Va salut cu respect,
Ma puteti ajuta va rog cu un firmware pt. Lodestar LS-XXL (800x480/8GB RAM Flash), cu urmatoarele caracteristici:
ROM version: V.912S.821100.190425.8G (Probabil din 25 Aprilie 2019)
App Version: V3.2AF-NUI20-HD-EN
System ID: 0018e420 - 09000000 - 00000000- 00000001
Necesita un reflash datorita erorii ,,Open Serial Port Error" specifice chip-urilor Mediatek/MSTAR.
Multumesc!
Firmware pt. Lodestar LS-XXL / V.912S.821100.190425.8G
-
- 2
- Has thanked: 6 ori
- Been thanked: 310 ori
Salut ! Vezi daca iti merge asta :
. Dezarhivezi pui pe card-alimentezi GPS -dai reset ! Daca nu-ti merge din prima mai dai reset odata ! BaftaL-am flashuit. E un alt sistem (interfata) fata de precedentul.
S-a instalat, s-a conectat la receptorul GPS (in GPS Info), problema e ecranul care pare "deplasat" (apas pe o iconita, si ia comanda - iconita de alaturi). Nici nu am putut seta calea de navigare (navipath) pentru a testa softul. Banuiesc ca ar fi fost aiurea si daca intram in Primo (la tastarea de adrese/litere).
De mentionat: Aparatul e de 9 inch (nu de 7)
Am atasat o poza cu sistemul precedent (aproximativ, nu e poza facuta de mine).
S-a instalat, s-a conectat la receptorul GPS (in GPS Info), problema e ecranul care pare "deplasat" (apas pe o iconita, si ia comanda - iconita de alaturi). Nici nu am putut seta calea de navigare (navipath) pentru a testa softul. Banuiesc ca ar fi fost aiurea si daca intram in Primo (la tastarea de adrese/litere).
De mentionat: Aparatul e de 9 inch (nu de 7)
Am atasat o poza cu sistemul precedent (aproximativ, nu e poza facuta de mine).
-
- 4
- Has thanked: 845 ori
- Been thanked: 330 ori
pai de ce nu-i scrii un mesaj/telefonezi celui care le-a vandut ?
era din Botosani cred...sa-ti trimita un firmware original. incercarile de scriere de firmware oarecare poate duce la o "caramida" tinuta in dulap pentru totdeauna.
era din Botosani cred...sa-ti trimita un firmware original. incercarile de scriere de firmware oarecare poate duce la o "caramida" tinuta in dulap pentru totdeauna.
-
- 2
- Has thanked: 6 ori
- Been thanked: 310 ori
La tine problema e la display se pare ! FW ul ala ar fi trebuit in mod normal sa ti mearga ! SI la cate sute de FW am schimbat la seriile cu 2531 pot spune ca nu prea ai ce caramizi sa faci din GPS - eventual nu ai o baza prea mare de FW
Exceptii pot apare la Evolio eventual dar alea-s renumite ca s proaste... Daca vrei sa mai experimentezi iti mai dau FW uri dar decalibrarea mai mult ca sigur ca nu va disparea...

Vezi aici, acesta ar trebui să se potrivească viewtopic.php?f=68&t=4121rosal10 scrie: ↑Sâm Ian 09, 2021 6:06 pmVa salut cu respect,
Ma puteti ajuta va rog cu un firmware pt. Lodestar LS-XXL (800x480/8GB RAM Flash), cu urmatoarele caracteristici:
ROM version: V.912S.821100.190425.8G (Probabil din 25 Aprilie 2019)
App Version: V3.2AF-NUI20-HD-EN
System ID: 0018e420 - 09000000 - 00000000- 00000001
Necesita un reflash datorita erorii ,,Open Serial Port Error" specifice chip-urilor Mediatek/MSTAR.
Multumesc!
Date de navigare Lodestar LS-XXL
Multumesc. Daca mai ai niste FW-uri pentru specificatiile din primul post (cu mentiunea ca e varianta de 9 inch), am sa le incerc!Daniel Cristea scrie: ↑Dum Ian 10, 2021 1:37 pmLa tine problema e la display se pare ! FW ul ala ar fi trebuit in mod normal sa ti mearga ! SI la cate sute de FW am schimbat la seriile cu 2531 pot spune ca nu prea ai ce caramizi sa faci din GPS - eventual nu ai o baza prea mare de FWExceptii pot apare la Evolio eventual dar alea-s renumite ca s proaste... Daca vrei sa mai experimentezi iti mai dau FW uri dar decalibrarea mai mult ca sigur ca nu va disparea...
LE:
Am sa incerc si FW lui Marat66. Sa vedem...
PS: GPS-ul nu este al meu, nu stiu de unde a fost cumparat / cum a fost/ cine l-a mai ,,manevrat”. Oricum, inainte de reflash-ul ROM-ul, ecranul era ok (dar cu problema Open Serial Ports Error - specifice chip-ului). Acum, receptorul e ok, dar comenzile ecranului sunt deplasate (la dreapta ...)
- ablbd
- Moderator
- 4
- Has thanked: 38 ori
- Been thanked: 678 ori
Iti mai dau si eu spre testare 2 fw 800x480, 256M ram, ecran capacitiv. Important este sa nu iti ceara calibrare pentru ca este aproape imposibil de calibrat corect un ecran capacitiv cu "creioanele" capacitive curente sau cu degetul.
Utilitare:
PC 32/64biti: Clonare carduri.
WinCE: NDunmCE5 si NDumpCE6, LLDumpCE6, Clone Tool, Mio Lock/Unlock.
PC 32/64biti: Clonare carduri.
WinCE: NDunmCE5 si NDumpCE6, LLDumpCE6, Clone Tool, Mio Lock/Unlock.