iGO Primo android Basarsoft 431282 multirezolutie

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 428
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 142 ori
Been thanked: 932 ori

#91

Vin Mai 11, 2018 6:58 am

ok, mai gasiti o varianta aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2631 ori

Moderare

#92

Vin Mai 11, 2018 7:20 am

Kitul de la postul #87
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
bivolu
Mesaje: 2
Membru din: Lun Mar 26, 2018 6:14 am
Has thanked: 8 ori

#93

Dum Mai 20, 2018 2:29 pm

Am un igo primo 9.6.29.431282 - sept 2014- pus pe o tableta " freelander PX1" . 

1. la pornire Igo , cuplarea la sateliti este foarte greoaie (dupa minute) dar dupa ce se cupleaza functioneaza bine.

2. la ajungere la destinatie , igo se opreste iar tableta ramane in functiune.

Intrebari: ce sa modific (eventual in sys pentru a avea o cuplare la sateliti mai rapida si la destinatie programul sa nu se mai opreasca?

Multumiri celor ce stiu mai multe si ii ajuta si pe ceilalti!!!
stefico
Mesaje: 6
Membru din: Vin Dec 16, 2016 5:15 pm
Has thanked: 5 ori

#94

Dum Mai 20, 2018 6:28 pm

Buna, va rog sa ma ajutati cu un kit de instalare Igo primo ptr o tableta android 8 de 8'',
instalata in bordul masinii, eu am incercat sa instalez o versiune care deja o am pe un gps (china) de 7''
versiunea "iGO (2.4) ANS Navigator 9.6.29.346622" dar imi da eroare de rezolutie
1024x536 or skin missing, am citit pe aici, am modificat in data.zip fisierul multimode.ini dar fara succes.
Multumesc.
bivolu
Mesaje: 2
Membru din: Lun Mar 26, 2018 6:14 am
Has thanked: 8 ori

#95

Lun Mai 21, 2018 5:36 am

Revin cu o completare: Daca e semnificativ, rezolutia este 600x1024.
stefico
Mesaje: 6
Membru din: Vin Dec 16, 2016 5:15 pm
Has thanked: 5 ori

#96

Lun Mai 21, 2018 10:32 am

Am incercat cu 600x1024 nu merge aceasi eroare :(
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2631 ori

Moderare

#97

Lun Mai 21, 2018 1:59 pm

@stefico incearca un kit nextgen.
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#98

Lun Mai 21, 2018 2:20 pm

lemax55 scrie:
Vin Mai 11, 2018 7:20 am
Kitul de la postul #87
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Multumesc pentru kit.
Nu va merge pe Oreo din cate am vazut parerile cunoscatorilor dar il voi folosi pe tabletele mele...oricum, il retin la colectie..
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#99

Lun Mai 21, 2018 2:42 pm

rcv64 scrie:
Lun Mar 19, 2018 2:42 pm
iGO Primo 9.6.29 636868 cu instalare de pe card:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Din pacate pentru mine, am ratacit kitul asta pe care il aveam instalat pana acum patru zile pe un A5 si care a murit in urma update-ului la Oreo.
Daca nu cer prea mult, tare as vrea sa va rog o activare a link-ului.

Multumesc!

Stima si respect, pentru munca voastra!
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#100

Lun Mai 21, 2018 3:44 pm

Kitul de la postul #87 l-am probat acum pe A5 si functioneaza...sper ca si in trafic va functiona.

Stiu ca poate cer cam mult dar am luat un microSD de 64 GB special pentru GPS si intreb cum pot face sa il pornesc cu hartile puse pe microcard SD?
Nu stiu daca merge sa pun totul pe card dar o sa fac o proba, desi am o retinere.

L.E. Posibil sa nu citeasca folderul meu vechi, save?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2631 ori

Moderare

#101

Lun Mai 21, 2018 4:16 pm

Aceste probleme au fost discutate,instalezi totalcommander si afli denumirea cardului
Citeste
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=7548#p7548
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#102

Lun Mai 21, 2018 5:05 pm

Am denumirea cardului dar nu am incercat modificarea sys text, deoarece nu stiu cum sa impart folderele...care in flash si care pe card.
Dupa cum am vazut acolo, discutia este pentru un A5 2016...al meu este 2017...nu conteaza?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2631 ori

Moderare

#103

Lun Mai 21, 2018 5:16 pm

Se muta folderul CONTENT pe card.
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#104

Lun Mai 21, 2018 5:41 pm

Am redenumit numarul cardului din sys text cu numarul cardului meu.
O sa mut contentul pe card si fac proba...sincer, nu stiu ce pun in flash dar logic ar fi sa pun, ce a ramas.
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#105

Lun Mai 21, 2018 7:42 pm

Revenire.
Pus content doar cu map si poi pe card, redenumit cardul in sys text, sters save de fiecare data si voila...Error!
Nu stiu pe unde mai trebuie umblat si cred ca ar trebui sa fac o pauza, pana nu mi se ard lampile.

Sa aveti, o seara placuta!
Fişiere ataşate
iGO PAL.jpg
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri si update-uri iGO Primo Android”