Firmware mio c720

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 327 ori

#1

Vin Noi 06, 2020 5:56 pm

Salutare colegi am si eu o problema cu acest model de mio .

-cand instalez FW merge doar pana la 77% si apare urmatoarea eroare

'' BP_WriteData FALSE ''

-indiferent cu ce versiune de FW pt modelul asta am incercat da aceeasi eroare
- ramane blocat la 77%
-aparatul e trecut acum pe ''super user mod'' si nu mai am acces la flash.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 327 ori

#2

Mar Noi 10, 2020 10:38 am

Intrun final a aceptat un Fw de mio c520
Probabil are carcasa schimbata deaceea nu ruleaza fw de mio c720.
Dar acum am urmatoarea problema :
Dupa ce se conecteaza la sateliti prima oara daca ies din igo nu se mai conecteaza indiferent cat il las.
Exista vreun program ceva sa opresc acest proces ?
Am vazut in meniul albastru si alte optiuni care probabil au nevoie de un program ceva sa le poti folosi.
Va multumesc anticipat.
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 193
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
3
Has thanked: 119 ori
Been thanked: 136 ori

#3

Mie Noi 11, 2020 10:22 am

Buna!
@ady1979, părerea mea este că ar trebui să rulați c720 FW acum, am găsit unul, vă rog să verificați:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 327 ori

#4

Mie Noi 11, 2020 1:26 pm

Multumesc .
Am testat si aceste fw
Tot asa se blocheaza la 77%
Acum am pus un Fw de MIO C 320b
Ruleaza ok,dar la fel :
Se conecteaza prima oara la sateliti si dupa ce ies din igo nu se mai conecteaza .
Trebuie sa resetez gps sa se conecteze din nou.
atasez poze cu minunea asta de gps.
20201111_131845.jpg
20201111_132306.jpg
20201111_131859.jpg
Fişiere ataşate
20201111_132843.jpg
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 557
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2266 ori
Been thanked: 1132 ori

Moderare

#5

Mie Noi 11, 2020 3:20 pm

Asta am eu :
C720_EEUT_ROM_R02.3.9913.1018
C720t_NA_ROM_R05.3.9905.0912
In principiu, imaginea afisata la potnire trebuie sa se regaseasca in numele fw.
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 193
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
3
Has thanked: 119 ori
Been thanked: 136 ori

#6

Mie Noi 11, 2020 5:08 pm

@ady1979, nu exact la fel, dar vezi dacă e bine, c720.ROM.Mantas415A_CE_EEU_R39:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
... *.nb0 conform datelor sale = Mantas415_A43
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 327 ori

#7

Mie Noi 11, 2020 5:59 pm

Va multumesc
Cand ajung acasa testez aceste Fw si revin.
E foarte rezistent acest model de mio,
am testat pe el Firmware de la toate modele de mio care le am, si inca e in viata.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 327 ori

#8

Joi Noi 12, 2020 7:31 am

Am testat si aceste Fw
-cu cele doua ale cole colegului "irinuca" ramane la fel la 77%
- cu cel de la colegul" varju" zice ca nu poate gasi imaginea winCE.
Am mai testat pe el un fw de medion 4420 si il recunoaste.
I-am facut sa ruleze igo (fara sunet) dar tot asa face nu se mai conecteaza la sateliti dupa ce iesi din igo .
Probabil mai ramane vre-o partitie neformatata s-au alceva.
Poate maestrul "ablbd" s-au un alt coleg ne poate lamuri ce se intampla.
20201112_091518.jpg
20201112_091549.jpg
Fişiere ataşate
20201112_091447.jpg
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 193
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
3
Has thanked: 119 ori
Been thanked: 136 ori

#9

Joi Noi 12, 2020 11:33 am

Din păcate, nu mai am idei... Imagine

Wow, am găsit un altul, realizat de Maestrul Ablbd - C720B ROM:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
vă rugăm să-l testați, de asemenea conform datelor sale = Mantas415_A43
Ultima oară modificat Joi Noi 12, 2020 12:26 pm de către varju, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 327 ori

