iGO Primo android Basarsoft 431282 multirezolutie

Scrie răspuns
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4629
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 3925 ori

Moderare

#151

Vin Sep 27, 2019 8:41 am

Incearca :

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
miricavb
Mesaje: 5
Membru din: Vin Aug 10, 2018 12:17 pm
4

#152

Sâm Sep 28, 2019 8:49 am

Multumesc moderatorului rcv64,dar aceasi varianta aproximativ la fel de simpla o am pe PND. As fi dorit sa pot sa modific transparentele care deranjeaza,schinuri . Ce totusi nu inteleg de ce programul multiskin basarsoft se opreste in timpul mersului.Am lucrat ani de zile cu IGO si am avut variante pe Win CE ,mult mai complexe si evoluate. Acum pe android GPS PND . este mai greu. In timpul initializarii ,mesaj citire IMEI. Ceea ce la variantele basar nu apare.
serjgh
Mesaje: 23
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:17 pm
5
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 19 ori

#153

Mar Dec 17, 2019 10:40 am

O intrebare:
Pe un Xiaomi Redmi Note 8 cu rezolutia 2340x1080 nu se poate face ceva sa functioneze pe tot ecranul?
In Screen Info imi da 2130x1080.
davidstefan
Mesaje: 133
Membru din: Mie Ian 18, 2017 7:40 am
5
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 31 ori

#154

Dum Ian 12, 2020 6:40 pm

Salut am instalat nextgen basarsoft cu skin pongo pe mai multe telefoane cu android 9 , totul este ok mai putin faptul ca nu pot sa introduc decat 3 puncte intermediare { atat imi da voie }. Se poate face ceva din setari sa pot introduce un numar mai mare de puncte intermediare ? Multumesc.
davidstefan
Mesaje: 133
Membru din: Mie Ian 18, 2017 7:40 am
5
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 31 ori

#155

Lun Ian 13, 2020 8:47 am

am instalat kitul cu skin pongo , functioneaza dar nu pot adauga decat 3 puncte intermediare . Se poate modifica ceva pentru a putea adauga mai multe puncte intermediare ?
Impulsiv
Mesaje: 1
Membru din: Dum Mai 24, 2020 7:50 pm
2
Has thanked: 6 ori

#156

Lun Mai 25, 2020 10:24 am

Buna! Un link funcțional îmi puteți da ,va rog ..
gordonmaes
Mesaje: 21
Membru din: Lun Ian 16, 2017 6:33 am
5
Has thanked: 3 ori

#157

Lun Iun 01, 2020 5:51 pm

SALUTARE .UN IGO PRIMO PENTRU A10 SAMSUNG VA ROG FRUMOS
NU MERGE NIMIC DIN CE AM GASIT REZ:1339 CU 720 PX
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4629
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 3925 ori

Moderare

#158

Mar Iun 02, 2020 5:19 am

Deoarece A10 ruleaza android 10, nu poti instala iGO Primo (nu functioneaza, nu se deschide, ecran negru), poti incerca doar iGO NextGen....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
gordonmaes
Mesaje: 21
Membru din: Lun Ian 16, 2017 6:33 am
5
Has thanked: 3 ori

#159

Vin Iun 05, 2020 1:18 pm

rcv64 scrie:
Mar Iun 02, 2020 5:19 am
Deoarece A10 ruleaza android 10, nu poti instala iGO Primo (nu functioneaza, nu se deschide, ecran negru), poti incerca doar iGO NextGen....
NU SUNT MULTUMIT DE NEXGEN MULTUMESC
SI HAI MAI REPEDE CU 10-LE :D :D :D
STIMA
mediaset
Mesaje: 41
Membru din: Mar Mar 21, 2017 3:33 pm
5
Has thanked: 3 ori

#160

Dum Sep 20, 2020 9:14 am

Salut baieti.am si eu o rugaminte pentru un igo pentru MOTOROLA G8 plus.Multumesc anticipat
corsa
Mesaje: 5
Membru din: Mar Ian 02, 2018 8:52 am
4
Has thanked: 1 data

#161

Mie Oct 28, 2020 12:06 pm

salut un igo pt samsung j 5 2017 se poate ? multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4629
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 3925 ori

Moderare

#162

Mie Oct 28, 2020 4:17 pm

Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
sandumanex3
Mesaje: 109
Membru din: Dum Mar 12, 2017 4:53 pm
5
Has thanked: 1 data
Been thanked: 11 ori

#163

Vin Noi 18, 2022 1:13 pm

Va salut dragi colegi, am instalat acest chit . merge forte bine in schimb nu se aude sunetul in nici-o variantă de loc ce poit face multumesc?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4629
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 3925 ori

Moderare

#164

Dum Noi 20, 2022 8:34 am

Pe ce aparat ?
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri si update-uri iGO Primo Android”