Salut care este parola la igo elite track PL.rar,am incercat gpszone si nu merge
Colectie kituri iGO compatibile android 14 + harti
-
equilibriumer
- 7
- Has thanked: 55 ori
- Been thanked: 220 ori
PAROLA LA FIECARE ARHIVA ESTE în primul post
SCRISA CU MAJUSCULE
SCRISA CU MAJUSCULE
-
Daniel Cristea
- 7
- Has thanked: 21 ori
- Been thanked: 480 ori
Merg mai mult ca sigur. Intra in setarile telefonului si din setarile Google Play Protect sau ce ai tu pe acolo da autorizare pt IGO la toate adica sa vada camera microfon agenda sau ce mai cere...eventual autorizeaza pe rand si reincearca .
-
equilibriumer
- 7
- Has thanked: 55 ori
- Been thanked: 220 ori
COMUNITATEGPSZONE Try this,without translate.
Admirabil cand un OM incearca sa ajute. ADMIRABIL. In aceasta comunitate sunt si paraziti. Domnule ssshhhhhtttt FELICITARI. Sper sa fii sofer un timp relativ scurt. Pari ca poti mult mai mult. Parerea mea.
-
Vittoriohun
- 1
- Has thanked: 1 data
Buna ziua!
Am instalat versiunea Igo Israel Nextgen pe un telefon Xiaomi 13T Pro, Android 14. Mesajul de eroare este: Dosarul lipsă sau incomplet /sdcard/igo . Care ar putea fi problema?
Multumesc pentru raspunsuri!
Am instalat versiunea Igo Israel Nextgen pe un telefon Xiaomi 13T Pro, Android 14. Mesajul de eroare este: Dosarul lipsă sau incomplet /sdcard/igo . Care ar putea fi problema?
- stelicastelica
- 8
- Has thanked: 165 ori
- Been thanked: 292 ori
După spusele tale cred ca ceva ai greșit la instalare cam atunci primești acest gen de eroari. Inaite de instalare dezactiveaza google play protect, pe urma instalezi ig în memorie telefonului dar după instalare nu deschizi igo. Intri în setări tel și cauți aplicati și cobori pina găsești igo acolo i dai deblocare și acorzi aplicatie igo toate permisiunile și doar după aia deschizi aplicația igoVittoriohun scrie: ↑Mie Aug 28, 2024 12:13 amBuna ziua!
- stelicastelica
- 8
- Has thanked: 165 ori
- Been thanked: 292 ori
-
ssshhhhhtttt
- 1
- Has thanked: 8 ori
- Been thanked: 54 ori
dupa ce instalezi aplicatia, intra la permisiuni in mod manual si ofera-i accesul la fisiere,locatie,etc...apoi functioneazaVittoriohun scrie: ↑Mie Aug 28, 2024 12:13 amBuna ziua!
- Toate softurile din linkuri sunt de fapt aceleasi softuri
- sunt vechi de dinainte de 2018
- sunt cu tot felul de skinuri urate
- folderele sunt pline cu gunoaie, poze fisiere duplicat... ca sa ocupe mult spatiu
Va pierdeti timpu cu ele...
Downloadati cel mult un kit din ele...
- sunt vechi de dinainte de 2018
- sunt cu tot felul de skinuri urate
- folderele sunt pline cu gunoaie, poze fisiere duplicat... ca sa ocupe mult spatiu
Va pierdeti timpu cu ele...
Downloadati cel mult un kit din ele...