iGO Primo v. 9.6.29.483387 - Israel, 31 Jan 2015

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#1

Sâm Dec 17, 2016 6:32 pm

Multumiri adi_tec ( gpsforum.biz)

iGO Primo 9.6.29.483387 ( 31 Jan 2015 ) 480x320 ... 1920x1080 (2560x1600)
Testat si functioneaza in mediu ART pe Android 4.4.H KitKat si Android 5.0.x Lollipop
Contine skin-urile diMkaWA_aP 133 pentru rezolutia 480x320 ... 1920x1080 (2560x1600) , GjAk_v 2.3 si GjAk_v 2.3 _ Arine pentru rezolutia 800x480 ... 1920x1080 (2560x1600) si skin-ul GjAk_ 2.2 _ Arine - 38 pentru rezolutia 480x320

Instalare:

1. Se dezinstaleaza Primo daca acesta este instalat.
2. Se copiaza folderul iGO in memoria interna sau pe card ( pe aparatele cu Android 4.4.x in memoria interna ).
3. Pentru rezolutiile 800x480 ... 1280x800 nu se schimba si nu se redenumeste nimic, doar se instaleaza iGO_9.6.29.483387.apk.
4. Pentru 1024x600 si 1024x768 trebuies facute modificari in multimode.ini.
5. Pentru 1920x1080 si 2560x1600 se sterge sys.txt si se redenumeste sys_full_HD.txt in sys.txt si se instaleaza iGO_9.6.29.483387.apk.
6. Pentru 480x320 se sterge data.zip si se redenumeste data_480_320.zip in data.zip si se instaleaza iGO_9.6.29.483387.apk.

Testat pe urmatoarele aparate:
Nexus 4 1280x768
Nexus 7 - 1280x800
Sony Xperia Z1 - 1920x1080
Sony Xperia Z1 Compact - 1280x720
Sony Xperia M / M Dual - 854x480
Samsung Galaxy Note N8000 - 1280x800
Samsung GT-I9082 Galaxy Grand Duos - 800x480
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 - 1024_600, se modifica multimode.ini.
SAMSUNG GALAXY S3 - 1280x720
SAMSUNG GALAXY TAB2 10,1 - 1280x800
SAMSUNG ACE 2 - 800x480
SAMSUNG GALAXY S4 Mini - 960x540
Samsung Galaxy Young GT-6310 - 480x320
HTC ONE - 1920x1080
HTC One M8 - 1920x1080
HTC One S - 960h540
Asus Transformer Pad TF300TG - 1280x800
Explay SLK5 - 800x480
Flytouch 8 tablet PC - 1024_600, se modifica multimode.ini.
Fly IQ441 - 800x480
Goclever T76GPSTV - 800x480
HUAWEI U8860 - 800x480
LG Optimus L7, P700 800x480
LG G3 - 2560h1440 -nu lucreaza in mod 2D.
Lexand STA-6.0 - 800x480
Philips 8510 - 720x1280
ZOPPO 980 - 1920x1080

ThL W8 - 1280x720
THL W200 - 1280x720
THL T11 - 1920x1080
THL W200S - 1280x720

Multumiri @arimi!
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
dorxter
Mesaje: 14
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:50 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 6 ori

#2

Joi Dec 22, 2016 1:14 pm

Merge perfect si pe Huawei P8 Lite - 1280 x 720.
alfalion24
Mesaje: 1
Membru din: Joi Dec 22, 2016 3:54 pm
Been thanked: 1 data

#3

Joi Dec 22, 2016 5:46 pm

Salut, folosesc si eu aces kit pe OnePlus 3 si am intamplinat o problema. Vocea Ioana anunta manevrele dar nu reuseste sa termine textul spus, de exemplu in loc de "Intrati in sensul giratoriu si parasiti-l la a doua iesire" Ioana spune "Intrati in sensul giratoriu si parasiti-l la a do..." nu tot timpul se intampla dar e bizar. sys.txt este cel original din kit fara modificari.
Is this expected?
Avatar utilizator
nina
Mesaje: 401
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:03 pm
Has thanked: 175 ori
Been thanked: 901 ori

#4

Joi Dec 22, 2016 6:14 pm

Toate aparatele cu android 5 lollypop au aceasta problema, in iGO sacadeaza vocile normale. Dupa update la android 6 se rezolva de la sine. Pana atunci poti instala voce tts. Vezi aicihttp://gpszone.ro/viewtopic.php?f=83&p=356#p356
nelu dfz
Mesaje: 9
Membru din: Vin Ian 06, 2017 6:53 pm

