Salut,
Tot incerc sa instalez pe o tableta samsung A9+ cu a16 one ui 8 acest igo dar nu merge, urmez pasii specificati si nimic, nu sunt la prima jnstalare de programe gps de aceea nu inteleg de ce nu merge
IGO Primo android 16 One UI 8.0
-
tanutirist
- 7
- Has thanked: 4 ori
- Been thanked: 30 ori
Salut Poti SA SPUI ce eroare ITI datimita marius scrie: ↑Vin Dec 26, 2025 6:57 pmSalut,
Tot incerc sa instalez pe o tableta samsung A9+ cu a16 one ui 8 acest igo dar nu merge, urmez pasii specificati si nimic, nu sunt la prima jnstalare de programe gps de aceea nu inteleg de ce nu merge
-
timita marius
- 8
- Been thanked: 1 data
Salut,tanutirist scrie: ↑Sâm Dec 27, 2025 10:06 pmSalut Poti SA SPUI ce eroare ITI datimita marius scrie: ↑Vin Dec 26, 2025 6:57 pmSalut,
Am rezolvat , a fost de la dezarhivarea fișierului comprimat într-un alt dosar și nu găsea calea de deschidere programul. Mulțumesc frumos!
-
malix_yo
- 9
- Has thanked: 11 ori
- Been thanked: 12 ori
Parola la arhiva?ady1979 scrie: ↑Lun Dec 08, 2025 6:14 pmAcest igo primo il am eu pe samsung a 16 5g
E cu android 16 8.0
Functioneaza perfect ,a fost urcat pe gps zone
de colegii polonezi.
Am instalat asa :
-dezactivati play protect.
-dai instalare dar la final NU DESCHIZI igo
-intri la setari aplicatie si dai acces la locatie si la ce mai e pe acolo.
Acum poti deschide igo.
https://pixeldrain.com/u/V396xkkQ
-
Flaviuflaviu
- Has thanked: 1 data
Salut . Am salvat locații favorite dar nu le vad pe harta , ce pot sa fac ? Mulțumescady1979 scrie: ↑Lun Dec 08, 2025 6:14 pmAcest igo primo il am eu pe samsung a 16 5g
E cu android 16 8.0
de colegii polonezi.
Am instalat asa :
Acum poti deschide igo.
-
luciluci44
- 9
- Has thanked: 9 ori
- Been thanked: 38 ori
Ce am înțeles ca este imposibil sa faci compatibilitate la A 56 din 32 in 64 biți fără codul sursa.Deci igo primo cel clasic nu v- a funcționat pe anumite telefoane.ramane doar nextgen anumite versiuniGil26 scrie: ↑Dum Dec 14, 2025 4:40 amDaca ne uitam pe acest forum au fost mai multi colegi care au oferit solutii pentru instalarea iGO Primo pe dispozitive cu Android 14 si aplicatii modificate pentru acestea, unele luate si de pe alte forumuri.
Apoi tocmai de aceea am subliniat ca Samsung A56 are CPU pe 64 bit arhitectura ARMv9.2-A, am si exemplificat cu doua apk si degeaba se incerca sa se instaleze acest iGO Primo, este normal ca "pe A56,5g nu se poate instala. spune ca nu e compatibil cu telfonul".
Desigur ca se pot modifica apk-uri iGO Primo dar asta implica teste si destul timp /efort, cine doreste desigur ca poate sa incerce, dar este o mare diferenta intre a “semna” o aplicatie pentru versiuni superioare Androidsi a modifica arhitectura lib armeabi-vxx in arm64vxx
.
Repet: fara modificari aceste versiuni iGO Primo NU se pot instala pe telefonul dumneavoastra dar se pot instala fara probleme pe alte dispozitive cu Android 16 conteza insa CPU si arhitectura.![]()
Corect. Pe dispozitivele cu CPU doar pe 64 bit arhitectura ex. ARMv9.2-A se pot instala doar aplicatii pe 64 bit (exemplu iGO Basar, World, etc.), evident ca cele pe 32 bit NU se pot instala pe acestea, dar se pot instala versiuni iGO Primo pe alte dispozitive care au 32 bit chiar si pe versiuni Android superioare (exemplu 14. 15, 16 ...) daca au SDK target corespunzator, etc. ...
PS: am mai modificat diferite aplicatii doar pe 32 bit lib armeabi si le-am facut si pe 64 bit lib arm64-v8a putand sa fie instalate pe dispozitive atat 32 cat si 64 bit, dar la iGO Primo "nu ma bag", nici nu stiu daca se poate si oricum nu am timpul necesar pentru asta acum.
PS: am mai modificat diferite aplicatii doar pe 32 bit lib armeabi si le-am facut si pe 64 bit lib arm64-v8a putand sa fie instalate pe dispozitive atat 32 cat si 64 bit, dar la iGO Primo "nu ma bag", nici nu stiu daca se poate si oricum nu am timpul necesar pentru asta acum.
https://www.mediafire.com/file/452jpqnu ... M.rar/file
PASSWORD: Bak7185Wok
Dezarhivează folderul igo_avic direct în memoria tabletei fără alte foldere
salut, ai idee de ce când dau să calculez un traseu nu îmi arată și numele țărilor, orașelor, drumurilor etc? dacă pun tableta în modu portrait și după în lanscape apar, dar trebuie să fac asta de fiecare dată când creez un traseu. folosesc un galaxy tab a9 cu android 16.ady1979 scrie: ↑Lun Dec 08, 2025 6:14 pmAcest igo primo il am eu pe samsung a 16 5g
E cu android 16 8.0
de colegii polonezi.
Am instalat asa :
Acum poti deschide igo.
-
NardaAdrian
- 5
Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu un kit iGO NextGen sau Basar care sa functioneze pe SAMSUNG A56 5G, Android 16, pe 64 bit arhitectura ?
Am incercat cu mai multe variante (atat Nextgen, cat si Basar)si imi da eroare cu aplicatia nu se poate instala, ca nu e compatibil.
Multumesc anticipat.
Ma puteti ajuta cu un kit iGO NextGen sau Basar care sa functioneze pe SAMSUNG A56 5G, Android 16, pe 64 bit arhitectura ?
Am incercat cu mai multe variante (atat Nextgen, cat si Basar)si imi da eroare cu aplicatia nu se poate instala, ca nu e compatibil.
Multumesc anticipat.