Firmware mio c720

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 328 ori

#16

Sâm Noi 14, 2020 4:03 pm

Am testat cu mai multe modificari in sys dar fara efect.
Indiferent de sistemul de navigare porneste direct pe port1 baud 57600 ,si la iesire taie conexiunea la sateliti.
Am pus si sistemul lui mireo si cu asta face la fel intra direct pe port1 baud 57600.
Si dupa ce ies din el la fel nu mai vede sateliti.
Nu tine cont ce pun eu in sys.

Va multumesc mult pt ajutorul acordat
il declar decedat din cauze necunoscute.
:D :D
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 663
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 911 ori

Moderare

#17

Sâm Noi 14, 2020 6:00 pm

iti trebuie un script cu care sa dai kill la CLMApp.exe inainte de a executa igo primo , CLMApp.exe se afla in windows

@irinuca se pricepe la mortscript
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 328 ori

#18

Sâm Noi 14, 2020 6:31 pm

Multumesc pt. sfat am sa apelez la colegul "irinuca " nu stiu sa fac un script sunt departe de asta.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 663
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 911 ori

Moderare

#19

Sâm Noi 14, 2020 6:35 pm

unde si sub ce forma ai instalat igo ?
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 328 ori

#20

Sâm Noi 14, 2020 6:46 pm

Am pus igo direct in flash calea am dat-o din miomap si direct si cu interfata.
Am pus si pe card cu un unlock pe card si cu directionare unlock din flash.
Am pus si soft de navigare mireo si la fel face.
Cu toate versiunile de fw de mio.
Am pus si fw de medion si la fel.
Inainte sa intru in igo intra ceva care seteaza port 1 baud 57600..
Normal cand intri in igo trebuie sa caute portul si dupa aceea semnal .
Pot sa pun orice in sys nu tine cont.
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#21

Dum Noi 15, 2020 9:55 am

Mai intai de toate, exista CLMApp.exe in Windows ?
Din cate tin minte, acesta NU e la aparate seria C.

Ar trebui sa rulezi TaskManager sa vezi daca ruleaza acest proces.

Ai aici script .
Trebuie editat iGO_script.mscr linia
Run("\partitie\primo\primo.exe")
conform cu url lui primo ( partitie , folder, executabil ) .

Poti incerca si unlock .
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 344
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
3
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 649 ori

Moderare

#22

Dum Noi 15, 2020 10:05 am

In mod sigur exista CLMApp.exe atit in C520 cit si in c720.
Porturile sint organizate cam asa: com2: GPS, com1: TMC si com9: activesync.
Mai are un port splitter intern accesibil prin vsp0: ... vsp5:, toate redirectioneaza catre com2: (GPS). Poate ca ar trebui setat in igo oricare dintre aceste "vsp"-uri
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#23

Dum Noi 15, 2020 10:11 am

Acu, daca ai deschis discutia, parca am avut o asemenea problema.

Incearca sa pui in sys.txt :
[gps]
baud=57600
port=1
portname_template="VSP%d:"

sau

[gps]
port=2
baud=57600
portname_template="VSP%d:"

sau

[gps]
port=2
baud=57600
portname_template="VSP%d:"
source="nmea"

Si asta o linie interesanta
[gps]
source="virtserial"

Poti investiga si SYS.TXT aplicatiei originale.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 328 ori

#24

Dum Noi 15, 2020 4:05 pm

Am testat cu fiecare modificare pe rand in sys fara efect
-am copiat din sys original tot asa face
-am folosit pt. probe un igo 8
-cu el cand dau cautare i-mi gaseste 0/38400
-am folosit igo cu rulare directa din flash fara interfata
Nu am reusit sa pornesc scriptul, nu am inteles cum sa il pun in flash .

Am incarcat aici continut flash
si o salvare cu CE comander la windows si fw care e acum pe aparat
https://gofile.io/d/QidDgV

astea sunt procesele care ruleaza :
20201115_172719.jpg
20201115_172754.jpg
Fişiere ataşate
20201115_172808.jpg
Ultima oară modificat Dum Noi 15, 2020 8:29 pm de către ady1979, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#25

Dum Noi 15, 2020 7:40 pm

Vad un Miomap.exe
Incearca sa-l opresti.
Ar trebui sa lansezi scriptul care la randul lui porneste iGO.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 328 ori

#26

Dum Noi 15, 2020 8:27 pm

Procesul de miomap exe apare ca am dat calea din miomap catre CE comander sa pot rula task maneger.

nu am inteles unde sa pun scriptul.

cu ce program pot edita iGO_script.mscr linia
Run("\partitie\primo\primo.exe")
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4175
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3128 ori

Moderare

#27

Lun Noi 16, 2020 6:04 am

Cu Notepad....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 344
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
3
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 649 ori

Moderare

#28

Lun Noi 16, 2020 9:47 am

Ar fi mai util sa vedem procesele care ruleaza pentru ca nu toate executabilele active apar in lista de "task"; ne intereseaza indeosebi daca este sau nu activ acel CLMApp.exe.

Dupa ce editezi calea catre primo, poti executa scriptul in doua feluri:
-din memoria interna: copiezi fisierele de la irinuca in My Flash Disk\Program Files\ si redenumesti scriptul+exe aferent in MainShell; pare sa aiba prioritate fata de MioMap.exe
-de pe card: copiezi fisierele in radacina si redenumesti script+exe in MioAutoRun
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 328 ori

#29

Lun Noi 16, 2020 12:18 pm

Multumesc.
Am testat ambele variante
-din flash nu pare sa ia in considerare
scriptul chiar dupa redenumire
-de pe card da urmatoatea eroare :
20201116_134700.jpg
Am postat mai sus ce procese sunt active.
Mai e o alta cale sa vezi procese active ?

Exista vreo cale sa scrii aparatul total din nou ?

(Nu e nici-o problema daca e posibil se defecteze complet )
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#30

Lun Noi 16, 2020 2:08 pm

Tu ai rulat MortScript.exe.
Trebuie sa rulezi iGO_script.exe ( care trebuie sa aiba si iGO_script.mscr ) .
Scrie răspuns

Înapoi la “ROM Dump/ Firmware/ recuperare orice model”