iGO MyWay_Truck (functional android 9)
Ai reusit sa faci rost de vreun igo primo normal care sa mearga pe navigatie chinezeasca cu rezolutie 1024x600? Am si eu una cu android 12 si caut in kit de igo functional. Nici mie nu imi place de nici o culoare nextgen-ul. Mi se pare o porcarie prea impopotonata.sutoigigi scrie: ↑Lun Aug 01, 2022 9:22 pmSalut am instalat acest kit igo pe o navigație android auto Chinezesca, cu rezoluție de 1024x600, problema este ca nici cu acest igo si am mai incercat vreo 2 nu imi merge, se instaleaza, nu imi aparare nici o eroare, doar ca in momentul cand dau deschidere aplicație arata ecranul negru fara sa se vada ceva, doar are sunet, si aplicatia se aude ca ruleaza in fundal.
Precizez faptul ca am instalat igo primo nextgen si funcționează fara probleme, dar as dori un igo simplu nu next gen, poate ajuta cineva cu acesta problema. MULȚUMESC!
Multumesc, dar si acesta face exact ca celelalte versiuni, ecran negru si aplicatia ruleaza in fundal.ady1979 scrie: ↑Dum Feb 25, 2024 4:00 pmEu am pe A13 acest kit
Testează dacă merge și pe a12
Edit
https://pixeldrain.com/u/3Xa5aQqm
L-ai folosit pe navigatie cu rezolutie 1024x600, dar cu android 13 sau pe un telefon cu android 13 ?
- stelicastelica
- 8
- Has thanked: 159 ori
- Been thanked: 278 ori
Eu cred ca nici nu o sa găsești un igo pentru navigata asta ta . Știu ce cineva care a vândut ceva de genul ca nu a reușit nici cum sa instaleze igo. Nu vreau sa te descurajez poate o sa noroc sa găsești ceva igo compatibil.
Pai pe android 13 pe telefon merg mai multe si pe rahatul asta de navigatie nu.stelicastelica scrie: ↑Dum Feb 25, 2024 5:26 pmEu cred ca nici nu o sa găsești un igo pentru navigata asta ta . Știu ce cineva care a vândut ceva de genul ca nu a reușit nici cum sa instaleze igo. Nu vreau sa te descurajez poate o sa noroc sa găsești ceva igo compatibil.
Nu cred ca e fara rezolvare dar probabil nu s-a ocupat de problema asta cineva care se pricepe ceva mai mult decat ne pricepem majoritatea.
Cert e ca nu imi plac de nici o culoare nextgen si word, o sa mai caut poate pana la urma gasesc ceva.
- stelicastelica
- 8
Ok sa ma anuti și pe mine cind găsești ceva igo compatibil cu navigația ta. Prietenul asta al meu a avut o chinezarie și aceiași poveste a avut cu ia. Si asta chiar se pricepe un pic mai mult ca și mine. A modificat tot ce sa putut în sys și în ux și tot degeaba, asa ca dacă e vreun coleg sai dea de cap inseamna ca se pricepe bine de totnilf40f scrie: ↑Dum Feb 25, 2024 7:07 pmPai pe android 13 pe telefon merg mai multe si pe rahatul asta de navigatie nu.stelicastelica scrie: ↑Dum Feb 25, 2024 5:26 pmEu cred ca nici nu o sa găsești un igo pentru navigata asta ta . Știu ce cineva care a vândut ceva de genul ca nu a reușit nici cum sa instaleze igo. Nu vreau sa te descurajez poate o sa noroc sa găsești ceva igo compatibil.
Nu cred ca e fara rezolvare dar probabil nu s-a ocupat de problema asta cineva care se pricepe ceva mai mult decat ne pricepem majoritatea.
Cert e ca nu imi plac de nici o culoare nextgen si word, o sa mai caut poate pana la urma gasesc ceva.
Îți doresc multă baftă
Într-adevăr cred și eu ca e o varianta finca am văzut o varianta de instalare pe yutube cu rezolutia asta a ta.
Iti pun aici link
Stiu video-ul respectiv. Am si kitul descarcat, dar e parolata arhiva.
Am pus igo pe o gramada de navigatii, astea de la Android 9 in sus au inceput sa faca figuri, dar a mea cu android 12 ma scoate din sarite. Merge cu cateva kit-uri de nextgen, de word, dar nu imi plac.
Am pus igo pe o gramada de navigatii, astea de la Android 9 in sus au inceput sa faca figuri, dar a mea cu android 12 ma scoate din sarite. Merge cu cateva kit-uri de nextgen, de word, dar nu imi plac.
- stelicastelica
- 8
Încerc sa te ajut dar chiar.nu mai știu cum. Pina la urma dacă tot ți la acesta navigatid asa de mult o sa fi nevoit sa mergi la unul care se ocupa cu montajul de igo pe navigați. E unul în Timișoara și e foarte bun dar acum contează dacă ești din zona sau dacă merita sa plătești sal îl faci
Resoftez si eu gps-uri de multi ani, am inceput cu garmin si sygic care aveau codari pe aparat sau trebuia codat cardulstelicastelica scrie: ↑Lun Feb 26, 2024 9:17 amÎncerc sa te ajut dar chiar.nu mai știu cum. Pina la urma dacă tot ți la acesta navigatid asa de mult o sa fi nevoit sa mergi la unul care se ocupa cu montajul de igo pe navigați. E unul în Timișoara și e foarte bun dar acum contează dacă ești din zona sau dacă merita sa plătești sal îl faci

PS Acum m-a mancat undeva sa umblu la 2 becker-uri pe care am si igo si becker, trebuia sa fac update de harti si licente, dar am mai experimentat cate ceva. Cert e ca am reusit sa le fac sa nu le mai recunoasca pc-ul ( am mai avut problema asta cu ele ) si unul sa nu mai citeasca cardul . Am de lucru cu ele acum sa le desfac sa vad daca e problema hard sau soft.
-
- 6
- Has thanked: 4 ori
- Been thanked: 3 ori
Buna Tibi Poti SA refaci link si SA il puipe Torrent multumes
-
- 1
- Has thanked: 1 data
- Been thanked: 21 ori
Am instalat pe un navitruck t10x , dar problema este ca la anumite perioade de timp, incepe sa palpaie imaginea destul de enervant noaptea. Inca o problema ar fi ca nu se dezactiveaza vederea generala, atunci cand schimbi autostrazile apare si dupa se opreste.