#5

Sâm Ian 07, 2017 2:18 pm

Buna ziua si LA MULTI ANI,ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum fac modificari in multimode.ini.
Sunt nou si nu ma pricep asa de bine eu am un radio auto ce este android 4.4.4, cu rezolutia de 1024x600.
Va multumesc o zi buna .
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#6

Dum Ian 08, 2017 6:09 am

Dublu click pe DATA.ZIP>>ui_android>>si deschizi >>multimode.ini. NU dezarhivezi.
Stergi folderul save daca exista.

m3=1024..1280,552..800,"800_480"
m4=600..800,976..1280,"800_480"
;m3=800..960,400..600,"800_480"
;m4=480..600,700..960,"800_480"
m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
m6=600..800,976..1280,"1024_768"
________________
sau un kit
descarca
nelu dfz
Mesaje: 9
Membru din: Vin Ian 06, 2017 6:53 pm

#7

Dum Ian 08, 2017 10:43 am

Multumesc lemax55 , am pacurs pasi de ai zis tu dar cand am instalat kitul in aparat arata o errore care sc asa:
[ user interface resolution [ 1024x536] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application]
Nu vreau sa te deranjez dar trebuie sa instalez neaparat kitul penru ca trebuie sa vin in tara si nu cunosc drumul fara gps
Multumesc si scuze de deranji.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3857
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 778 ori
Been thanked: 2668 ori

Moderare

#8

Dum Ian 08, 2017 11:09 am

Incearca kitul asta multirezolutie si vezi ce zice

http://fastupload.ro/1cb63666438528b18f203162472bef7d.html
nelu dfz
Mesaje: 9
Membru din: Vin Ian 06, 2017 6:53 pm

#9

Dum Ian 08, 2017 12:15 pm

Va multumesc inca odata dar nu functioneaza arata aceiasi erroare ,problema este ca dupa ce instalez kitul se modifica in S.Y.S. aceasta din

[rawdisplay]
driver="engine"
;force_renderer="RENDER_MOYA"
screen_xy="auto"
IN
[rawdisplay]
driver="engine"
screen_xy="auto"
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#10

Dum Ian 08, 2017 1:13 pm

Dezinstaleaza tot si incearca kitul
acesta
LE
Sau
acesta
AdiCampianu
Mesaje: 38
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:00 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#11

Dum Ian 08, 2017 2:28 pm

Salutam cu respect
Am incercat sa instalez kitul pe un samsung tab 3 in memoria interna cu addons si content pe card dar i-mi zice ca nu gaseste hartile
Daca scriu in sys content="extSdCard/addons/content"
I-mi zice global_cfg not found
As vrea sa instalez acest kit pt ca l-am folosit pe alt tablet si a mers bine nu am destula memorie sa- instalez cu tot content-ul in memoria interna vreun sfat
Multumesc anticipat
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#12

Dum Ian 08, 2017 2:41 pm

Incearca asa

Cod: Selectaţi tot

[folders]
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard1/iGO /mnt/sdcard1/iGO /mnt/ext/SdCard/iGO /storage/ext/SdCard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
data="/sdcard/iGO"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/mnt/sdcard/iGO/Addons"
;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/Addons"

Stergi save dupa modificare,trebuie sa afli exact cum este vazut cardul(instalezi total commander)
AdiCampianu
Mesaje: 38
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:00 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 1 data

#13

Dum Ian 08, 2017 3:02 pm

Am incercat tot nu le gaseste
Cardul se vede "extSdCard"
Multumesc
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#14

Dum Ian 08, 2017 3:07 pm

Sterge lina
android_secondary_root_path="/mnt/sdcard/iGO/Addons" sau pui ghilimele in fata
La linia
;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/Addons"
stergi ghilimelele si save.
nelu dfz
Mesaje: 9
Membru din: Vin Ian 06, 2017 6:53 pm

#15

Dum Ian 08, 2017 4:01 pm

Multumesc lemax55 pentru ca incerci sa ma ajuti dar nu stiu care este problema pentru ca kitul pe care l-ai trimes acum functioneaza numai ca imaginea se inchide, se aprinde si continua sa se modifice[ sys.] cum am sc mai sus , la fel vocea nu termina fraza .
Multumesc mult si scuzatima de deranji o zi buna ,sunteti foarte buni
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri si update-uri iGO Primo Android”