Firmware Gps KAINUOA -7 inch- rezistiv

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 888 ori
Been thanked: 624 ori

#1

Sâm Sep 17, 2022 6:49 pm

Nu scrie pe spate ce model este...decat sigla pe fata .
Cu Fw care a fost instalat pe el ....era decalibrat rau .....(nu puteam face calibrarea) .
Datele lui sunt astea :
Imagine
Imagine

Am instalat acest firmware "FW_2Drive128M_800x480_rezistiv"
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Este ok calibrarea la instalare... in ziua respectiva merge super.
Dupa o zi ...doua se decalibreaza in partea dreapta ...3...4 cm .
Pot face iarasi calibrarea si este ok.....dupa o zi ...doua iar aceeasi problema .
Apelez iarasi la bunavointa D lor Moderatori ablbd & secuiu ptr.ajutor .
Celalant gps cu ecran capacitiv este okkkkkk
Modificarea acelui fisier bin ....metazone a dat rezultate .
Multumesc inca odata.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 642
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 81 ori
Been thanked: 1220 ori

Moderare

#2

Dum Sep 18, 2022 7:03 am

Din pacate nu stim ce tip de fw a fost original pe el (tip A7 sau A9) si de asemenea ar putea fi si un defect hw la touch. Poti incerca un fw de CNS Cortex A7 si unul de Myria Cortex A9, linkuri mai jos. BTW, astea sunt cele mai "sigure" romuri pentru ecrane rezistive pe care le-am testat de-a lungul timpului.

De asemenea ai mai putea face inainte de resoftare cu oricare dintre romuri (inclusiv cel de 2Drive) o "curatire" totala cu LLDelete. Daca nimic din astea nu rezolva problema pe termen lung atunci este defect hw.

Verifica la fiecare rom conectarea la sateliti; aparatele cu fw original A9 s-ar putea sa nu se conecteze la sateliti cu fw A7 si invers sau sa faca fix anevoios si doar cu putini sateliti.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 888 ori
Been thanked: 624 ori

#3

Dum Sep 18, 2022 11:17 am

Multumesc mult Maestre ...trec la probat ....
Am rulat programul .."LLDelete"
Am probat cele doua Fw...
Primul ..Cortex A 7...ramane blocat ...
Imagine

Al doilea Fw ... se blocheaza .....
Imagine

Am salvat la inceput FW care era instalat .....cand a ajuns la mine .
Acum daca vreau sa instalez ...am aceasta eroare
Imagine

Acesta este fw salvat
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
O zi faina

Ps.
Am pus acel fw...cel puti mg....chiar daca treb.facuta recalibrare
Ultima oară modificat Dum Sep 18, 2022 6:17 pm de către alex1963, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
Marat66
Mesaje: 99
Membru din: Sâm Ian 18, 2020 12:34 pm
2
Has thanked: 120 ori
Been thanked: 142 ori

#4

Dum Sep 18, 2022 1:41 pm

alex1963 scrie:
Dum Sep 18, 2022 11:17 am
Multumesc mult Maestre ...trec la probat ....
Am probat cele doua Fw...
Primul ..Cortex A 7...ramane blocat ...
Imagine
În primul firmware, înlocuiți fișierul NANDINFO, luați acest fișier din firmware-ul Myria-M7014 și încercați
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 888 ori
Been thanked: 624 ori

#5

Dum Sep 18, 2022 2:58 pm

Salutare .
Asa am facut cu fisierul NANDINFO si este foarte ok ...
Astept sa vad dupa o zi ....doua ...cum sta calibrarea .
Multumesc si numai de bine .
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 642
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 81 ori
Been thanked: 1220 ori

Moderare

#6

Lun Sep 19, 2022 4:11 am

Fw din lldump nu are UI (jtdAppUpdate_84H.swp), de acolo eroarea cu pmp.exe. Daca mai vrei sa-l testezi, ia-l pe cel din Myria. Oricum cineva inaintea ta s-a mai jucat cu el pentru ca lldump a gasit un metazone.bin in rom de A9 care nu are asa ceva, deci candva a mai fost pus un rom de cortex a7...
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 888 ori
Been thanked: 624 ori

#7

Lun Sep 19, 2022 5:47 am

Va salut.
Am verificat acum ....este ok calibrarea .
Raman cu primul soft de A 7+ acel fisier nandinf de la Miria .
Multumesc mult de tot .
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 537
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
5
Has thanked: 662 ori
Been thanked: 459 ori

#8

Lun Sep 19, 2022 10:54 am

Buna!
Am putea avea pachetul de ROM testat menționat? Noi am aprecia asta. Imagine
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 888 ori
Been thanked: 624 ori

#9

Lun Sep 19, 2022 2:19 pm

Sal.
Acesta este rom ul :
CNS Triton (Cortex A7)
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Era in semnatura D lui ablbd ...la postul 2 + fisierul nandinfo din rom ul 2
Myria 7014 (Cortex A9) ..cititi postul 4 al D lui Marat66

Ps.
Functioneaza foarte bine pe gps Kainuoa
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 537
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
5
Has thanked: 662 ori
Been thanked: 459 ori

#10

Lun Sep 19, 2022 4:33 pm

Vă mulțumesc mult!! Imagine Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “ROM Dump/ Firmware/ recuperare orice model”