#10

Vin Noi 13, 2020 12:12 pm

Am testat si acest fw , tot asa ramane blocat la 77%.
Nu vrea sub nici-o forma sa acepte fw de mio c720 ,c720b
Am pus pe el fw de mio c520 si c320 ruleaza cu mai multe versiuni de fw pt aceste modele.
Dar la fel se comporta
Dupa ce ies prima oara din igo nu se mai conecteaza la sateliti.
Am incercat cu Ce comander sa inlocuiesc in windows
exe de "mp3 "si exe de "start "cu un unlock sa nu mai intre interfata lui dar nu i-mi da voie sa salvez modificarea.
Varianta asta cu inlocuie am mai folosito la navigon cand nu gasea receptorul gps cu igo,
Inlocuiam "ManualReader" cu un kit de igo.
Va multumesc
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 193
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
3
Has thanked: 119 ori
Been thanked: 136 ori

#11

Vin Noi 13, 2020 4:50 pm

Diavolul s-a ascuns în acel dispozitiv... :?: :evil:
Ai vorbit cu maestrul Ablbd?
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 327 ori

#12

Vin Noi 13, 2020 5:00 pm

Nu stiu daca a vazut colegul" ablbd"
Rezista eroic acest gps la cate fw am testat pe el
:twisted: :twisted: :o :o :D :D
Cred ca a inceput sa ai placa sa pun in fiecare zi mai multe Fw :D :D
La alte modele era mort de mult.
Ultima oară modificat Vin Noi 13, 2020 5:06 pm de către ady1979, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 193
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
3
Has thanked: 119 ori
Been thanked: 136 ori

#13

Vin Noi 13, 2020 10:00 pm

Vă respect perseverența! Imagine Imagine

Ce zici de În ceea ce privește testarea Navman S50, specificațiile sale arată o potrivire de 90% cu Mio C720
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Vin Noi 13, 2020 10:44 pm de către varju, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 343
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
3
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 648 ori

Moderare

#14

Sâm Noi 14, 2020 7:39 am

C520 si c720 sint identice, au acelasi FW. Colectia mea cuprinde 7fw de c520 si 3 de c720, dar daca ai gasit ceva cu care merge este ok. Totusi ar fi bine sa folosesti un fw mio ca sa mearga si sunetul. Pentru a scapa de ecranul albastru poti folosi si mio lock/unlock din semnatura.

Parerea mea este ca problema este la iGo care, la iesire, opreste cumva portul com2:. Poate ca ceva prin sys.txt ar putea rezolva activarea portului dar nu te costa nimic sa faci un test si cu Navigon. O alta idee ar fi sa folosesti un port splitter in care sa setezi pentru igo alt port la alegere cu exceptia com9:, care este folosit de catre activesync. Evident ca in sys.txt vei seta portul ales, insa ramine problema sa executi port splitterul inainte de igo cu un mic script.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 686
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
3
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 223 ori
Been thanked: 327 ori

#15

Sâm Noi 14, 2020 8:36 am

Problema lui e cand rulez pt prima oara igo
Ceva seteaza aparatul direct pe un port 1 cu 57600

Normal ar fi sa caute intai portul si dupa aceea sa gaseasca semnalul gps.
El intra direct pe 1cu 57600
Indiferent ce trec eu in sys inainte de prima pornire.
Am incercat si cu o interfata pe care o folosesc la anumite gps navigon cu port spliter la pornire igo dar e setat pt. Un alt port si nu gaseste receptorul gps
Nu stiu cum pot sa modific in acest script sa pun 1cu 57600 s-au un alt port care merge la acest mio
Scrie răspuns

Înapoi la “ROM Dump/ Firmware/ recuperare orice model”