iGO pe navigatie chinezeasca (android)

ionutcsibi
Mesaje: 6
Membru din: Joi Feb 08, 2018 3:51 pm

#1

Joi Feb 08, 2018 5:33 pm

Salutare.
Am sters din greseala cardul pe care era instalat softul de navigatie Basarsoft iGo Myway si acum nu reusec sa gasesc softul si sa-l reinstalez. Precizez ca navigatia are Android 6. Daca ma poate ajuta cineva.
Va multumesc.
[img][/https://img01-olxro.akamaized.net/img-o ... ad-.jpgimg]
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#2

Joi Feb 08, 2018 5:51 pm

ionutcsibi scrie:
Joi Feb 08, 2018 5:33 pm
Salutare.
Am sters din greseala cardul pe care era instalat softul de navigatie Basarsoft iGo Myway si acum nu reusec sa gasesc softul si sa-l reinstalez. Precizez ca navigatia are Android 6. Daca ma poate ajuta cineva.
Va multumesc.
[img][/https://img01-olxro.akamaized.net/img-o ... ad-.jpgimg]
Incearca asta:
-dezarhivezi, folderul iGO il copii pe card
-introduci cardul in navigatie, instalezi, deschizi aplicatia, faci setarile.....
-daca da eroare de rezolutie, aplicatia screen size din arhiva o instalezi in navigatie si citesti corect rezolutia ecranului si facem corectiile in sys.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
ionutcsibi
Mesaje: 6
Membru din: Joi Feb 08, 2018 3:51 pm

#3

Joi Feb 08, 2018 7:12 pm

Multumesc mult. Am sa incerc si revin cu rezultatul.
ionutcsibi
Mesaje: 6
Membru din: Joi Feb 08, 2018 3:51 pm

#4

Vin Feb 09, 2018 6:08 am

User interface resolution [1024x528] is not supported or compatibile skin can not be found. Asta e eroarea pe care am primit-o dupa ce am incercat sa deschid aplicatia iGo. Ma poti ajuta cu o setare? Multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#5

Vin Feb 09, 2018 2:20 pm

ionutcsibi scrie:
Vin Feb 09, 2018 6:08 am
User interface resolution [1024x528] is not supported or compatibile skin can not be found. Asta e eroarea pe care am primit-o dupa ce am incercat sa deschid aplicatia iGo. Ma poti ajuta cu o setare? Multumesc.
In sys inlocuiesti linia [rawdisplay] cu asta:

[rawdisplay]
driver="engine"
screen_x=1024
screen_y=528
screen_x2=600
screen_y2=976
screen_xy="800_480:1024x528/600x976:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=1
combine_dirty=0

Daca tot nu merge si primeste eroare de rezolutie, instalezi aplicatia screen size si vezi rezolutia reala.
ionutcsibi
Mesaje: 6
Membru din: Joi Feb 08, 2018 3:51 pm

#6

Vin Feb 09, 2018 3:25 pm

Asta e screen info. nu a mers cu rezolutia de 1024x528.
Am atasat o poza cu info.
20180209_170609.jpg
Multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#7

Vin Feb 09, 2018 4:25 pm

ionutcsibi scrie:
Vin Feb 09, 2018 3:25 pm
Asta e screen info. nu a mers cu rezolutia de 1024x528.
Am atasat o poza cu info. 20180209_170609.jpg
Multumesc.
Dezinstaleaza si sterge de pe card versiunea anterioara si incearc-o pe asta:
-la fel, folderul iGO il copii pe card.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Niknok
Mesaje: 2
Membru din: Vin Feb 09, 2018 8:10 pm

#8

Vin Feb 09, 2018 8:17 pm

salut am si eu o problema am cumparat un gps dedicat honda accord 7 iar gps nu vede cardul spune insert card ma poate ajuta cineva? va multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#9

