iGO Primo 9.6.29.468978 (Dec 16 2014)

Enigma31
Mesaje: 255
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 87 ori
Been thanked: 73 ori

#1

Mie Feb 21, 2018 4:16 pm

Salutare colegi! Are cineva acest kit? Se stie ceva despre el,gen ca ar fi bun,rau etc? Si daca aveți ceva detalii despre el se poate instala si pe card,sau macar mutate hărțile? Mulțumesc!
mada23
Mesaje: 48
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:19 am
Has thanked: 90 ori
Been thanked: 7 ori

#2

Mie Feb 21, 2018 5:58 pm

Instaleaza-l si da-ti singur raspunsul, mie mi-a placut cum functiona pe un amarat de Samsung j5, acum schimband telefonul am pus alt kit
Enigma31
Mesaje: 255
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 87 ori
Been thanked: 73 ori

#3

Mie Feb 21, 2018 8:11 pm

Pai il poti urca aici,te rog? Sau cineva care il are? Ca eu doar am auzit de el de la un alt coleg,dar nu il am... Mulțumesc frumos!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#4

Mie Feb 21, 2018 9:48 pm

iGO Basarsoft_Primo Turkey 9.6.29.468978 (Dec 16 2014)
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Enigma31
Mesaje: 255
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 87 ori
Been thanked: 73 ori

#5

Mie Feb 21, 2018 10:53 pm

Multumesc lemax...l am instalat pe memoria interna si merge bine,dar ca sa pun content pe card si sa mi l citeasca aveti vreo idee? Am incercat varianta cu addons si folderul content pe card si cu schimbarea liniei din sys
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/CARD/addons"
addons="/storage/CARD/addons"
dar tot nu functioneaza.Idei?
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 507
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1989 ori
Been thanked: 998 ori

Moderare

#6

Joi Feb 22, 2018 3:24 am

Identifica exact denumirea sub care e vazul cardul ( cu Total Commander ).
In folderul addons trebuie sa ai un folder content in care pui folderele map + poi + dem +...
Enigma31
Mesaje: 255
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 87 ori
Been thanked: 73 ori

#7

Joi Feb 22, 2018 1:05 pm

Salutare din nou! Multumesc pt raspunsuri si pt kit,dar deocamdata sunt la momentul in care continui sa ma enervez ca nu imi dau seama ce are sau ce nu fac bine.Deci,am igo instalat pe tableta unde asa cum am mai zis functioneaza bine.Am creat pe ,,SD Card,, (acesta e numele cardului vazut de total comander,sau Tarjeta Sd in functie de limba se schimba si numele,dar deocamdata o las in engleza pana va gasi calea)folderul addons si in interiorul lui am pus un folderul content(complet,adica voce,speedcam,map,building etc)si in map am pus o harta a Spaniei pt proba.Am scris in sys urm:
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/SD Card/addons"
addons="/storage/SD Card/addons"

dar fara succes,apoi am urmat pasii colegului irinuca:

,,Daca ai android peste 4.4 nu ai drept de scriere pe card.
Pentru a schimba hartile pe card totusi, pune folderele map + poi + buiding in :
Card\Android\data\com.gja.nav.utility\files\iGO_content\content
si in sys.txt :
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/denumire_card/Android/data/com.gja.nav.utility/files/iGO_content"

unde ,,denumire card a primit numele ,,SD Card,, am adaugat linia asta in sys,dupa ce anterior stersesem ce aveam la folders,am sters folderul save si deschidere program si iar nu gasea calea...Acum nedumerirea mea este daca trebuie sa sterg ceva din folderul IGo din memoria interna(adica sa renunt acolo la content ca sa il gaseasca pe cel nou din SD Card?).Zi c eu ca nu a gasit calea deoarece in folderul map de pe card am doar o harta,pe cand pe tableta am hartile complete,iar eu ca si forma de ,,verificare,, dupa ce deschid programul ma uit in continut si la harti apar toate(adica cele de pe tableta).
Poate m am extins prea mult,dar as vrea sa inteleg ce nu fac bine si de aceea incerc sa dau cat mai multe detalii.Nu am specificat nimic despre modelul android sau al tabletei,gandindu ma ca e irelevant(adica metoda de transfer ar trebui sa fie comuna tuturor dispozitivelor) dar daca ma insel,astept indrumari si pt orice eventualitate e un android 5.1

