Testeaza:
https://www98.zippyshare.com/v/IvIrbdT0/file.html
IGO pentru Android 12
Eu am folosit kitul pe care il gasesti postat mai sus la comentariul #11. Am descarcat fisierul pe calculator, am dezarhivat pachetul si obti kitul iGo completat doar cu harti pentru Romania. Eu l-am copiat in SD si am lansat instalarea fisierului cu extensie "apk". Poate la tine va fi necesar copierea dosarului iGo in memoria interna a telefonului si nu in SD ca la mine. Daca ai avut instalata anterior vreo versiune de iGo, atunci trebuie sa o dezinstalezi si sa cureti eventualele urme ale ei daca mai raman in telefon.totalmedbv scrie: ↑Sâm Iul 23, 2022 6:10 pmSalutare,
Un kit pentru android 12, telefon huawei P30 Pro?
Multumesc
-
- 5
- Has thanked: 1 data
Am instalat acum, merge.
Te rog , ma poti ajuta si cu harti complete? Plec in turcia si mi-ar fi de mare ajutor.
Te rog , ma poti ajuta si cu harti complete? Plec in turcia si mi-ar fi de mare ajutor.
Probabil ca raspunsul meu este tardiv dar... abia azi am revenit.totalmedbv scrie: ↑Dum Aug 21, 2022 7:16 amAm instalat acum, merge.
Eu am descarcat kitul cu harti HERE Q2 2021. Linkul l-am gasit tot aici pe site. Incerc sa il gasesc si ti-l postez.
-
- 4
- Has thanked: 213 ori
- Been thanked: 23 ori
Refaceți link-ul vă rog
-
- 4
- Has thanked: 213 ori
- Been thanked: 23 ori
Salut.
Îi lipsește sys.txt dar i-am pus de la alt kit.
Merci și drumuri bune.
Îi lipsește sys.txt dar i-am pus de la alt kit.
Merci și drumuri bune.
Ultima oară modificat Mie Oct 12, 2022 9:14 pm de către Andrei2313, modificat 1 dată în total.