Blaupunkt TravelPilot 43 EU AMW

DG210
Mesaje: 13
Membru din: Joi Dec 22, 2016 12:58 pm
4
Been thanked: 2 ori

#1

Lun Ian 11, 2021 3:35 pm

Salutare!
Mă poate ajuta cineva cu un firmware pentru gps Blaupunkt TravelPilot 43 EU AMW blocat la logo, iar calculatorul nu-l mai recunoaste? Totul in urma unei descarcari complete pe timpul concediului.
Va multumesc anticipat!
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 221
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 147 ori
Been thanked: 164 ori

#2

Mar Ian 12, 2021 11:28 am

Buna!
Știu că nu există pachet FW disponibil, dar această metodă poate fi utilizată pentru a accesa interfața WinCe pentru reparare.
Copiați acest fișier pe un card gol, puneți-l în dispozitiv, porniți-l și va încărca WinCe.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
DG210
Mesaje: 13
Membru din: Joi Dec 22, 2016 12:58 pm
4
Been thanked: 2 ori

#3

Mar Ian 12, 2021 1:56 pm

Multumesc pentru sugestie! Am incercat, dar nu functioneaza.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4213
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 860 ori
Been thanked: 3194 ori

Moderare

#4

Mar Ian 12, 2021 2:19 pm

Mai poti incerca:
Untitled.jpg
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
DG210
Mesaje: 13
Membru din: Joi Dec 22, 2016 12:58 pm
4
Been thanked: 2 ori

#5

Mar Ian 12, 2021 5:15 pm

Nu are butoane de volum.
Avatar utilizator
Marat66
Mesaje: 42
Membru din: Sâm Ian 18, 2020 12:34 pm
Has thanked: 56 ori
Been thanked: 39 ori

#6

Mie Ian 13, 2021 7:54 am

Navigatorul dvs. cu astfel de date
AFIŞA
Afișaj color cu ecran tactil mare, iluminat, cu o rezoluție mare, aprox. 10,7 cm (4,3 ")
Rezoluție: 480 x 272 pixeli
Procesor Cortex A7 800 MHz
Nu există firmware original, încercați acest firmware
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 359
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 678 ori

Moderare

#7

Mie Ian 13, 2021 10:28 am

Am gasit o postare conform careia meniul de service se acceseaza asa: in primul ecran (cel de logo) se apasa cu un stylus colțul stânga sus, colțul dreapta sus, coltul dreapta jos. Daca nici asa nu rezolvi, ramine resoftarea propusa in postul anterior.
DG210
Mesaje: 13
Membru din: Joi Dec 22, 2016 12:58 pm
4
Been thanked: 2 ori

#8

Mie Ian 13, 2021 6:19 pm

@ablbd Nu se poate accesa niciun meniu de service prin apasarea in cele trei colturi, desi se aude click-ul cand apas pe ecran.
@Marat66 Nu e ok firmware-ul de mai sus.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 686
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 210 ori
Been thanked: 971 ori

Moderare

#9

Mie Ian 13, 2021 8:10 pm

incearca si romul asta :

DG210
Mesaje: 13
Membru din: Joi Dec 22, 2016 12:58 pm
4
Been thanked: 2 ori

#10

Joi Ian 14, 2021 3:22 pm

Nu e ok nici acesta.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 686
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 210 ori
Been thanked: 971 ori

Moderare

#11

Joi Ian 14, 2021 5:49 pm

cred ca cel mai indicat ar fi sa il demontezi , sa desfaci capacele metalice de pe placa de baza si sa ii faci doua poze la placa de baza fata spate sa vedem cu ce ne confruntam
Scrie răspuns

Înapoi la “ROM Dump/ Firmware/ recuperare orice model”