iGO pentru Samsung S8

Scrie răspuns
zame77
Mesaje: 26
Membru din: Dum Dec 18, 2016 4:55 pm
3
Has thanked: 37 ori
Been thanked: 9 ori

#106

Dum Feb 10, 2019 5:39 pm

D-le mariangeorge85 ce fel de "branding" folosiți? As dori si eu pe cel pe care il folosiți dumneavoastră.
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2267 ori
Been thanked: 1133 ori

Moderare

#107

Dum Feb 10, 2019 8:06 pm

Este de fapt skin lui Claudiu Morar.
Dupa dezarhivare copiaza rezultatul in radacina lui iGO.
zame77
Mesaje: 26
Membru din: Dum Dec 18, 2016 4:55 pm
3
Has thanked: 37 ori
Been thanked: 9 ori

#108

Dum Feb 10, 2019 8:46 pm

Multumesc frumos!
zame77
Mesaje: 26
Membru din: Dum Dec 18, 2016 4:55 pm
3
Has thanked: 37 ori
Been thanked: 9 ori

#109

Lun Feb 11, 2019 6:29 am

Am incercat sa pun si eu la iGO Nextgen skinul de mai sus ,pe telefon J5 2017 cu android 8,dar nu functioneaza. Cand se deschide softul pot selecta limba apoi iese. Am sters folderul save înainte. Nu stiu ce pot face. iGO este in memoria internă. Ma poate ajuta cineva .Multumesc !
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2267 ori
Been thanked: 1133 ori

Moderare

#110

Lun Feb 11, 2019 7:26 am

Pe android 8 NU functioneaza Primo.
Incearca sa treci la android 9.
zame77
Mesaje: 26
Membru din: Dum Dec 18, 2016 4:55 pm
3
Has thanked: 37 ori
Been thanked: 9 ori

#111

Lun Feb 11, 2019 7:50 am

Mulțumesc frumos!
lalutcosmin
Mesaje: 3
Membru din: Dum Iun 18, 2017 7:01 am
3

#112

Vin Apr 19, 2019 5:09 pm

Salut colegi! Ma ajutati cu un kit functional de igo primo clean pentru un S8? Multumesc!
Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 373
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
3
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 126 ori
Been thanked: 278 ori

#113

Vin Apr 19, 2019 5:18 pm

@lalutcosmin Dacă ai android 8 uită de Primo(nu functioneaza) , caută Nextgen
”pentru mulțumiri folosiți butonul like”
lalutcosmin
Mesaje: 3
Membru din: Dum Iun 18, 2017 7:01 am
3

#114

Vin Apr 19, 2019 9:08 pm

Am android 9. Nu merge igo primo pe android 9?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
3
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2701 ori

Moderare

#115

Sâm Apr 20, 2019 3:48 am

@lalutcosmin uite ce spune un coleg aici,kitul se afla pe acea pagina un pic mai jos
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=32262#p32262
lalutcosmin
Mesaje: 3
Membru din: Dum Iun 18, 2017 7:01 am
3

#116

Joi Apr 25, 2019 4:05 pm

Mda...raman cu nextgen, e mai nou totusi, igo primo din acel kit merge, dar i a modificat bootul cu lastunu ala...Multumesc!
Prestigio5700
Mesaje: 10
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:45 pm
3
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 1 data

#117

Vin Sep 27, 2019 4:23 pm

rcv64 scrie:
Mar Apr 24, 2018 11:22 am
TunisiaMarocEgipt...etc:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Multumim nyky....

Psw:nyky
Domnule rcv64,
Va rog frumos, daca puteti refaceti lincul cu harta Egipt.
Va multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4176
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3128 ori

Moderare

#118

Sâm Sep 28, 2019 5:22 am

Egipt map :

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
thecrow
Mesaje: 3
Membru din: Dum Mai 21, 2017 9:12 am
3

#119

Sâm Sep 28, 2019 6:57 am

Link cazut...poti repara te rog.
thecrow
Mesaje: 3
Membru din: Dum Mai 21, 2017 9:12 am
3

#120

Sâm Sep 28, 2019 6:59 am

irinuca scrie:
Joi Oct 26, 2017 9:39 am
ux for_S8 v2 descarca
Ce mi se pare interesant e ca prin modificarea lui multimode.ini pentru rezolutia FHD nu mai trebuiesc adaugate in sys.txt liniile ce-l forteaza la folosirea folder 800_480 prin interpolare, respectiv liniile :
[rawdisplay]
highres=1
[debug]
double_pixel_mode=1
[interface]
vga=1

Rog pe cine are un S8 sau Note8 doar sa copieze for_S8.zip in folderul ux si sa probeze in toate modurile functionalitatea ux ( fara a mai adauga in sys.txt liniile de mai sus ).
De asemenea, cine are aparat FHD ( S4, S5, ... ) sa-l probeze, ar trebui sa functioneze fara a mai adauga in sys.txt liniile de mai sus.
Cel putin pe HiMedia Q5 - HiMedia Android TV Box a pornit doar cu multimode.ini din arhiva copiat in ui_android.

LE : v4 pentru caz in care se doreste ascundere bara de navigare.
Pentru a fi vazute skin, adaugati in info.ini:
,720_1480,1480_720,540_1110,1110_540
Link cazut poti repara te rog.
Scrie răspuns

Înapoi la “Kituri testate iGO Primo Android”