Firmware Blaupunkt TravelPilot 73 EU LMU
Pune-i update-ul de aici, e WNRO pt modelele TP43², TP 53 Gamma CE/EU, TP 53² CE/EU, TP 55 Active CE/EU/ T/C, TP 65 Active CE/EU T/C, TP 73² CE/EU, TP 74² T/C, TP 63 CE/EU/Gamma
https://www.gpszone.ro/download/file.php?id=3277
https://www.gpszone.ro/download/file.php?id=3277
Salut, am reusit sa intorc din morti dupa zile de chin un Travel Pilot 73 EU LMU cu FW atasat. Este singura combinatie care a mers pe acest hardware deosebit si minunat. Are un shell de stil mai vechi dar functional.
Pentru a seta navipath trebuie sa adaugi path-ul in unul din cele trei fisiere Shell.ini pe care le vei gasi in rezidentflash dupa ce il conectezi la PC si corespund cu cele trei iconite de lansare din interfata.
Daca pui Soft.exe in folder Soft de exmplu in memoria aparatului, shell.ini trebuie sa contina fara ghilimele:
"ResidentFlash\Soft\Soft.exe"
Atentie, cand conectezi aparatul la USB va trebui sa alegi de pe ecran modul de conectare: pentru incarcare sau transfer date de pe cele doua iconite ce apar pe ecran. (specific pentru ca mie mi-a mancat cateva secunde inutile din viata pentru ca sa imi dau seama
)
Pentru a seta navipath trebuie sa adaugi path-ul in unul din cele trei fisiere Shell.ini pe care le vei gasi in rezidentflash dupa ce il conectezi la PC si corespund cu cele trei iconite de lansare din interfata.
Daca pui Soft.exe in folder Soft de exmplu in memoria aparatului, shell.ini trebuie sa contina fara ghilimele:
"ResidentFlash\Soft\Soft.exe"
Atentie, cand conectezi aparatul la USB va trebui sa alegi de pe ecran modul de conectare: pentru incarcare sau transfer date de pe cele doua iconite ce apar pe ecran. (specific pentru ca mie mi-a mancat cateva secunde inutile din viata pentru ca sa imi dau seama

- Marat66
- 5
- Has thanked: 137 ori
- Been thanked: 178 ori
Multumesc!! firmware-ul a reînviat navigatorul, după cum îl înțeleg, firmware-ul din navigatorul Explay SLS7. Am pus acest meniu, funcționează bine. Dar oricum, ar fi mai bine să găsiți firmware-ul original sau LLDump pe acest navigator.
► Show Spoiler
- ady1979
- 8
- Has thanked: 642 ori
- Been thanked: 881 ori
Salutare colegi ma puteți ajuta va rog cu ceva Firmware pt. Un blaupunkt 54
S-au dacă aveți ceva versiuni china care e posibil sa mearga pe placa asta.
Am pus un fw de blaupunkt 54 truck și cu acesta nu mai găsește portul gps
Am mai pus unul de blaupunkt 63 ,e unu cu meniu în limba rusa ,cu asta găsește portul dar se mișcă greoi și are un meniu complex.
Va mulțumesc.
S-au dacă aveți ceva versiuni china care e posibil sa mearga pe placa asta.
Am pus un fw de blaupunkt 54 truck și cu acesta nu mai găsește portul gps
Am mai pus unul de blaupunkt 63 ,e unu cu meniu în limba rusa ,cu asta găsește portul dar se mișcă greoi și are un meniu complex.
Va mulțumesc.