Probleme igo primo rezoluție

Cretul
Mesaje: 33
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:54 pm
4
Has thanked: 1 data

#16

Mie Ian 06, 2021 7:23 pm

danythedog78 scrie:
Mie Ian 06, 2021 6:42 pm
Despre ce aparat este vorba,incearca si nextgen de la mine din semnatura.
Aparatul este Waytech x995 Max 7 inch. Am pus pe el o versiune Basarsoft Navigation powered by Igo Primo 9.6.29.390522 pe care am luat-o de pe un aparat China de 7 inch cu camera video. Aparatul are o fisura in touch exact in coltul din dreapta jos care duce la imposibilitatea folosirii unei fisii de ecran de aprox un 1 cm din partea dreapta a acestuia. De aceea trebuie sa folosesc o interfata de meniu clasica astfel incat sa nu ineractionez cu acea parte din ecran nefunctionala.
Am incercat mai multe variante de Nextgen cu skin Pongo care au bara de meniu in partea dreapta si nu pot accesa meniul datorita fisurii din touch.
romanucoco
Mesaje: 4
Membru din: Dum Iun 09, 2019 9:54 am
2
Has thanked: 6 ori

#17

Vin Ian 08, 2021 6:16 pm

Buna seara!
poate ma ajuta cineava va rog!
am o navigatie dedicata chinezeasca cumparat dupa aliexspress,model px3,a venit instalata cu igo 9 Basarsoft. a mers foarte bine pana acum 5 zile pana cand am schimbat harta 2019 el avand 2017 si vocea in romana ca nu avea.
Acum cand intru si ii dau o adresa merge bine pana in momentul cand incepe sa vorbeasca dispare imaginea pentru 5 -10 secune si apare inapoi,am oprit si sunetul am crezut ca are legatura cu ce am bagat eu dar tot asa face. cred ca este de la rezolutie dar softul este cel cu care a venit ea am modificat harta, poi etc.
multumesc!
mihai
Mesaje: 2
Membru din: Lun Ian 02, 2017 7:00 pm
4
Been thanked: 1 data

#18

Vin Ian 22, 2021 7:32 pm

romanucoco scrie:
Vin Ian 08, 2021 6:16 pm
Buna seara!
poate ma ajuta cineava va rog!
am o navigatie dedicata chinezeasca cumparat dupa aliexspress,model px3,a venit instalata cu igo 9 Basarsoft. a mers foarte bine pana acum 5 zile pana cand am schimbat harta 2019 el avand 2017 si vocea in romana ca nu avea.
Acum cand intru si ii dau o adresa merge bine pana in momentul cand incepe sa vorbeasca dispare imaginea pentru 5 -10 secune si apare inapoi,am oprit si sunetul am crezut ca are legatura cu ce am bagat eu dar tot asa face. cred ca este de la rezolutie dar softul este cel cu care a venit ea am modificat harta, poi etc.
multumesc!
intri la resetari din fabrica,apoi dupa ce o configurezi din nou,pentru ca se sterge tot,intri in manager instal si ai acolo aplicatii oem acolo gasesti din nou apk-ul Basarsoft,
Avatar utilizator
Kelu_1984
Mesaje: 54
Membru din: Mar Dec 13, 2016 11:13 pm
4
Has thanked: 25 ori
Been thanked: 1 data

#19

Dum Apr 11, 2021 9:37 am

Salutare , am un TRuckNav care i-a murit touchul (7") pe partea de jos a ecranului , ma gandeam ca o modificare din sys.txt paote il ppt face sa ruleze pe o parte din ecran,gen dreapta sus sau stanga.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4372
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3375 ori

Moderare

#20

Dum Apr 11, 2021 10:18 am

Poti incerca, in sys inlocuiesti linia [rawdisplay] cu asta:

[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:800x455/455x800:fullscreen"
screen_x=800
screen_y=455
screen_x2=455
screen_y2=800

Dupa modificare inainte de a porni iGO sterge folderul save.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
Kelu_1984
Mesaje: 54
Membru din: Mar Dec 13, 2016 11:13 pm
4
Has thanked: 25 ori
Been thanked: 1 data

#21

Dum Apr 11, 2021 3:39 pm

rcv64 scrie:
Dum Apr 11, 2021 10:18 am
Poti incerca, in sys inlocuiesti linia [rawdisplay] cu asta:

[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:800x455/455x800:fullscreen"
screen_x=800
screen_y=455
screen_x2=455
screen_y2=800

