IGO Primo android 16 One UI 8.0
-
janoska1234
Si eu am s23 ultra android 16 si efectiv nu gasesc aplicatie care sa se deschida... toate sunt outdated, nu stiu ce sa incerc..
- ady1979
- 9
- Has thanked: 679 ori
- Been thanked: 965 ori
Acest igo primo il am eu pe samsung a 16 5g
E cu android 16 8.0
Functioneaza perfect ,a fost urcat pe gps zone
de colegii polonezi.
Am instalat asa :
-dezactivati play protect.
-dai instalare dar la final NU DESCHIZI igo
-intri la setari aplicatie si dai acces la locatie si la ce mai e pe acolo.
Acum poti deschide igo.
https://pixeldrain.com/u/V396xkkQ
E cu android 16 8.0
de colegii polonezi.
Am instalat asa :
Acum poti deschide igo.
Multumesc mult!! Nu stiu cum de nu l-am gasit.ady1979 scrie: ↑Lun Dec 08, 2025 6:14 pmAcest igo primo il am eu pe samsung a 16 5g
E cu android 16 8.0
de colegii polonezi.
Am instalat asa :
Acum poti deschide igo.
L-am pus si functioneaza super!
-
Adrian2001Iordache
- 1
- Has thanked: 2 ori
Se poate reface link ul? Mulțumesc
- stelicastelica
- 9
- Has thanked: 180 ori
- Been thanked: 297 ori
pe A56,5g nu se poate instala. spune ca nu e compatibil cu telfonul
Este normal, in ultimul timp s-a discutat foarte mult despre asta (dar tot mai apare cineva care scrie ca “pe A56,5g nu se poate instala”), Samsung Galaxy A56 5G are CPU pe 64 bit
arhitectura ARMv9.2-A, deci suporta aplicatiile /versiunile iGO Nextgen pe 64 bit, dar se tot incearca sa se instaleze aplicatii IGO Primo (9.6.29.625822 in cazul acesta)
…
- stelicastelica
- 9
- Has thanked: 180 ori
- Been thanked: 297 ori
Domnule Gil26, acel cineva despre care spui tu daca te uiți pe forum a oferit solutie pentru instalare softului igo primo pe telefonele cu android 14. Știu prea bine ca samsung A56,5g rulează pe 64 bitz si asta nu ar fi o problema dacă ar fi caracteristicele acestea (Supported ABI
arm64v8a armeabi-v7a) finca se mai poate instala igo primo pe android 16 Dar din pacate anumite tel au trecut la ARMv9.2-A si apk nu mai e compatibil cu telefonul. Ca si ideie si atunci cu android 14 cind nu ia dat nimeni de cap, si cu ajutorul unui baiat care a modificat apk si mici trucuri de instalare si un videotutorial pe care le-am oferit la toti de pe sait far sa cer nimic, asa si acum am crezut ca poate cineva pasionat de informatica a reusit sa faca o modificare de apk si pentru acest model cu arhitectura ARMv9.2-A
arm64v8a armeabi-v7a) finca se mai poate instala igo primo pe android 16 Dar din pacate anumite tel au trecut la ARMv9.2-A si apk nu mai e compatibil cu telefonul. Ca si ideie si atunci cu android 14 cind nu ia dat nimeni de cap, si cu ajutorul unui baiat care a modificat apk si mici trucuri de instalare si un videotutorial pe care le-am oferit la toti de pe sait far sa cer nimic, asa si acum am crezut ca poate cineva pasionat de informatica a reusit sa faca o modificare de apk si pentru acest model cu arhitectura ARMv9.2-A
Daca ne uitam pe acest forum au fost mai multi colegi care au oferit solutii pentru instalarea iGO Primo pe dispozitive cu Android 14 si aplicatii modificate pentru acestea, unele luate si de pe alte forumuri.
Apoi tocmai de aceea am subliniat ca Samsung A56 are CPU pe 64 bit arhitectura ARMv9.2-A, am si exemplificat cu doua apk si degeaba se incerca sa se instaleze acest iGO Primo, este normal ca "pe A56,5g nu se poate instala. spune ca nu e compatibil cu telfonul".
Desigur ca se pot modifica apk-uri iGO Primo dar asta implica teste si destul timp /efort, cine doreste desigur ca poate sa incerce, dar este o mare diferenta intre a “semna” o aplicatie pentru versiuni superioare Android
si a modifica arhitectura lib armeabi-vxx in arm64vxx
.
Repet: fara modificari aceste versiuni iGO Primo NU se pot instala pe telefonul dumneavoastra dar se pot instala fara probleme pe alte dispozitive cu Android 16 conteza insa CPU si arhitectura.
Apoi tocmai de aceea am subliniat ca Samsung A56 are CPU pe 64 bit arhitectura ARMv9.2-A, am si exemplificat cu doua apk si degeaba se incerca sa se instaleze acest iGO Primo, este normal ca "pe A56,5g nu se poate instala. spune ca nu e compatibil cu telfonul".
Desigur ca se pot modifica apk-uri iGO Primo dar asta implica teste si destul timp /efort, cine doreste desigur ca poate sa incerce, dar este o mare diferenta intre a “semna” o aplicatie pentru versiuni superioare Android
Repet: fara modificari aceste versiuni iGO Primo NU se pot instala pe telefonul dumneavoastra dar se pot instala fara probleme pe alte dispozitive cu Android 16 conteza insa CPU si arhitectura.
- Tiby1982
- 9
- Has thanked: 90 ori
- Been thanked: 123 ori
ai gasit ceva pentru a56 ?stelicastelica scrie: ↑Vin Dec 12, 2025 7:06 pmpe A56,5g nu se poate instala. spune ca nu e compatibil cu telfonul
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
Salutare.Tel A56 nu merge pt ca e AMR64.iGO primo postat mai sus e 32 biti.Telefoanele S23,S24,S25,S26 au AMR64 .IGO PRIMO PT AMR 64 NU EXISTA ADICA NU MERGE.Cautati iGO_Basar sau Avinci. Drumuri bunestelicastelica scrie: ↑Vin Dec 12, 2025 7:06 pmpe A56,5g nu se poate instala. spune ca nu e compatibil cu telfonul
-
costygsm
- 9
- Has thanked: 42 ori
- Been thanked: 912 ori
mereu o sa mai apara cineva care o sa creada ca daca redenumeste fisierul sau ii schimba terminatia o sa fucntionezeGil26 scrie: ↑Dum Dec 14, 2025 4:40 amDaca ne uitam pe acest forum au fost mai multi colegi care au oferit solutii pentru instalarea iGO Primo pe dispozitive cu Android 14 si aplicatii modificate pentru acestea, unele luate si de pe alte forumuri.
Desigur ca se pot modifica apk-uri iGO Primo dar asta implica teste si destul timp /efort, cine doreste desigur ca poate sa incerce, dar este o mare diferenta intre a “semna” o aplicatie pentru versiuni superioare Androidsi a modifica arhitectura lib armeabi-vxx in arm64vxx
.
Repet: fara modificari aceste versiuni iGO Primo NU se pot instala pe telefonul dumneavoastra dar se pot instala fara probleme pe alte dispozitive cu Android 16 conteza insa CPU si arhitectura.![]()