iGO Primo android pentru card extern

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Alungatu
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Ian 06, 2018 2:15 pm
3
Has thanked: 1 data
Contact:

#121

Dum Iul 22, 2018 7:42 am

Salut..

Am pus si eu kit-ul asta pe o navigatie EONON cu Android, porneste, insa dispare imaginea (se face eranul negru). Daca apas butonul HOME si apoi din bara de activitati dau iarasi pe navigatie (sa revina in full screen), merge iar o bucata.. apoi iar se face ecranul negru.

Stie cineva care ar fi motivul? As incerca si alt kit IGO, insa as avea nevoie de unul care sa ruleze aplicatia de pe memoria interna si hartile de pe cardul SD. Vreo sugestie de kit?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4218
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 861 ori
Been thanked: 3199 ori

Moderare

#122

Dum Iul 22, 2018 3:10 pm

Ce varianta de android ruleaza?
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
Alungatu
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Ian 06, 2018 2:15 pm
3
Has thanked: 1 data
Contact:

#123

Lun Iul 23, 2018 8:52 am

Conform specificatiilor de pe site, Android 7.1
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4218
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 861 ori
Been thanked: 3199 ori

Moderare

#124

Mar Iul 24, 2018 5:59 am

Incearca kitul de aici, contine Romania map.
Folderul iGO il copii pe card, la prima pornire daca primeste vro eroare dai OK....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
Alungatu
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Ian 06, 2018 2:15 pm
3
Has thanked: 1 data
Contact:

#125

Joi Iul 26, 2018 9:30 am

Am instalat. A mers perfect numai cu Romania.fbl. Cand am copiat restul de harti si poi uri, face la fel, imaginea dispare/apare...

Un mic demo

https://youtu.be/ZfxbWmQ7j_Q


Later edit

Merge. Mai erau niste foldere igo_pal si igo nush cum.. si dupa ce le am sters, merge OK imaginea.

Multam!
Liviumata
Mesaje: 17
Membru din: Lun Iun 05, 2017 9:24 pm
3
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 4 ori

#126

Mar Aug 21, 2018 10:51 am

Salut!
Aș dori și eu un kit pentru Android 4.2.2, 7 inches, 480 x 800 pixels (are și 5:3 ratio, uf, dar poate merge), 512 ram, 1,3 procesor. Este o tabletă Allview AX4 Nano.
Pentru Card extern.
Mulțumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4218
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 861 ori
Been thanked: 3199 ori

Moderare

#127

Mar Aug 21, 2018 2:15 pm

Incearca, contine Romania map. Folderul iGO din arhiva il copii pe card, instalezi.....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Liviumata
Mesaje: 17
Membru din: Lun Iun 05, 2017 9:24 pm
3
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 4 ori

#128

Mar Aug 21, 2018 3:52 pm

@r@rcv64 Merge, totul e ok, dar nu găsește sateliții. Am mai pus o versiune mai veche, și tot așa, funcționa ok dar nu găsea sateliții. GPS-ul funcționează, că merge GPS ul cu Google maps. O să iescu el afară, să văd cum e.
Ce e de făcut, dacă nu merge?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4218
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 861 ori
Been thanked: 3199 ori

Moderare

#129

Mar Aug 21, 2018 5:01 pm

Este posibil sa nu aiba receptor gps. Instaleaza din google play aplicatia GPS status. Deconecteaza datele sau WIFI si vezi daca mai ai pozitie pe Maps.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Liviumata
Mesaje: 17
Membru din: Lun Iun 05, 2017 9:24 pm
3
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 4 ori

#130

Mar Aug 21, 2018 5:52 pm

Intr-adevăr, cred că nu funcționează GPS-ul. Îmi arăta că e activ pt că avea la setări opțiunea de a stabili locația cu WI-FI și date mobile, dar are și buton GPS On/Of, tot acolo. Si îmi arată că„se obține poziția”, iar în bara de jos arată GPS activ care caută locația. În specificații arată că are A_GPS, deci e ok, dar că este cu funcția EPO, de căutare mai rapidă a sateliților cu o predicție a lor de 30 de zile. Ciudat. Dacă apare o rezolvare, poate sunt și eu anunțat PE EMAIL,. este exact numele de aici pe gmail.
Prin oraș îmi arăta locația din când în când, deci, pt că o obținea din datele mobile și WI-FI. Mulțumesc foarte frumos!
Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 373
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
3
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 128 ori
Been thanked: 286 ori

