Wayteq x985BT firmware

Ferenczi76
Mesaje: 10
Membru din: Mie Noi 15, 2017 9:17 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 2 ori

#1

Vin Iul 13, 2018 9:07 pm

Bună seara. Mă poate ajuta cineva cu un ROM funțional (firmware) pentru Wayteq x985BT?
Mulțumesc anticipat
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 19 ori
Been thanked: 440 ori

Moderare

#2

Dum Iul 15, 2018 3:22 pm

Incearca cu acest FW x985 "recuperat" dintr-o salvare.
Ferenczi76
Mesaje: 10
Membru din: Mie Noi 15, 2017 9:17 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 2 ori

#3

Lun Iul 16, 2018 1:06 pm

Mulțumesc pentru ajutor. Am instalat noul ROM și merge perfect. Totuși, eu mă așteptam să am altă interfață, nu ceea ce am obținut, adică o interfață Windows. Atașez poze să înțelegi ce vreau să zic. Prima poză e ceea ce am, a doua poză e interfața care aș fi vrut să obțin. Habar nu am cum să explic, de aceea am atașat poze! :D
Fişiere ataşate
BBB.jpg
AAA.jpg
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 263
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 19 ori
Been thanked: 440 ori

Moderare

#4

Lun Iul 16, 2018 1:10 pm

Nu s-a instalat interfata probabil pentru ca ai avut aparatul conectat la PC in timpul resoftarii. Pune la sursa externa si reia operatiunea
Ferenczi76
Mesaje: 10
Membru din: Mie Noi 15, 2017 9:17 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 2 ori

#5

Lun Iul 16, 2018 2:18 pm

Am rezolvat!!! Navigația merge impecabil. Mulțumesc frumos pentru ajutor!!!
fcsaba
Mesaje: 3
Membru din: Joi Iun 14, 2018 1:40 pm
Has thanked: 1 data

#6

Sâm Dec 29, 2018 9:59 am

salutare, la mine nu merge ca si in poza a 2, nici cu sursa externa ,imi intra doar cu poza 1. ce pot sa fac sa am si eu meniul din poza 2 ??
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 561
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 711 ori

Moderare

#7

Sâm Dec 29, 2018 10:40 am

verifica manual continutul flashului ascuns ResidentFlash2
fcsaba
Mesaje: 3
Membru din: Joi Iun 14, 2018 1:40 pm
Has thanked: 1 data

#8

Sâm Dec 29, 2018 12:43 pm

secuiu scrie:
Sâm Dec 29, 2018 10:40 am
verifica manual continutul flashului ascuns ResidentFlash2
Nu stiu unde , residentflash contine igo, dar Rf2 nu stiu unde sa verific, si ce trebuie sa contina? Ai o salvare pt. acesta?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 561
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 711 ori

Moderare

#9

Sâm Dec 29, 2018 12:55 pm

Indiant
Mesaje: 1
Membru din: Mie Iul 24, 2019 10:05 am

#10

Mie Iul 24, 2019 10:11 am

Fișierul a expirat și nu mai există pe acest server
florance67
Mesaje: 84
Membru din: Dum Aug 20, 2017 10:43 am
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 2 ori

#11

Lun Sep 30, 2019 4:02 am

Vă rog se poate reface linkul.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2675 ori

Moderare

#12

Lun Sep 30, 2019 5:29 am

Link refacut aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
florance67
Mesaje: 84
Membru din: Dum Aug 20, 2017 10:43 am
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 2 ori

#13

Lun Sep 30, 2019 6:21 am

Mulțumesc,dar cum pot face să apară meniul.
Fişiere ataşate
AAA.jpg
AAA.jpg (29.02 KiB) Vizualizat de 566 ori
florance67
Mesaje: 84
Membru din: Dum Aug 20, 2017 10:43 am
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 2 ori

#14

Lun Sep 30, 2019 2:58 pm

Am înțeles că în firmware e un folder UI care e interfața.poate îl are cineva.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2675 ori

Moderare

#15

Lun Sep 30, 2019 6:04 pm

Pe un card (2-4 Gb) formatat in Fat 32, copii continutul arhivei (nu in folder), introduci cardul in aparat, reset, va porni update-ul si va incarca firmware-ul.....
Scrie răspuns

Înapoi la “ROM Dump/ Firmware/ recuperare orice model”