Pagina 1 din 1

FW GPS STARWAY

Scris: Mie Noi 14, 2018 12:10 am
de ady1979
Salutare prieteni am si eu o problema cu un gps starway
- se blocheaza mai mereu cand incerc sa il folosesc
-ori ramane blocat in meniul in care sint, ori afiseaza imaginea alaturata

Aveti va rog un FW pt procesorul acesta ?

CENTRALITY.ARM926T-AT4X0A
20181113_235245.jpg
20181113_235245.jpg (39.94 KiB) Vizualizat de 357 ori

Acum a ramas blocat pe imaginea de start si nu isi mai revine nici cu reset.

Re: FW GPS STARWAY

Scris: Mie Noi 14, 2018 4:57 pm
de ablbd
Am sapat prin arhiva de pe un disc extern si am gasit un singur rom Starway, modelul OVI110. Daca este cumva alt model atunci este preferabil sa nu pui pe card fisierul pentru resoftare WinCE(OS17C.img) iar celelalte trei mult rau nu pot face. In cazul altui model inainte de orice experimente incearca sa executi de pe un card NDumpCE5 din semnatura cu optiunea full disk pentru ca are flash intern mic (64MB) si urca undeva respectiva salvare.

Re: FW GPS STARWAY

Scris: Mie Noi 14, 2018 10:50 pm
de ady1979
Multumesc ablbd
Am pus acele fisiere pe card
Si intradevar sunt de la un alt model, probabil de la unul de 3.5 de inch deoarece apare pe jumatate de display.
Sunt functionale pot lansa igo dar tot asa se misca foarte greu ,si cand intra in igo nu se poate conecta la receptorul gps.
Asa arata continutul flash.
https://ufile.io/vt63d
20181115_043859.jpg
20181115_043859.jpg (37.76 KiB) Vizualizat de 280 ori

Re: FW GPS STARWAY

Scris: Joi Noi 15, 2018 8:56 am
de ablbd
Cum spuneam, nu este mare tragedie si se poate rezolva cu un shell de 480x272. Ar trebui totusi sa faci acel dump, inlocuiesti temporar calea catre navigatie cu cea catre utilitar.

Aparatul are resurse mici de RAM; daca ai setat vreun skin altul decit cel implicit atunci dezactiveaza-l.

Re: FW GPS STARWAY

Scris: Joi Noi 15, 2018 1:16 pm
de ady1979
Multumesc ablbd acum merge
Am copiat un shell 480x272
-am pus un igo 8.32 si ruleaza normal pe trasee scurte de pana la 1000km.