iGO Primo v. 9.6.29.483387 - Israel, 31 Jan 2015

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#16

Dum Ian 08, 2017 4:09 pm

Care din ele(cum se numeste arhiva)?Le-ai testat pe amandoua?La dezinstalare trebuie sa stergi orice urma de la kitul precedent,apoi copiezi folderul igo si instalezi.Incearca doar cu harta ptr.inceput atit,fara dem.,speedcam etc.
nelu dfz
Mesaje: 9
Membru din: Vin Ian 06, 2017 6:53 pm

#17

Dum Ian 08, 2017 4:24 pm

La kitul [alt test.rar ] imi arata aceeasi erroare de rezolutie.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#18

Dum Ian 08, 2017 4:31 pm

Deci sa inteleg ca se deschide cu kitul din arhiva" 1024x536"?
nelu dfz
Mesaje: 9
Membru din: Vin Ian 06, 2017 6:53 pm

#19

Dum Ian 08, 2017 4:56 pm

Da cu primul kit se deschide numai ca imaginea nu sta fixa se inchide se deschide mai precis licare .
Multumesc enorm de mult
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#20

Dum Ian 08, 2017 6:49 pm

Mai incearca :D si kitul acesta,este cel din postul #1 dar cu ceva modificari
aici
AdiCampianu
Mesaje: 38
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:00 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#21

Dum Ian 08, 2017 10:11 pm

Pentru lemax55 ,am sters punct si virgula dinaintea randului android_secondary_root_path cred ca de asta era vorba save sters si tot nimic
Am incercat si fara ghilimele si tot nu gaseste hartile adica addons
Un alt sfat mai poti sa- mi dai?
Multumesc pt rabdare
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#22

Lun Ian 09, 2017 5:09 am

@AdiCampianu sterge tot ce tine de folders si incearca linia aceasta
[folders]
has_secondary_root = 1
android_secondary_root_path = "/storage/extSdCard/Addons"
content = "/storage/extSdCard/Addons/content"
Stergi save.
AdiCampianu
Mesaje: 38
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:00 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#23

Lun Ian 09, 2017 8:19 am

Lemax 55 esti un ceas elvetian
An schimbat randurile din folder si gaseste hartile urmeaza sa- probez la drum
Multumesc mult
AdiCampianu
Mesaje: 38
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:00 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#24

Mar Ian 10, 2017 9:31 am

Dupa o prima proba o alta problema ce am vazut este ca dupa ce am populat content-ul cu poi spedcam si poi in userdata iese din program
Am sters din folderul spedcam tot si nu mai iese din program dar poi din userdata nu le vede daca caut in locuri in jurul cursorului/ filtrare i-mi zice ca nu sau gasit
Radarele si poi din userdata nu le am de pe forum poate fi din cauza asta?
Poi sant in format kml
Multumesc anticipat
nelu dfz
Mesaje: 9
Membru din: Vin Ian 06, 2017 6:53 pm

#25

Joi Ian 12, 2017 4:29 pm

Multumesc lemax55 dar si kitul pe care l-ai trimes ultimul se deschide dar face la fel ca primul nu sta imaginea fixa.
Multumesc o zi buna .
AdiCampianu
Mesaje: 38
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:00 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#26

Dum Ian 15, 2017 11:03 am

Buna ziua
Vreo idee despre intrebarea de la post.24 de ce nu-mi arata locuri in jurul cursorului/filtrare?
Am incercat copiind poi si in folderul igo/userdata/poi si in addons/content/ userdata/poi
yliuta
Mesaje: 65
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 3:29 pm
Localitate: Galateni
Has thanked: 46 ori
Been thanked: 10 ori
Contact:

#27

Sâm Feb 11, 2017 10:31 am

Salut, s-a instalat foarte bine pe un Huawei P8 dar am intampinat o problema, de fiecare data cand il pornesc imi cere sa configurez programul.
Ultima oară modificat Sâm Feb 11, 2017 10:34 am de către yliuta, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#28

Sâm Feb 11, 2017 10:33 am

Dezinstalezi si incerci instalarea din memoria interna.
yliuta
Mesaje: 65
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 3:29 pm
Localitate: Galateni
Has thanked: 46 ori
Been thanked: 10 ori
Contact:

#29

Sâm Feb 11, 2017 10:36 am

Programul l-am instalat dim mem interna doar IGO l-am pus pe cardsd.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#30

Sâm Feb 11, 2017 10:39 am

Copiezi folderul iGO in memoria interna si reinstalezi.
sau asa cum este el acum pe card poti incerca sa adaugi in sys.txt aceasta linie
[folders]
data="/sdcard/iGO"
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri si update-uri iGO Primo Android”