#131

Vin Aug 24, 2018 9:30 am

@Liviumata am și eu o tabletă allview ax4nano si pot confirma ca are gps si prinde sateliți si din interior. Descarcă din google play aplicația mtk engineering mode intri în mtk-ygps si dai scan sat. Se descarcă poziția sat (eco) apoi merge brici
”pentru mulțumiri folosiți butonul like”
Liviumata
Mesaje: 17
Membru din: Lun Iun 05, 2017 9:24 pm
3
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 4 ori

#132

Mar Aug 28, 2018 8:46 pm

vulpoiulJhon scrie:
Vin Aug 24, 2018 9:30 am
@Liviumata am și eu o tabletă allview ax4nano si pot confirma ca are gps si prinde sateliți si din interior. Descarcă din google play aplicația mtk engineering mode intri în mtk-ygps si dai scan sat. Se descarcă poziția sat (eco) apoi merge brici
@vulpoiulJhon: am instalat-o, am găsit ygps, însă nu știu unde este butonul de scanare. Am dat NMEA LOG, îmi spune că a salvat ceva (niște coduri par a fi), dar nu merge GPS nici după restart. Poți fi mai explicit, te rog? Pas cu pas, dacă se poate, sau un video? Mulțumesc!
Liviumata
Mesaje: 17
Membru din: Lun Iun 05, 2017 9:24 pm
3
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 4 ori

#133

Mie Aug 29, 2018 1:47 pm

@vulpoiulJhon Revin cu o precizare importantă: am acționat o grămadă de procese pe mtk engineering mode, nu știu exact care a fost motivul, dar azi am luat tableta prin oraș, uitând că este pornit iGO, și, dintr-o dată, am auzit indicații de orientare. In concluzie, a pornit. Intr-adevăr, se conectează puțin mai greu l început (nu prima dată, asta s-a întâmplat, cred, mai devreme, acasă).
Am observat că nu se vede iGO în landscape și, uneori, se oprește. Cred că din cauza asta. Ori schimb softul, ori fac completările în sys text, am văzut că acum câțiva ani asta era problema.
În concluzie, mulțumesc frumos!
Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 373
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
3
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 128 ori
Been thanked: 286 ori

#134

Mie Aug 29, 2018 2:02 pm

@Liviumata in YGPS ai Information. Jos apesi HOT - WARM - FULL - AGPS RESTART. Apoi mergi la Satellites si astepti sa apară pe radar satelitii. De obicei după un restart dureaza 20-30 sec IN AER LIBER. Apoi nu mai e nevoie sa umbli la YGPS. Eu pe tableta am iGO 9.6.7.281004. Dacă iGO porneste in landscape merge asa
”pentru mulțumiri folosiți butonul like”
Liviumata
Mesaje: 17
Membru din: Lun Iun 05, 2017 9:24 pm
3
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 4 ori

#135

Mie Aug 29, 2018 2:51 pm

vulpoiulJhon scrie:
Mie Aug 29, 2018 2:02 pm
@Liviumata in YGPS ai Information. Jos apesi HOT - WARM - FULL - AGPS RESTART. Apoi mergi la Satellites si astepti sa apară pe radar satelitii. De obicei după un restart dureaza 20-30 sec IN AER LIBER. Apoi nu mai e nevoie sa umbli la YGPS. Eu pe tableta am iGO 9.6.7.281004. Dacă iGO porneste in landscape merge asa
Gata, funcționează. Apăsasem și acele butoane, cu restatr GPS (buton). Afară a mers! Insă iGO uneori se oprește, cred că o face pentru că o răstorn eu. Am să încerc că startez în landscape, mie de fapt așa îmi e de folos, că îl agăț de bord cu husa. Dacă nu, o să schimb softul. O să caut 9.6.7.281004.
Mersi foarte frumos!
Scrie răspuns

Înapoi la “Kituri testate iGO Primo Android”