Interfata 2 softuri

mitica07fbf
Mesaje: 151
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 104 ori
Been thanked: 24 ori

#1

Lun Oct 29, 2018 7:49 pm

Buna seara,ma poate ajuta cineva cu o interfata cu 2 softuri una pentru igo primo si cealalta igo truck pentru rez 800_480 pentru card din gps de 32 gb,multumesc frumos.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2656 ori

Moderare

#2

Mar Oct 30, 2018 5:32 am

Pai si nu poti folosi acelasi kit?Nu am inteles ce vrei sa faci.
mitica07fbf
Mesaje: 151
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 104 ori
Been thanked: 24 ori

#3

Mar Oct 30, 2018 5:44 am

lemax55 scrie:
Mar Oct 30, 2018 5:32 am
Pai si nu poti folosi acelasi kit?Nu am inteles ce vrei sa faci.
salut lemax55,nu era pentru mine ci pentru un coleg care este pe tir,vrea pe interfata ca a vazut la alt tirist ca pe unu avea igo primo cu tom.tom si pe celalalt igo primo si din imaginea care apare sa apese pe icon cu care este tom .tom sau primo,iam zis ca nu are nici un rost si sa le puna pe amandoua pe card si cand vrea sa intre in meniu si sa.si deschida pe care vrea,iam zis ca o sa cer la unu din colegi dupa acest forum,poate are cineva,eu unu folosesc kitul normal pe card si merge fff bine,nu stiu daca m-am facut inteles cu ce ar vrea colegu.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2656 ori

Moderare

#4

Mar Oct 30, 2018 5:49 am

Poate folosi acelasi kit cu harti tomtom si here folosind un mapchanger.
mitica07fbf
Mesaje: 151
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 104 ori
Been thanked: 24 ori

#5

Mar Oct 30, 2018 5:59 am

lemax55 scrie:
Mar Oct 30, 2018 5:49 am
Poate folosi acelasi kit cu harti tomtom si here folosind un mapchanger.
iam aratat si kitul cu mapchanger si el il vrea ca la cine a vazut,sti omu cand ii sare o biluta de la rotita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eu am incercat sa vada si el,ca dupa o sa zica ca nu am vrut,mssssss frumos si le doresc tuturor colegilor o zi superba ;) ;) ;) ;) ;)
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2656 ori

Moderare

#6

Mar Oct 30, 2018 6:33 am

@mitica07fbf ai o interfata mai jos
800_480.rar
(731.79 KiB) Descărcat de 213 ori
Pentru kitul cu harti tomtom pe card vei avea denumirea folder Primo si executabil Primo
Pentru kitul cu harti here pe card vei avea denumirea folder Primo1 si executabil Primo
Din navipath sau cum se numeste la el dai calea catre navigator>navigator.exe si ar trebui sa intre interfata.Daca merge mai putem sa"coafam" interfata daca nu-i place cum arata.
1111.png
costeld
Mesaje: 62
Membru din: Sâm Feb 11, 2017 4:36 pm
Has thanked: 283 ori
Been thanked: 21 ori

#7

Mar Oct 30, 2018 7:02 am

Super!!
mitica07fbf
Mesaje: 151
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 104 ori
Been thanked: 24 ori

#8

Mar Oct 30, 2018 7:07 am

mssssssssss fain,o sa incerc sa-i pun biluta la loc poate isi revine :P :P :P :P :P
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#9

Mar Oct 30, 2018 7:33 am

salut pt android multumesc

Moderator edit:
Ce-i cu androidul?
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#10

Mar Oct 30, 2018 8:08 am

un soft igo truck pt android multumesc
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2656 ori

Moderare

#11

Mar Oct 30, 2018 8:21 am

Cauta(posteaza) in sectiunea android si specifica ce dispozitiv ai.
mitica07fbf
Mesaje: 151
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 104 ori
Been thanked: 24 ori

#12

Mar Oct 30, 2018 6:50 pm

buna seara lemax 55,am copiat ce miai dat tu,se deschide interfata cu cele 2 icon dar cand apas pe unul din ele imi apare o casuta ce scrie asa in mesaj (Cannot fiind Primo,or onne of its components.Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries available.Ai idee unde ar fi problema? :( :( :(
Enigma31
Mesaje: 258
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 91 ori
Been thanked: 76 ori

#13

Mar Oct 30, 2018 7:26 pm

mitica07fbf mai jos iti voi lasa un link spre ceva ce cred ca ar fi pe placul tau sau al colegului care a vazut ce o fi vazut....Dezarhivezi si folderele le copiezi pe aparat si completezi Primo cu kitul care iti place tie cu hartile de la here si in folderul igo8 bagi alt kit cu hartile de la tom tom...Calea de unde sa citeasca hartile o dai din documentul sys la sectiunea folders,acolo adaugi linia cu primo,map de la here,respectiv card, igo8,map de la tomtom...Fiecare sys e independent in folderul si in kitul de care apartine...

https://www15.zippyshare.com/v/rN5fo3v2/file.html
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2656 ori

Moderare

#14

Mar Oct 30, 2018 9:10 pm

@mitica07fbf interfata este pentru card cu denumirea SDMMC,daca este pus in memoria interna sau denumirea cardului este alta,atunci trebuie modificat.
Kiturile iGO Primo se copiaza pe card alaturi de folderul navigator
Asa trebuie sa ai pe card
333.png
333.png (4.61 KiB) Vizualizat de 1945 ori
mitica07fbf
Mesaje: 151
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 104 ori
Been thanked: 24 ori

#15

Mie Oct 31, 2018 6:49 am

aceeiasi problema imi apare,eu am pus in sys.[folders]
buildings="SDMMC\iGO8\content\building"
dem="SDMMC\IGO8\content\dem"
maps="SDMMC\Mobilenavigator\IGO8\content\map"
poi="SDMMC\IGO8\content\poi"
speedcam="SDMMC\IGO8\content\speedcam"
Scrie răspuns

Înapoi la “Unlock-uri / interfete universale /diverse”