Sâm Feb 10, 2018 7:40 am

Niknok scrie:
Vin Feb 09, 2018 8:17 pm
salut am si eu o problema am cumparat un gps dedicat honda accord 7 iar gps nu vede cardul spune insert card ma poate ajuta cineva? va multumesc
Ruleaza android au Wince, ce model este, pune poze ceva....
misuC
Mesaje: 235
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 14 ori

#10

Sâm Feb 10, 2018 9:01 am

Niknok scrie:
Vin Feb 09, 2018 8:17 pm
salut am si eu o problema am cumparat un gps dedicat honda accord 7 iar gps nu vede cardul spune insert card ma poate ajuta cineva? va multumesc
Mai ai doua variante :
- card stricat
- "busit" portul SD..
Niknok
Mesaje: 2
Membru din: Vin Feb 09, 2018 8:10 pm

#11

Sâm Feb 10, 2018 10:24 am

rcv64 scrie:
Sâm Feb 10, 2018 7:40 am
Niknok scrie:
Vin Feb 09, 2018 8:17 pm
salut am si eu o problema am cumparat un gps dedicat honda accord 7 iar gps nu vede cardul spune insert card ma poate ajuta cineva? va multumesc
Ruleaza android au Wince, ce model este, pune poze ceva....
salut ruleaza cu windous CE am sa revin cu poze multumesc gps-sul este nou sa vina cu cititorul sd busit?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#12

Sâm Feb 10, 2018 10:30 am

Niknok scrie:
Sâm Feb 10, 2018 10:24 am
rcv64 scrie:
Sâm Feb 10, 2018 7:40 am
Niknok scrie:
Vin Feb 09, 2018 8:17 pm
salut am si eu o problema am cumparat un gps dedicat honda accord 7 iar gps nu vede cardul spune insert card ma poate ajuta cineva? va multumesc
Ruleaza android au Wince, ce model este, pune poze ceva....
salut ruleaza cu windous CE am sa revin cu poze multumesc gps-sul este nou sa vina cu cititorul sd busit?
Un print screen cu continutul cardului.....????
Daca are wince, in setari, submeniul Navigation (Path navigation) ai posibilitatea de a alege calea catre softul de navigatie (in cazul tau se afla pe sdcard). De asemenea unele navigatii sunt dotate cu doua sloturi de card, unul ptr. fisiere multumedia(muzica, filme, pozi) si unul ptr. navigatie (scrie GPS). Daca softul de pe card este bun ar trebuie sa-l vezi cand accesezi submeniul Navigation (sau Path navigation).....
misuC
Mesaje: 235
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 14 ori

#13

Sâm Feb 10, 2018 11:23 am

Niknok scrie:
Sâm Feb 10, 2018 10:24 am
rcv64 scrie:
Sâm Feb 10, 2018 7:40 am
Niknok scrie:
Vin Feb 09, 2018 8:17 pm
salut am si eu o problema am cumparat un gps dedicat honda accord 7 iar gps nu vede cardul spune insert card ma poate ajuta cineva? va multumesc
Ruleaza android au Wince, ce model este, pune poze ceva....
salut ruleaza cu windous CE am sa revin cu poze multumesc gps-sul este nou sa vina cu cititorul sd busit?
Probabilitatea de a "busi" un card e mai mare daca e formatat NTFS si il scoti din aparat fara o demontare prealabila.. alta problema la chinezarii e ca se incing porturile SD/USB pana la topire cand sunt folosite intens de aparat (ventilatie insuficienta).
ionutcsibi
Mesaje: 6
Membru din: Joi Feb 08, 2018 3:51 pm

#14

Sâm Feb 10, 2018 11:37 am

Am reusit, multumesc mult pentru suport.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#15

Sâm Feb 10, 2018 11:43 am

ionutcsibi scrie:
Sâm Feb 10, 2018 11:37 am
Am reusit, multumesc mult pentru suport.
Trebuie sa spui si cum, poate foloseste altui coleg.....asa este aici, ne impartasim experientele.
Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo Android”