Firmware 2Drive GPS505

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#1

Vin Ian 25, 2019 6:42 am

Are cineva un FW pentru acest model?
MSTAR MSB2531,800 Mhz,RAM 128,ecran capacitiv(IPS)5 inch,800x480.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 475
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
4
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 1185 ori

#2

Vin Ian 25, 2019 7:53 am

Ai mai jos, pt 2drive de 5, din ce stiu nu este model de 2drive de 5 cu 256 ram si 8gb intern, celel de 5 sunt toate cu 128 si 4gb, stiu ca am folosit acest firmware.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#3

Vin Ian 25, 2019 8:01 am

Merci,dar acesta este pentru 480x272.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 475
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
4
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 1185 ori

#4

Vin Ian 25, 2019 8:03 am

Ai dreptate, acum am vazut, scuze.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 475
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
4
Has thanked: 173 ori
Been thanked: 1185 ori

#5

Vin Ian 25, 2019 8:05 am

Asta este pt 2531, 800x480, dar nu stiu daca e pt 4 sau 8 gb.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#6

Vin Ian 25, 2019 8:27 am

Nu merge.
Daniel Cristea
Mesaje: 263
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
2
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 311 ori

#7

Vin Ian 25, 2019 10:08 am

Salve ! Incearca unul din aceste FW uri :
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#8

Sâm Ian 26, 2019 5:29 am

Salut @Daniel Cristea.Este functional cel din din folderul 2.Primul(folder 1)merge si acela,problema este ca touchscreen-ul se activeaza singur fara sa apas pe el si este cam decalibrat.Pacat ca meniul arata frumos ceva de genul ca la aparatele Junsun.Daca mai ai ceva asemanator sunt dispus sa testez.
Acest aparat mi-a fost donat de catre un coleg de munca si are o problema la display.Partea de sus cam 5mm nu reactioneaza la atingere,l-am desfacut dar tot nu imi dau seama unde ar fi problema.
LE.
Cel din folderul 2 este cam decalibrat,cred ca este cel de 7" cu BT.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#9

Dum Ian 27, 2019 6:04 am

Din FW-ul de 7"si o salvare facuta cu LLDumpCE6 de la un alt gps(Sat Nav G505) cu ecran 5"capacitiv a iesit unul functional,dar problema celor 5mm persista si cred ca este ecranul de vina,alta idee nu am.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Mai jos sunt fisierele pe care le-am copiat in FW-ul de 7"
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 360
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 682 ori

Moderare

#10

Dum Ian 27, 2019 7:35 am

Vad ca romul functional este unul Cortex A7 de tip Mediatek(912S), asa ca nimic nu te impiedica sa ai interfata din romul (2): pune pe un card doar gpsapp.msk, gpsupdate.pack si Update.exe din acel rom 2 urcat de Daniel Cristea si da-i reset cu cardul in el. Problema ecranelor capacitive este ca nu pot fi calibrate precis din cauza penurilor capacitive care ating o suprafata mare in jurul cruciulitei. Eu rezolvam problema cu metazone.bin original (din lldump) printr-o a 2-a resoftare, doar OS si fara a mai pune partea de UI care te obliga sa faci calibrarea.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#11

Dum Ian 27, 2019 8:16 am

Pai asa merge,dar ma refeream la interfata din folderul(1),de exemplu
11.jpg
11.jpg (20.72 KiB) Vizualizat de 1499 ori
Orice rom as pune tot ramane problema celor 5mm(pe toata lungimea ecranului)nefunctionala.De exemplu daca intru in meniul gps-ului muzica sau altceva ma pot intoarce la meniul principal doar daca apas butonul power de 2-3 ori scurt.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 360
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 682 ori

Moderare

#12

Dum Ian 27, 2019 10:23 am

Daca ti-a placut atit de mult interfata (1) atunci de ce nu? Am convertit fisierul swp din (1) in msk, cu redenumirea pmp.exe in main.exe.
LE: era o greseala in msk, le-am pus intr-un folder si nu va merge, fisierele de baza trebuie sa fie direct in radacina RF2. Descarca din nou acelasi link.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#13

Dum Ian 27, 2019 10:34 am

La instalarea GPSAPP.MSK primesc o eroare \residentflash2\app\config\factoryconfig.xml folder does not exist.Ma intreaba daca doresc sa-l creeze si apas yes,ramane blocat asa.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 360
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 682 ori

Moderare

#14

Dum Ian 27, 2019 10:48 am

Vezi pm
cyoco87
Mesaje: 104
Membru din: Sâm Ian 21, 2017 8:58 am
4
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 1 data

#15

Dum Mai 24, 2020 7:22 am

Firmware pt 2Drive 256 MB ram 8GB rom rezistiv ma poate ajuta cineva va rog
Scrie răspuns

Înapoi la “ROM Dump/ Firmware/ recuperare orice model”