA fiecare dezinstalare stergi orice urma de la vechea versiune pe care o testezi.
DaN_82
Mesaje: 3
Membru din: Vin Dec 14, 2018 11:16 am

#149

Sâm Feb 09, 2019 12:45 pm

Ms mult lemax55 ! Am instalat primul kit ( pe mem. interna ) si din ce am testat eu prin casa se pare ca functioneaza , urmeaza sa-l testez si pe traseu sa vedem daca-si face treaba . Merge doar pe verticala si daca pornesc IGO pe orizontala imi da :" Error / Use interface resolution [1024x528] is not suported or compatible skin can not be found " . Daca exista vreo solutie sa mearga si pe orizontala ar fi ok dar daca nu e super bine si asa... Deocamdata am ramas doar cu hartile UK de frica sa nu mai faca vreo figura , oare sa am vreo problema daca mai bag si alte tari ? Va multumes si o sa revin cu concluzii dupa prima zi de teste pe "plantatie" :)
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2630 ori

Moderare

#150

Sâm Feb 09, 2019 6:38 pm

@DaN_82 poti incerca aceste setari.Deschide sys.txt si vezi linia [rawdisplay],aici modifici:
[rawdisplay]
driver="engine"
screen_x=1024
screen_y=528
screen_x2=600
screen_y2=976
screen_xy="800_480:1024x528/600x976:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=1
combine_dirty=0
Dupa modificare stergi folderul SAVE si incerci sa vezi daca se schimba ceva.Poti adauga harti fara nici o problema.Daca nu vrea poate are colegul @irinuca vreo idee.
Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO Primo Android pe telefoane/ tablete”