Dupa ce am sa reusesc sa rezolv problema(asa sper cu ajutorul vostru) am sa fac o noua postare cu unul dintre mesajele de aici si cu rezolvarea (cand o voi gasi) si am sa il postez in postul ,,iGO Primo android pentru card extern.. pt ca imi dau seama ca de la ce cerusem initial,subiectul a fost deviat si sa nu creez confuzie...
O zi buna tuturor si astept sfaturi sau poate chiar un sys cu calea corecta...Multumesc frumos!!!
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 507
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1989 ori
Been thanked: 998 ori

Moderare

#8

Joi Feb 22, 2018 2:08 pm

"Am creat pe ,,SD Card,, (acesta e numele cardului vazut de total comander,sau Tarjeta Sd in functie de limba se schimba si numele,dar deocamdata o las in engleza pana va gasi calea)"
Ceea ce spui tu mi se pare dubios, denumire card nu trebuie sa difere functie de limba aparat.
Daca atingi SD Card ce se intampla ?
Eventual un printcreen ...
Adica si la mine se vede Note8 dar calea sub care e vazut card de SO este :
"/storage/9C33-6BBD"
In sys.txt am :
[folders]
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/9C33-6BBD/Android/data/com.gja.nav.utility/files/iGO_content"
Iar in iGO_content am folderul content cu subfoldere map, poi, dem, buildings ...

Imagine
Enigma31
Mesaje: 255
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 87 ori
Been thanked: 73 ori

#9

Joi Feb 22, 2018 4:40 pm

Nu mai inteleg nimic.Acum imi citeste cardul ca fiind sdcard1...Oricum am modificat sys,dar tot degeaba.Am incercat si cu folderul addons si acelasi rezultat.Urc cateva imagini si sys cu modificarile din ambele variante(sys pe care il am in folderul iGo din memoria interna si care dupa fiecare modificare e urcat cu numele corect adica sys.txt chiar daca in arhiva unul dintre ele apare sub denumirea de sys1.

sys:
http://www74.zippyshare.com/v/0lGZW3ju/file.html

Screenshot:
http://www107.zippyshare.com/v/ioDeF9Gi/file.html

Intre timp am schimbat kitul(dar nu cred ca influenteaza cu nimic,nu?)
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 507
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1989 ori
Been thanked: 998 ori

Moderare

#10

Joi Feb 22, 2018 5:30 pm

Pare corect totul.
Desi nu cred ca e solutia, Incearca sa pui in sectiunea [folders] si linia :
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO"
Enigma31
Mesaje: 255
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 87 ori
Been thanked: 73 ori

#11

Joi Feb 22, 2018 5:38 pm

Incercat...fara rezultat.Ms oricum! sa mutam discutia in topicul cu igo primo pe card extern?Am sa mai fac probe,sa resetez tableta din fabrica si sa o iau de la 0 etc...la experimente esuate sunt bun!!!
Florentin balan
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Aug 31, 2019 3:54 am

#12

Sâm Aug 31, 2019 4:14 am

Sal... ma puteti ajuta si pe mine cu un pilot one a11s, i-am dat reset si am pierdut softul cu hartile de navigare
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3843
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 774 ori
Been thanked: 2650 ori

Moderare

#13

Sâm Aug 31, 2019 4:50 am

Poti instala softul de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Folderul iGO din arhiva il copii in gps si instalezi ......nu contine map si poi....
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri si update-uri iGO Primo Android”