iGO Primo android Basarsoft 431282 multirezolutie

Scrie răspuns
clau_johnny
Mesaje: 3
Membru din: Joi Dec 29, 2016 5:26 pm

#136

Joi Iul 18, 2019 8:35 pm

Salutare !!! Ma poate ajuta cineva cu un link ptr un igo full ptr un Samsung S10 ?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3971
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2807 ori

Moderare

#137

Vin Iul 19, 2019 7:22 am

Doar iGO NextGen....de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
biliards
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Aug 19, 2017 3:07 pm

#138

Vin Iul 19, 2019 9:51 am

Salut. Va rog,pentru un Xiaomi Rednic note 7, rezoluție 720x1520 mă poate ajuta un băiat ? Mulțumesc mult !
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3971
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2807 ori

Moderare

#139

Vin Iul 19, 2019 10:30 am

Posteaza in sectiunea iGO Nextgen si iti urc un kit functional.
Pe telefonul tau care ruleaza android 9 doar nextgen functioneaza.....
mutulica13
Mesaje: 22
Membru din: Mar Dec 20, 2016 9:47 pm
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 3 ori

#140

Dum Aug 25, 2019 5:43 pm

Buna seara .

Ma ajutati cu un soft Igo Primo 2.0 pentru o tableta PNI .

Rezolutiile sunt 800x407 ( peisaj ) si 480x727 ( portret )

Multumesc .

Am incercat eu sa modific rawdisplay si multimode.ini dar mi-am prins urechile .
big_danutz2000
Mesaje: 1
Membru din: Mie Mai 24, 2017 5:25 pm

#141

Vin Sep 13, 2019 1:28 pm

salut.
situatia mea se prezinta astfel:
1. tableta Huawei mediatab T3
android 7, 1280x800.
am instalat kit-ul din subiectul postului si apar urmatoarele probleme:
- nu vad Poi-urile, desi am copiat poi, poi-extended, poi truck in folder-ul poi, dar in folder-ul igo imi lipseste branding.zip, si posibil asta sa fie cauza. nu am gasit un branding pt ce am eu.
- dupa instalare totul decurge ok, ies din aplicatie, o repornesc si ramane ecran negru, chiar daca dau restart la tableta si sterg folder-ul save.
2. tableta Lenovo essential tab7
android 7, 1280x600.
am instalat kit-ul de mai sus si am urmatoarele probleme:
- aceeasi problema cu poi-urile
- la fiecare pornire a igo-ului imi cere sa configurez profilul.
multumesc anticipat pentru ajutor si sugestii.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3971
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2807 ori

Moderare

#142

Vin Sep 13, 2019 2:20 pm

Incearca :

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


La instalarea de pe card la prima pornire vei primi un msj de eroare, dai Ok.
adrianhisam
Mesaje: 92
Membru din: Mar Iun 06, 2017 4:10 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 6 ori

#143

Sâm Sep 14, 2019 3:34 pm

salutare cum pun si eu p poza aici pe postare pentru mai multe informati ,doresc sa pun un igo primo pe navigatia asta din poza .Va multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3971
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2807 ori

Moderare

#144

Sâm Sep 14, 2019 4:43 pm

Nu-i nici o poza in postare.....mai incearca.
adrianhisam
Mesaje: 92
Membru din: Mar Iun 06, 2017 4:10 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 6 ori

#145

Sâm Sep 14, 2019 5:10 pm

rcv64 cum pun si eu p poza aici?
adrianhisam
Mesaje: 92
Membru din: Mar Iun 06, 2017 4:10 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 6 ori

#146

Sâm Sep 14, 2019 5:31 pm

as dori va rog la modelul acesta un kit IGO PRIMO dar sa nu fie NEXTGEN ,Va multumesc frumos !!
Fişiere ataşate
IMG_5368[198].JPG
didivoicu
Mesaje: 5
Membru din: Dum Mar 12, 2017 8:21 pm
Has thanked: 3 ori

#147

Dum Sep 15, 2019 4:52 pm

Toate link-urile sunt corupte si redirectionate.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3971
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2807 ori

Moderare

#148

Dum Sep 15, 2019 5:36 pm

Linkul de la postarea #143 functioneaza.
Instaleaza in browser un adblocker....
adrianhisam
Mesaje: 92
Membru din: Mar Iun 06, 2017 4:10 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 6 ori

#149

Mar Sep 17, 2019 3:46 pm

RCV64 ma poti ajuta cu problema asta?
miricavb
Mesaje: 5
Membru din: Vin Aug 10, 2018 12:17 pm

#150

Vin Sep 27, 2019 6:54 am

Salut.Ajutor! Am instalat IGo basar pe un PND cu android,4.4.2. Functioneaza o perioada dupa setarile de baza,regaseste satelitii si apoi apare mesajul " Unfortunately,igo navigation has stopped " Am incercat doua variante si fac acelas lucru. Multumesc anticipat pentru raspuns daca se poate,daca nu ,macar un kit functional. Specific faptul ca PND-ul este de productie china.
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri si update-uri iGO Primo Android”