Unlock Card Becker Ready 70 lmu

florinetzu25
Mesaje: 98
Membru din: Lun Dec 19, 2016 7:26 pm
Has thanked: 23 ori
Been thanked: 2 ori

#1

Lun Noi 06, 2017 1:58 pm

Salutare,

Ma poate ajuta cineva cu un unlock de pe card pentru modelul din Becker Ready 70LMU ?

Multumesc anticipat
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2670 ori

Moderare

#2

Mie Noi 08, 2017 7:46 am

@florinetzu25 testeaza,copiezi pe card fisierele din arhiva>daca porneste punem si kitul primo
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
florinetzu25
Mesaje: 98
Membru din: Lun Dec 19, 2016 7:26 pm
Has thanked: 23 ori
Been thanked: 2 ori

#3

Vin Noi 24, 2017 9:36 am

Salut, din pacate nu mai sunt in posesia aparatului.
Multumesc pentru ajutor.
gabrigabriel2312
Mesaje: 11
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 1:50 pm

#4

Dum Mar 04, 2018 4:05 pm

salutare.am un becker 6s CE as dori un unlock SI UN PRIMO TRUCK.DACA MA PUTETI AJUTA.VA MULTUMESC.FACETI O TREABA DE MILIOANE AICI
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2670 ori

Moderare

#5

Dum Mar 04, 2018 4:09 pm

gabrigabriel2312
Mesaje: 11
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 1:50 pm

#6

Dum Mar 04, 2018 5:30 pm

am incercat acel unlock dar nu imi merge igo...nu stiu ce sai fac.solutii???multumesc
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2670 ori

Moderare

#7

Dum Mar 04, 2018 5:33 pm

Ce eroare primesti,detalii????
gabrigabriel2312
Mesaje: 11
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 1:50 pm

#8

Dum Mar 04, 2018 5:55 pm

mi spune ca nu gaseste primo sau unul din componente.iam dat mai multe denumiri exct ca la postul unde mai trimis si aceeasi eroare
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3971
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2806 ori

Moderare

#9

Dum Mar 04, 2018 5:58 pm

Nu-l gaseste ptr. ca trebuie pus pe card sub forma Primo Truck/Primo.exe
Setarea este facuta ptr. card cu denumirea SDMMC.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2670 ori

Moderare

#10

Dum Mar 04, 2018 6:04 pm

Conecteaza aparatul la PC si intri in folder navigator>>Main>aici inlocuiesti fisierul navigator.ini cu cel din arhiva de mai jos
nav.rar
(820 Octeţi) Descărcat de 101 ori
Kit primo,folderul se copiaza pe card
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
gabrigabriel2312
Mesaje: 11
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 1:50 pm

#11

Dum Mar 04, 2018 6:54 pm

SCUZAMA DAR NU GASESC FISIERUL DE CARE AI SPUS IN NAVIGATOR
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2670 ori

Moderare

#12

Dum Mar 04, 2018 7:00 pm

Este vorba despre unlock,acel folder
gabrigabriel2312
Mesaje: 11
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 1:50 pm

#13

Dum Mar 04, 2018 7:18 pm

MULTUMESCAM REUSIT SA BAG PRIMO SI SA INTRU IN EL DAR ACUM IMI DA EROARE CAND VREAU SA INTRU IN BECKER NAVIGATIE.THIS APPLICATION FAILED TO START LAST TIME,DO YOU WANT TO RESET TO FACTORY DEFAULTS AND LOSE ALL YOUR POIS TRACKS AND SETINGS?NU STIU CE SAI FAC
Vezi ca a ramas tasta caps lock blocata.
gabrigabriel2312
Mesaje: 11
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 1:50 pm

#14

Lun Mar 05, 2018 8:09 am

se poate face ceva sa pastrez si softul becker.va multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3971
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2806 ori

Moderare

#15

Lun Mar 05, 2018 8:52 am

Becker-ul original de pe flash trebuie redenumit in navigator1/navigator. Unlockul este functional cu softul original pe flash si Primo pe card.
Scrie răspuns

Înapoi la “Unlock-uri / interfete universale /diverse”