Colectie kituri iGO compatibile android 14 + harti
-
- 5
- Has thanked: 46 ori
- Been thanked: 173 ori
Faptul că softurile sunt vechi e din cauza noastră,vrem ceva bun și *gratis*. Sunt din perioada când erau foarte scumpe (îți trebuia salar de deputat), acum sunt ceva mai accesibile,dar dezvoltatorii se axează pe versiunile pentru marii clienți (Volvo îi cel puțin unul dintre ei). Versiunile care sunt pe net sunt modificate de diferiți useri care le modifică după gustul lor(eu mă număr printre ei(la nivel amator)). Aici pe forum eu personal nu am văzut-citit să fie vreunul care să poată face un skin nou de la zero(iGO fiind foarte potent,mai ales cel pentru android). Cu mulți ani în urmă foloseam igo8 la care exista un program de editare a skin-ului,și dacă aveai habar să îl folosești ieșea ceva bun. In schimb la Primo și Nextgen îți trebuie cunoștințe serioase și tot felul de software de editare a imaginilor și iconurilor. Din tot ce am văzut eu prin fișierele de IGO android funcțiile skin-ului sunt foarte împrăștiate. Personal aș prefera Primo in locul Nextgen,dar Primo îmi pare mai complicat de modificat și ai nevoie de o rezoluție anume pentru device-ul pe care va rula.
se poate inchide topicul asta .. pierdut timpu cu gunoaie
uite aici kit bun, fara skinuri, fara gunoiae:
viewtopic.php?f=16&t=6529
uite aici kit bun, fara skinuri, fara gunoiae:
viewtopic.php?f=16&t=6529
-
- 5
- Has thanked: 818 ori
- Been thanked: 48 ori
Eu cred că userw2891 și Gece-Mavisi sunt același user, tot repetă link-ul ăla de Igo World pe forum.
Marș de aici și pescuiește în altă parte
Marș de aici și pescuiește în altă parte
- stelicastelica
- 7
- Has thanked: 158 ori
- Been thanked: 257 ori
Mai băiete cu caracter de mahala dacă nu iti convine nimic ce găsești aici poți sa pleci pe alte saituri, nu știu ce e cu atitudinea asta pe tine dar cred ca domni moderatori ar trebui sa se autosesizeze și sa iti taie comportamentul asta. Chiar nu știu ce cauți aici, ca se pare ca cauti avioane și nave spatiale și bine înțeles cearta cu toată lumea care iti oferea un sfat.
-
- 5
- Has thanked: 818 ori
- Been thanked: 48 ori
Măcar de pune-ai un link în condiții, dar 74 de părți chiar e bătaie de joc, și pe deasupra cu figuri și lipsă de respect.