Buna ziua tuturor.
Are cineva vre-un cod de deblocare la AAAD APK , sau stie cum se deblocheaza acesta aplicatie, nu m-a lasat sa trag decat o alta aplicatie si acuma zice sa trec la AAAD Profesional, care trebuie platit sau cere un cod.
AAAD APK deblocare
-
- 7
- Has thanked: 19 ori
- Been thanked: 2 ori
-
- 7
- Has thanked: 39 ori
- Been thanked: 22 ori
Este un mail în aplicație dai mail acolo plătești 5€ și ai vers pro
-
- 7
- Has thanked: 19 ori
- Been thanked: 2 ori
Multumesc, am descarcat fisierul dar nu stiu ce sunt primele trei aplicatii, poti te rog sa-mi scrii despre ele!
- secuiu
- Moderator
- 7
- Has thanked: 229 ori
- Been thanked: 1187 ori
@costyn33l
de ce sa risti sa iti stric telefonul , plus ca lasi si pe altii sa umble prin el fara sa vrei , cel mai bine cumperi de la chinezii de pe aliexpress un android 13 AI box , ai full android 13 , slot de micro sd , slot sim card 4g , poti sa instalezi pe ea tot cea ce iti doresti si iti pastrezi datele de pe telefon safe
Eu asta am pe wv-ul meu cu MHI2 , am instalat pe cutiuta IPTV , tomtom cu live trafic , plus am atasat o telecomanda conectata la bluetooth ca sa nu fac urme pe ecran plus ca sunetul e mai puternic
asta am eu pe masina
de ce sa risti sa iti stric telefonul , plus ca lasi si pe altii sa umble prin el fara sa vrei , cel mai bine cumperi de la chinezii de pe aliexpress un android 13 AI box , ai full android 13 , slot de micro sd , slot sim card 4g , poti sa instalezi pe ea tot cea ce iti doresti si iti pastrezi datele de pe telefon safe
Eu asta am pe wv-ul meu cu MHI2 , am instalat pe cutiuta IPTV , tomtom cu live trafic , plus am atasat o telecomanda conectata la bluetooth ca sa nu fac urme pe ecran plus ca sunetul e mai puternic
asta am eu pe masina