Dupa modificare inainte de a porni iGO sterge folderul save.
Am introdus linia in sys.txt si am șters fisierul save. Imi da eroarea asta:" failed to openfile:ui_igo\800_455\main_scheme.ui
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4372
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3375 ori

Moderare

#22

Dum Apr 11, 2021 4:02 pm

In folderul ux, daca nu ai il creezi, introduci arhiva asa cum este:
for_S8.rar
(3.26 MiB) Descărcat de 18 ori
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
Kelu_1984
Mesaje: 54
Membru din: Mar Dec 13, 2016 11:13 pm
4
Has thanked: 25 ori
Been thanked: 1 data

#23

Dum Apr 11, 2021 4:15 pm

rcv64 scrie:
Dum Apr 11, 2021 4:02 pm
In folderul ux, daca nu ai il creezi, introduci arhiva asa cum este:

for_S8.rar
Multumesc,dar cred ca am uitat sa specific de la inceput ,aparatul lureaza cu Windows CE.
deci imi da aceasi eroare,mi-am dat seama din folderu pe care l-ai uract ca tu vorbesti de android
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4372
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3375 ori

Moderare

#24

Lun Apr 12, 2021 5:47 am

ok, atunci inlocuieste data si sys din kitul tau cu cele din arhiva de la mine:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
Kelu_1984
Mesaje: 54
Membru din: Mar Dec 13, 2016 11:13 pm
4
Has thanked: 25 ori
Been thanked: 1 data

#25

Mar Apr 13, 2021 6:19 pm

rcv64 scrie:
Lun Apr 12, 2021 5:47 am
ok, atunci inlocuieste data si sys din kitul tau cu cele din arhiva de la mine:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


mulrumesc! dar tot nu vrea sa mearga. se deschide pe tot ecranul si acum doar ca se vede mai pixelat si tot nu pot activa optiunele din partea de jos a ecranului.
Avatar utilizator
danythedog78
Mesaje: 520
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
4
Has thanked: 286 ori
Been thanked: 613 ori

#26

Mar Apr 13, 2021 6:37 pm

Incearca pe rezolutie 480x272,o sa se vada mai mic pe tot ecranul.
Pune un data zip doar cu rezolutia asta si setezi rezolutia si din sys,poate functioneaza.
Imagine Igo primo nextgen >>>>>Aici

Totul despre igo

Pentru multumiri folositi butonulImagine
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4372
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3375 ori

Moderare

#27

Mie Apr 14, 2021 5:46 am

Asta i-am urcat mai sus, data si sys ptr. 480x272.
Intrebarea era daca a sters foldeul save, inainte de modificare?
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
Kelu_1984
Mesaje: 54
Membru din: Mar Dec 13, 2016 11:13 pm
4
Has thanked: 25 ori
Been thanked: 1 data

#28

Joi Apr 15, 2021 5:43 pm

rcv64 scrie:
Mie Apr 14, 2021 5:46 am
Asta i-am urcat mai sus, data si sys ptr. 480x272.
Intrebarea era daca a sters foldeul save, inainte de modificare?
am sters si folderul save si din data am sters toate rezolutiile ,in afara de 480x272 ...exact la fel se deschide pe tot ecranul si mult mai pixelat...
daniel-gabriel
Mesaje: 140
Membru din: Sâm Noi 11, 2017 8:17 pm
3
Has thanked: 270 ori
Been thanked: 81 ori

#29

Dum Mai 02, 2021 2:34 pm

Kelu_1984 scrie:
Joi Apr 15, 2021 5:43 pm
rcv64 scrie:
Mie Apr 14, 2021 5:46 am
Asta i-am urcat mai sus, data si sys ptr. 480x272.
Intrebarea era daca a sters foldeul save, inainte de modificare?
am sters si folderul save si din data am sters toate rezolutiile ,in afara de 480x272 ...exact la fel se deschide pe tot ecranul si mult mai pixelat...
Ai găsit cumva rezolvarea? Mersi
ganceanionut
Mesaje: 5
Membru din: Dum Feb 24, 2019 5:26 pm
2
Been thanked: 1 data

#30

Lun Iun 07, 2021 9:19 pm

Cretul scrie:
Lun Ian 04, 2021 3:42 pm
danythedog78 scrie:
Lun Oct 14, 2019 4:14 pm
am urcat data zip de pe navi cu android care functioneaza pe rez.1024x600
si un sys unde am modificat putin ce tine de sound
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Buna,
Se poate reface link-ul va rog.
Merci
Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo Android”