Pagina 5 din 5

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Vin Noi 22, 2019 10:20 am
de ablbd
Sint ok, se dezarhiveaza cu 7zip

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Vin Noi 22, 2019 4:39 pm
de ic52
Am reusit sa dezarhivez cu 7zip,am pus cele 3 fisiere:YFAPP.WZP de 8703kb,YFormat.fmt de 1kb si YFUpdate de 259kb pe un card SD de 1gb,formatat FAT cu windows XP,l-am introdus in aparat,i-am dat reset,a pornit cu logo EVOLIO si asa ramane,de cum nu ar vedea cardul si niciun semn de activitate,nu misca nimic pe ecran.Ce ar mai fi de incercat?Oricum va multumesc pt.ajutor si poate mai aveti idei,seara buna!

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Vin Noi 22, 2019 5:34 pm
de ablbd
Va trebui sa pui FW complet PT08, card de 1GB, alimentare externa

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Vin Noi 22, 2019 8:08 pm
de ic52
Am descarcat si pus cele 13 fisiere,primul fiind copiat fisierul UPD (vedeti in poza atasata facuta de pe card),pe un card de 1gb,care a fost folosit si formatat inital in aparat foto CANON si care isi pastreaza si in continuare denumirea CANON_DC(are vreo importanta acest lucru?),dupa care l-am reformatat FAT, inainte de copierea fiserelor ,cu windows XP.Am introdus cardul astfel pregatit in aparat,conectat la sursa externa si restart.A aparut logo-ul EVOLIO si nu mai face nimic,nu stiu ce nu e bine,unde gresesc,sau intradevar aparatul este compromis hardware?

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Vin Noi 22, 2019 8:10 pm
de ic52
poza cu fisierele

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Sâm Noi 23, 2019 3:44 pm
de ic52
Am masurat si tensiunile pe pinii soclului,cu cardul microSD introdus in soclu:pe toti pinii indica 3,3v,mai putin pe pinii 5 si 6,unde sant 0v,d
aca este relevanta aceasta masuratoare pt.functionarea aparatului.

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Dum Noi 24, 2019 10:03 am
de ablbd
Formateaza cardul cu "HP USB Disk Storage Format Tool" (cauta pe net, programul este gratuit si portabil = nu se instaleaza ci doar despacheteaza intr-un folder la alegere). Pune cardul mic in PC, executa HPUSBFW.EXE, sterge "Voume label" care pe cardul tau este in prezent CANON_DC si formateaza FAT(16). Resoftarea nu pleaca daca volumul/cardul are denumire si probabil nici daca formatezi din win7 sau mai sus!

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Dum Noi 24, 2019 7:50 pm
de ic52
Buna seara d-le ABLBD,am reusit,cu succes,sa instalez FW de la pastul 63 ,urmand indicatiile dvs.foarte pretioase de la postul 67,incat am un aparat perfect functional,ca nou,cu meniul:navigatie,setari,aplicatii si multimedia active,pt care va sant profund recunoscator.Pentru al putea utiliza ,va rog sa-mi aratati ce pasi sa urmez, sa instalez un program de navigatie GPS.Am descarcat si pus pe un card de 8gb ,folderul iGO_HERE_europe_2019_Q2 cu marime de 6,5gb (aparatul are doar FLSH 4G DDR 128M) si nu stiu cum trebuie sa procedez mai departe.Din setari la informatii am aflat ca este un EVOLIO PRECISO HD HK50,cu OS:84HMC-L2....,App:AF20121......,UUID:41543....,la Config.Navi imi apare:\residentflash\evolio\evolio.exe si in continuare un patrat cu 3 puncte in el,daca-l accesez se deschide un ecran gol,iar in partea de sus doar semnul \ ,poate sant relevate aceste date.Multumesc mult,stima!

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Joi Noi 28, 2019 3:03 pm
de ic52
Am reusit,pana la urma,sa instalez programul de navigatie GPS: IGO PRIMO TRUCK,pe care l-am gasit pe forum si functioneaza,dar nu gaseste satelitii, o mai fi ceva setari anume sau,din ce am citit pe forum,FW-ul (cel din postul 63,pt MSB2521,pe care l-am pus in aparat) nu este adecvat aparatului in situatia ca nu gaseste satelitii?Inainte de instalarea programului de navigatie am intrat in meniu:setari\aplicatii\Receptor GPS,dar nu imi arata ca a gasit vreum satelit ,verificarea am facut-o afara.Va rog sa ma ajutati sa pot rezolva problema,multumesc.

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Sâm Noi 30, 2019 2:13 pm
de ablbd
Am testat pe o placa MSB2521 acest ROM cu o interfata generoasa stil IPhone, contine tot ce potential ai avea nevoie. Placa de test vede sateliti.

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Dum Dec 01, 2019 7:47 am
de ic52
ablbd scrie:
Sâm Noi 30, 2019 2:13 pm
Am testat pe o placa MSB2521 acest ROM cu o interfata generoasa stil IPhone, contine tot ce potential ai avea nevoie. Placa de test vede sateliti.
In sfarsit,am reusit sa pun acest ROM,functioneaza perfect pe aparatul meu,vede satelitii.Ar mai fi o mica problema cu acest FW:daca-l opresc cu alimentare externa pusa ,apare un ecran cu simbolul baterie care se incarca si nu se mai stange dupa cateva secunde cum ar trebui.La fel se intampla daca aparatul este oprit si-l alimentez extern,apare simbolul baterie care incarca si la fel nu se mai stange.S-ar putea remedia aceasta problema?Va multumesc incaodata,mi-ati fost de mare ajutor,multa sanatate sa aveti!

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Dum Dec 01, 2019 8:42 am
de ablbd
Asa este modelul, nu am ce sa-i fac. Romurile pentru MSB2521 sint de prima generatie si departe de a fi perfecte.

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Dum Dec 01, 2019 9:05 am
de ic52
ablbd scrie:
Dum Dec 01, 2019 8:42 am
Asa este modelul, nu am ce sa-i fac. Romurile pentru MSB2521 sint de prima generatie si departe de a fi perfecte.
Am mai observat ca nici bateria nu se incarca,ramane la valoarea avuta anterior,cu toate ca pe simbolul bateriei apare manifestarea de incarcare dar nu creste procentul.cu FW de la postul 63,aceste manifestari nu se produceau,singura problema era ca nu vedea satelitii.Am sa incerc cu alta baterie,poate a cedat.

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Dum Dec 01, 2019 7:03 pm
de ablbd
Mai incearca si alte romuri, ti-am urcat aici 4 variante, incepe cu 2618 apoi 84H. Daca nici aici nu gasesti ceva ce se potriveste 100% atunci ghinion, eu mi-am epuizat resursele si va trebui sa cauti in alta parte.

Re: Firmware pentru Evolio Preciso HD?

Scris: Lun Dec 02, 2019 10:51 am
de ic52
ablbd scrie:
Dum Dec 01, 2019 7:03 pm
Mai incearca si alte romuri, ti-am urcat aici 4 variante, incepe cu 2618 apoi 84H. Daca nici aici nu gasesti ceva ce se potriveste 100% atunci ghinion, eu mi-am epuizat resursele si va trebui sa cauti in alta parte.
Am incercat primul ROM: 2618,sa instalat perfect ,vede satelitii si incarca si bateria.Va multumesc pt. tot ce a-ti facut pt. mine,cu solutii si ideii de la un specialist,asa cum putini sant,in rezolvarea problemei.Multa sanatate sa aveti!